اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف هارمونیکهای دسیبل پایین (کمک فوری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف هارمونیکهای دسیبل پایین (کمک فوری)

سلام
    من چطور میتونم هارمونیکهای دامنه پایین رو حذف کنم . من میخوام فرکانسهای پایینتر از خط سبزو رو حذف کنم. لطفا هر چند کوچیک منو راهنمایی کنید.
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

پاسخ : حذف هارمونیکهای دسیبل پایین (کمک فوری)

چرا هیچ کس نیست کمکم کنه یعنی هیچ راهی برای فیلتر هارمونیکهای نا خواسته نیست
    :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2:
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

نمی دونم اون فرکانس رو تو عکس کی برات نوشته ولی بد جوری اشتباس frequency نه اون
      اگه می خوای این فرکانسها رو حذف کنی سه تا راه داره
      1_ دونه دونه براشون فیلتر بذاری که فکر نکنم خوب باشه
      2_دامنه های پایین تر از این حد رو حذف کنی
      3_فیلتر دیجیتال بسازی که اگه راه 2 جواب نداد می تونی تستش کنی
      برای حذف هارمونیکها ی با دامنه ی کمتر چون اختلاف ولتاژ( db ) اونها به اندازه ی کافی زیاده می تونی از یه سوئیچ که لب مرز ولی تو ناحیه بالای دامنه ی فرکانسهای مزاحم بایاس شده استفاده کنی که البته تو حرف زدن ساده است تو سیمولاتور بد نیست و در عمل سخته
      برای این کار دامنه رو بعد از Peak Detection به ورودی این ترانزیستورت که تو طبقه ی قبل از ورودی گذاشتیش اعمال کن
      هر وقت پیک دامنه از حد روشن شدن ترانزیستورت کمتر بود ورودی مدارتو قطع می کنه البته سرعت تغییرات فرکانست نباید خیلی زیاد باشه
      برای شروع مدارتو تو Orcad شبیه سازی کن تا جواب بگیری
      موفق باشی
      لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

دیدگاه

ممنون از کمکتون ولی ببخشید من زیاد سر رشته الکترونیکی ندارم میشه ساده تر برام توضیح بدین و مداری بهم معرفی کنید که تو ملتی سیم و یا پروتوس بتونم ببندمش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X