اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاه برداری یا حقیقت؟(دربازکن ریموتی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاه برداری یا حقیقت؟(دربازکن ریموتی)

عمر جکاتون اینجوری کاهش پیدا میکنه تو بلند مدت. به خاطر بد پروگرم کردن دسگاهم هستش. طرف خوب پروگرمش نکرده
    طب اسلامی

دیدگاه

نه ایراد نداره

موتور وقتی گرم میشه قدرتش کم میشه برای همین اگر مثلا در 10 ثانیه درب را باز میکرد وقتی گرمه نیاز به 12 ثانیه داره هم اینطور وقتی باد بیاد یا لولاهای درب مرور زمان خوب عمل نکنه زمان بیشتری نیازه برای باز و بسته کردن درب

به همین خاطر توی همه جکها همیشه چند ثانیه اضافه میزارند که کار کنه و باید اینکار را کنه

اما به قول دوستمون خوب تنظیم نبودن هم که گفتن از یک طرف میتونه درست باشه چون وقتی کامل باز شده دو تا صدا میده صدای اول برای اینه که داره با قدرت قبلی کار میکنه و صدای دوم برای اینه که وارد مرحله دومش که 2 سرعته بودن هست میشه
      احتمالا جکها در حالت 2 سرعته ( سرعت دوم ) زورش نرسیده درب را حرکت بده برای همین گذاشته با همون سرعت قبل کار کنه

اگر زمانش در حد 2 ثانیه الی 3 ثانیه هست مشکلی نداره زمان اضافی حتما باید باشه

فقط یک سوال وقتی درب کامل باز میشه درب به دیوار میخوره یا کورس خود جک تمام میشه به انتها میرسه ؟ اینطوی که از عکست پیداست انگار درب به دیوار میخوره
      همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
      کانت

دیدگاه

دوست عزیز دور دوم در وقتی باز میشه آخرین مرحله هستش که قدرتش کم میشه اول قدرتش زیاده و بعد کم میشه نه اینکه اول کم بعد زیاد. اون زمان بیشتریم که میزارن توی بسته شدن هستش که در خوب چفت شه نه توی باز شدن. اگرم قرار باشه جک به خاطر لولا یا باد یا گرم سردی هوا بخاد بد کار کنه که سر 2 هفته باید بندازیش دور. شما عمرا بتونی جلوگیری بکنی از بسته یا باز شدن در با دست یا با پا بعد باد یا گرما سرما میخاد جلوش بگیره!!!!!!!!!
        طب اسلامی

دیدگاه

داداش دوست ندارم بحث کنم اما چیزی که درسته باید گفت من 7 ساله کارم نصب درب برقی دوربین دزدگیر کرکه برقی و.... کنارش کار طراحی مدار الکترونیک هم انجام میدادم از اونجا دیدم بردهای خارجی هر کدوم مزیت و معایب خودشون را داره به فکرم رسیدیک برد کامل تولید کنم
          2 سالی هم میشه برد درب برقی تولید میکنم اگر کارت باشه به اسم UNIVERSAL توی بازار داره فروش میره
          پس کامل با جزئیاتش آشنا هستم و میدونم چرا اضافه میزارن کار کنه
          اگر هم پستهام را نگاه کنی چیزی که فقط خودم کار کردم جواب دادم شاید جواب خیلی از سوالها را بدونم اما وقتی عملی کار نکردم جوابی هم نمیدم دوستانی که تو اون زمینه عملی کار کردن خیلی بهتر میتونند جواب بدند

دربهای برقی روی زمان کار میکنند مثلا 10 ثانیه به موتور برق میده . حالا آیا موتوری که داغ شده باز همون توان قبلی را داره ؟ صد در صد دور موتورش کم میشه
          اگر زمانش را دقیقا به اندازه باز و بسته تعیین کرده باشند کافیه باد بیاد مطمئن باش نیم ثانیه بیشتر باید کار کنه تازه اگر تردد هم زیاد باشه موتور داغ کرده باشه ...
          اصلا یکی از گزینه های درب برقی این هست که در کاتالوگش هم نوشته در ساعت چند بار میتواند باز و بسته شود .
          من هم نگفتم اول کمه بعد زیاد اگر یکبار دیگه بخونید متوجه میشین
          بردها هم یک فشار نهائی دارند که وقتی بسته شد چند ثانیه با تمام قدرت فشار میده قفل برقی بسته بشه و...
          تازه چون زمان را از آی سی میگیرند کاملا دقیق نیست و نیامدن کریستال ساعت و ... بزارن از همون تایمر میکرو استفاده میکنند که در دمای مختلف عملکرد متفاوت داره

دوستمون کافیه 4 بار درب را باز کنه وسط باز شدن ریموت بزنه بسته بشه دوباره وسط بسته شدن ریموت بزنه باز بشه چند بار اینکاره کنه یا دو تا لنگه روی هم میفته یا کامل بسته نمیشه و.....

همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
          کانت

دیدگاه

فقط یک سوال وقتی درب کامل باز میشه درب به دیوار میخوره یا کورس خود جک تمام میشه به انتها میرسه ؟ اینطوی که از عکست پیداست انگار درب به دیوار میخوره
            نه قربان به دیوار نمیخوره ولی نمیدونم کورس جک چیه؟ چطوری باید اندازه گیریش کنم!؟!؟

ولی په سیستم بدیه! من بودم یه سویج میزاشتم توی خود موتور و یکاری میکردم که قابل تنظیم باشه هروقت اون سویج بسته شد موتورو خاموش کنه! یا اگر جریان موتور از یه حدی بیشتر شد برای اطمینان که اگر سویچ خراب شد موتور و گریبکس آسیب نبینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              نه قربان به دیوار نمیخوره ولی نمیدونم کورس جک چیه؟ چطوری باید اندازه گیریش کنم!؟!؟

ولی په سیستم بدیه! من بودم یه سویج میزاشتم توی خود موتور و یکاری میکردم که قابل تنظیم باشه هروقت اون سویج بسته شد موتورو خاموش کنه! یا اگر جریان موتور از یه حدی بیشتر شد برای اطمینان که اگر سویچ خراب شد موتور و گریبکس آسیب نبینه
              با اجازه آقای eshgh_namordeh
              کورس جک به همون مقدار حداکثری که جک میتونه باز شه یا بسته شه میگن. تو این جک اگر به زیرش نگاه کنید میتونید ببینید تا چه مقداری باز یا بسته میشه خود جک. بعد سیستم جریانم فکر نکنم بشه گذاشتش چون توی این جکا نمام نیرو از چرخ دنده...... اینا گرفته میشه فکر میکنم زمانیکه گیر میکنه در خیییییییلی کم افزایش جریان داشته باشیم. البته فکر کنما.نظر من بود این
              طب اسلامی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X