اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاه برداری یا حقیقت؟(دربازکن ریموتی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاه برداری یا حقیقت؟(دربازکن ریموتی)

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
    سیم شیلد دار(حالا هرچی گیر اومد خوبه. مثلا سیم آنتن) یه سرش رو وصل کن به دستگاه.اتصال شیلد به منفی یا بدنه یادت نره
    اون سرش رو هم وصل کن به آنتن. تمام
    از اول هم گفتم که به احتمال زیاد آنتنش مشکل داره...
    دم همه گرم یه سیم آنتن وصل کردم بردش 10 برابر شد! بعضی ریموت ها 5-6 برابر که فکر کنم مال باطریشونه ممنون دوستان

دیدگاه

2 تا موضوع بگم اگه کمک کنید خیلی خوبه

1- این کنترولر ها رو چطوری میشه یه ریموت بهشون اضافه کرد؟ ( همون کد دهی چطوریه؟)
      اینم عکس مدارش:

2- میشه برای فرستنده یه آنتن وصل کرد که بردش زیاد بشه؟ ( فرکانس مدارش 433Mhz هستش)

دیدگاه

عکس مشاهد نشد.
        کد دهی یا به زبون نصاب ها "لرن کردن" بستگی به مدل برد داره.اکثرا یه کلید فشاری کوچیک دارن که اونو فشار میدی بعد همین طور که نگه داشتیش یکی از کلید های ریموت جدید رو میزنی.دستگاه احتمالا با بوق یا LED پذیرش کد رو اعلام میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          عکس مشاهد نشد.
          کد دهی یا به زبون نصاب ها "لرن کردن" بستگی به مدل برد داره.اکثرا یه کلید فشاری کوچیک دارن که اونو فشار میدی بعد همین طور که نگه داشتیش یکی از کلید های ریموت جدید رو میزنی.دستگاه احتمالا با بوق یا LED پذیرش کد رو اعلام میکنه
          http://s2.picofile.com/file/7294885264/DSC03512_s.jpg

اینجام گزاشتمش

3 تا کلید فشاری داره که با S1- S2-s3 روی برد نشون داره میشن
          میترسم یکیشو فشار بدم که بریزه بهم!

دیدگاه

اینارم گفتم بزارم برای افضایش برد فستنده شاید کمک کنه

از یه ای سی به شماره ev1527 استفاده کردن اینم دیتاشیتش
            http://aitendo3.sakura.ne.jp/aitendo_data/product_img/wireless/315MHz-2012/RX315-HT48R/EV1527.pdf
            اینام عکسای ریموت:

دیدگاه

دوست عزیز ریموتها کد لرن هستند فرکانسش هم 433 هست تا اینجا را شانس اوردین
              ایراد کار یا ارتفاع یا ریموت کنترلها یا کارت گیرنده هست هر 3 میتونه باشه

ظاهرا dea 220 وات هم جکهات هستند دو راه داری که اگر من بودم راه اول را میرفتم :
              1- میری بازار یک عدد رسیور 3 کانال بتا میخری قیمتش هم 23 تومنه دو عدد ریموت روش داره و میاری خونه
              برد دربهای برقی یکی از پینهاش com هست و یکی start که روی برد درب st میزنه معمولا که اگر این دو را یک لحظه به هم وصل کنی درب باز میشه مثل اینه مه ریموت زدی ،
              رسیور بتا دو تا سیم تغذیه داره که به خروجی 24 ولت برد درب برقیت میزنی روش نوشته ac ( تغذیه چشمهها هم از همین ترمینالها گرفته )
              6 تا سیم دیگه داره که هر کدوم برای یک رله هستند شما دو تا هم رنگ را بردار یکی به com یکی به st بزن
              حالا برو از فاصله دور بزن اگر بردش خوب بود پس کارت گیرنده دستگاه ایراد داره میتونی ریموتهای خودتون که بهتون داده به رسیور بتا کد بدی و استفاده کنید کارت گیرنده دستگاه هم جدا کن ازش .
              میتونی هم کارت گیرنده بتا را از روی بردش جدا کنی یا بری از شرکتش یک کارت گیرنده بخری ( پاساژ امجد طبقه 3 ) و جایگزین کارت گیرنده بردت کنی اینطوری دیگه نیاز نیست رسیور بتا را بزاری اما به نظرم بزار رسیور بتا باشه

اما اگر با رسیور بتا همچنان برد ریموتهات کم بود باید رسیور بتا را ببری بالای درب خونه روی دیوار بزاری و از رسیور تا دستگاه سیم بکشی ، برای رسیور بتا هم یک جعبه ضد آب از بهار بخر بزار توش ( طبقه اول پاساژ امجد )
              که من حدسم اینه ایراد از همین باشه

2- روش دوم فقط تعویض کارت گیرنده هست اول برو شرکت بتا بگو یک عدد کارت گیرنده میخواستم 3 تومن بیشتر نیست ، اگر تمام کرده بود پاساژ کناریش اسمش را یادم رفته آخر پاساژ سمت چپ برو پیشش بگو ماژول pcr 433 میخوام دونه ایی 1300 میده یکی از اونها بخر بیار

ترتیب پایه های ماژول بتا و pcr به این صورت هست vcc- data - gnd که به پایه هاش 3 تا سیم بلند (5 cm) لحیم کن . یک عدد سیم 20 cm هم بزن برای آنتنش روی کارت یک سوراخ هست خودت میبینی مخصوص آنتنه
              بعدش بیا کارت گیرنده درب برقی را قطع کن و ببین تغذیه و گرند و دیتاش کدومه بهش وصل کن یکیش هم آنتنه

همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
              کانت

دیدگاه

ممنون مثل اینکه شما نصاب این دستگاها هستید :rolleyes:

2 تا سوال

1- چرا تا اینجا شانس اوردیم؟! :redface:

حالا برو از فاصله دور بزن اگر بردش خوب بود پس کارت گیرنده دستگاه ایراد داره میتونی ریموتهای خودتون که بهتون داده به رسیور بتا کد بدی و استفاده کنید [glow=red,2,300]کارت گیرنده[/glow] دستگاه هم جدا کن ازش .
                توی عکس میتونی مشخص کنی دقیقا" چی رو باید جدا کنم؟ بردش 1 تیکس!

