اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از دست پارازیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : از دست پارازیت

الان از این شکلی که کشیدی به نظر میرسه که سیگنالت مثل یه کریر می مونه که نویز روش سوار شده. مسلمه برای این کار کات کردن فایده ای نداره :NO:
    تنها راهی که الان به نظرم میرسه اینه که اگه تعداد فرکانسای مطلوبت زیاد نیست از یه میکسر استفاده کنی تا فرکانسا یه کم پخش و پلا شن و نویزها از سیگنال جدا شن و بعد با فیلتر سیگنال رو در بیاری و جبران سازیش کنی. که البته اگه تعدادشون زیاد باشه به درد نمی خورن.
    اگه راه خوبی نیست بگو تا بازم فکر کنم!!!
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

متاسفانه تعداد فرکانسهای اصلی زیادند . ولی من فکر کنم تنها راهش حذف دسیبل ( فیلتر دسیبل ) پایین هستش البته اگه همچین چیزی باشه
      وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behroz.r
        متاسفانه تعداد فرکانسهای اصلی زیادند . ولی من فکر کنم تنها راهش حذف دسیبل ( فیلتر دسیبل ) پایین هستش البته اگه همچین چیزی باشه
        والا تا حالا یه همچین چیزی رو ندیدم.
        بهتره این سوال رو تو انجمن مدارهای الکترونیکی فرکانس بالا مطرح کنید، ایشالا که پیدا میشه.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

متسفانه هیچ راهی برای این مسئله پیدا نکردم . کسی هست کمکم کنه.
          آیا میشه با مدولاسیون و دمودلاسیون am دامنه نویزهارو کم یا حذف کرد.
          وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

سلام به اندازه اون میله های مزاهم مه کشیدی باید فیلتر بسازی در ضمن فیلترها باید تیز باشن که سیگنال اصلی شما از بین نره
            میتونی از روشهای پردازش سیگنال و برنامه نویسی هم استفاده کنی یعنی dsp براش بطرحی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ep5ara علی رضا امینی
              سلام به اندازه اون میله های مزاهم مه کشیدی باید فیلتر بسازی در ضمن فیلترها باید تیز باشن که سیگنال اصلی شما از بین نره
              میتونی از روشهای پردازش سیگنال و برنامه نویسی هم استفاده کنی یعنی dsp براش بطرحی
              این روش طراحی فیلتر یه کم غیر منطقی به نظر میاد.

با DSP میشه فیلتر تیز طراحی کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X