اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن تراشه 16 پایه ناشناس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوختن تراشه 16 پایه ناشناس

سلام دوستان من باتری ماشین شارژی رو تعویض کردم و در کمال بد شانسی یکی از پیچ های soft start که در تماس مستقیم و سری با باتری هست به سیم آنتن برخورد کرد و برد دیگه روشن نشد

بررسی کردم تراشه 16 پایه سوخته بدون هیچ کدی که خوشبختانه پیدا کردم به قیمت 450 تومن
    البته فروشنده میگه که احتمال داره تراشه کناری هم آسیب دیده باشه

در نظر دارم که شاید بشه بدون تراشه برد را راه اندازی کرد چون صرفا مسئول کنترل از راه دور هست که به ندرت استفاده میشه و شاید با جامپر دادن بعضی پایه ها

و اینکه برد برای مشتری هست و نمیتونم هر روشی رو امتحان کنم چون ریسک آسیب بیشتر رو داره
    جدیدترین ویرایش توسط Par4; ۰۰:۳۱ ۱۴۰۵/۰۶/۲۳.

نوشته اصلی توسط Par4 نمایش پست ها
    سلام دوستان من باتری ماشین شارژی رو تعویض کردم و در کمال بد شانسی یکی از پیچ های soft start که در تماس مستقیم و سری با باتری هست به سیم آنتن برخورد کرد و برد دیگه روشن نشد

بررسی کردم تراشه 16 پایه سوخته بدون هیچ کدی که خوشبختانه پیدا کردم به قیمت 450 تومن
    البته فروشنده میگه که احتمال داره تراشه کناری هم آسیب دیده باشه

در نظر دارم که شاید بشه بدون تراشه برد را راه اندازی کرد چون صرفا مسئول کنترل از راه دور هست که به ندرت استفاده میشه و شاید با جامپر دادن بعضی پایه ها

و اینکه برد برای مشتری هست و نمیتونم هر روشی رو امتحان کنم چون ریسک آسیب بیشتر رو داره
    با سلام و احترام
    شماره اون آی سی 16 پایه که پیدا کردید چیه؟
    اگر فقط در پایه آنتن اتصالی ایجاد شده باشد خیلی بعیده که آی سی کنترلر هم آسیب دیده باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X