دیدگاه

چون اکثر ریموت کنترلها و کارت گیرنده های تو بازار 433 MHz هستد و رسیور بتا و ریموتهاش 433 MHz هستند که با ریموتهائی که بهتون دادند یکسان هستند و شما میتونی ریموتهای خودت را با رسیور بتا لرن کنی
                  کارت گیرنده هم که گفتین البته نیازی نیست درش بیارین ولی واسه اینکه خیالت راحت باشه پایه هاش را قطع کن
                  کانت

دیدگاه

دوست عزیز بیآ‌خود کارتو سخت نکن
                    این دستگاه ها یه برد مشخصی دارن و در حالت عادی نمیشه بردشون رو زیاد کرد(مگه این که یه RF آمپلی فایر ببندی بهشون!) پس تمام سعی شما باید این باشه که حداکثر برد استاندارد رو ازشون بگیری.

تا به حال با این کنترلر کار نکردم
                    احتمالا با کلید های s1 تا s3 باید بری توی منوی دستگاه و وارد بخش لرنینگ بشی.البته اگه بتونی منوآل یا راهنمای دستگاه رو پیدا کنی توش نوشته. در غیر این صورت اصلا بهش دست نزن چون ممکنه بقیه ریموت ها رو هم بپرونی!

دیدگاه

در هر حال اگر مشکلت حل نشد بگو میام برات درست میکنم
                      کانت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
                        در هر حال اگر مشکلت حل نشد بگو میام برات درست میکنم
                        بنظر همسایه ها راضی هستن بیشتر برای اطلاعات خودم میخاستم بیشتر باهاش ور برم :icon_razz:

دیدگاه

این بنده خداها که میان در مر نصب میکنن سوادشون کجا بوده آخه هی میگین بی سواد!!!!!!!! بنده خداها نصابن دیگه اگر مهندس بودن که این کاره نمیشدن. در ضمن من خودم چند وقت توی این کارا بودم. گیرنده و فرستنده روی این بردا یعنی آکبند خودشون خیلی زود ضعیف میشن. باتری ریموتاهم خیلی زود خالی میکنن. این .اس منم خیلی جای تععجب داره!!! مثلا آلمانین. ولی امکان داره که این بردا برای مناطق مخصوصی طراحی شدن تو اینجور جاها خوب کار نمیکنن. به خاطر همین ما هیچوقت ریموت اصلش دست مشتری نمیدادیم چون اگر میدادیم 2 ماهه شاکی میشد. همیشه یه گیرنده فرستنده بتا میبستیم روشون.اتفاقا جکای شماهم v2 باید باشه اگر اشتباه نکنم. بردای اینا خیلی زود میاد پایین. واس خودمونم از همینا بود مجبور شدیم از همون گیرنده های بتا ببندیم روش
                          طب اسلامی

دیدگاه

اتفاقا تنها چیزی که تو دانشگاه یاد ندادن سواد بود . مدرک یک برگ کاغذ بیشتر نیست
                            ما همگی نصابیم اونها با کنار چیدن قطعات درب برقی درب نصب میکنند ما هم با کنار قرار دادن آی سی و قطعات الکترونیک با هزاران کپی از نمونه های خارجی مدار میسازیم
                            هر وقت یک آی سی یک ترانزیستور یک قطعه جدید اختراع کردیم اون وقت میتونیم بگیم اره مهندسم ...
                            وگرنه الانش ما همگی نصابیم

وقتی یک فرستنده دیگر در منطقه باشه و هم فرکانس گیرنده شما باشه باعث تداخل میشه و باعث میشه برد ریموت کم بشه کافیه امتحان کنی یک ریموت که کد ندادی بردار کلیدش را نگه دار حالا با یک ریموت که کد دادی کلید را فشار بده ببین اصلا گیرندت نمیتونه بگیره یا گاه گاه تشخیص میده حتی در فرکانسهای نزدیک هم همین اختلال وجود داره برای همین ماژول گیرنده فیلترهائی که داره همچنین برنامه میکرو اون خیلی تاثیر داره واسه همین تعویض ماژول با مدلهای مختلف تاثیر خیلی زیادی داره همچنین تغییر فرکانس فرستنده گیرنده ... معمولا بالا شهر که کلی دستگاههای مسدود کننده موبایل و ...... وجود داره این مشکلات بیشتره
                            کانت

دیدگاه

انصافا خوب چیری گفتی. ما همه نصابیم. اتفاقا امروز تو یه پست بحث سر تقلبی بودن میکروها شده بود اومدم بگم تا مججبوریم این چیزامون از کشورای خارجی بخریم همین آش همین کاسه هست که بیخیال شدم . کی میشه خودمون مواد اولیه تولید کنیم. به امید اون روز
                              طب اسلامی

دیدگاه

جکا هم یه ایرادی دارن یکیشون وقتی داره باز میشه تا انتها که باز میشه بازم هی موتوره زور میزنه که بیشتر بازش کنه بعد هم صداش عوض میشه و هم تق تق یه صدای بدی میده البته بعد چندبار تلاش برای باز کردن بیشتر در بیخیال میشه ! این اشکاله؟

این جکاست:
                                [img][/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X