اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب اسیلاتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب اسیلاتور

با سلام:

خروجی کریستال را نمیدونم به چه شکلی هست ولی بدون شک ترانزیستور و قطعات جانبی (بایاس) در شکل موج تاثیر زیادی داره .

مقاومت 100 اهمی که به کالکتور متصل شده را حذف کن و خروجی را از امیتر ترانزیستور بگیر و اگر خروجی نداشت توسط یه ترانزیستور دیگه از همین نوع تقویت کن

مقاومت های 1 کیلو اهمی که روی بیس انداختی هم خیلی کم هستند روی همچین ترانزیستور کمتر از 10 کیلو نباید قرار داد (هر چه ترانزیستور کوچک و ضعیف باشه باید از مقاومت هایی با اهم بالاتر برای بایاس استفاده کرد)

در مورد جمله بالا ببینم درست فهمیدم.
    وقتی ما یه موج سینوسی رو ارسال می کنیم فقط یک موج سینوسی در گیرنده ظاهر خواهد شد(البته صرف نظر از نویز و غیره و در حالت ایده آل) و وقتی یک موج مربعی یا دندانه اره ای رو از فرستنده ارسال می کنیم در واقع همه موجهای سینوسی که اون موج مربعی یا دندانه اره ای را تشکیل میدن و در تبدیل فوریه اون ها رو استخراج می کنیم همه با هم پرواز می کنن و در گیرنده دریافت می شن.

اشتباه هست .

توجه کن دوست عزیز : در قوانین طبیعی ما نباید دچار پیچ و خم فرمولی درون کتاب هامون بشیم قوانین طبیعی ساده هست به این صورت که اگر دو موج هم فرکانس باشن وقتی به هم میرسن موج جدید و البته قویتری تشکیل میدن این یه قانون در طبیعت هست

و هر موجی که فرکانسش تقریبا بالا تر از 100 کیلو هرتز باشه مثل نور خورشید میتونه در فضا منتشر بشه خوب البته فرکانس ها ی بالا و پایین هر کدوم خصوصیتی دارن و ....

سوای شکل موج وقتی فرکانسی در فرستنده تولید میشه خواه نا خواه به صورت نور (البته نامرئی) درون فضا منتشر میشه و وقتی این موج ها به آنتن گیرنده برخورد میکنن جریان بسیار ناچیز در حد صفر درون آنتن تولید میشه

در گیرنده بخشی هست به نام تیونر که کارش ساختن فرکانس متغیر هست در واقع وقتی ما داریم موج یاب رادیو را میچرخونیم - داریم فرکانس تیونر را کم و یا زیاد میکنیم

حالا با توجه به قانونی که اول گفتم هر فرکانسی که تیونر تولید میکنه اگر مثل همون فرکانس در فضا باشه با فرکانس تیونر جمع میشه و فرکانس تولید شده که قویتر هم هست ایجاد میشه که اطلاعات فرکانس دریافتی را در خودش داره و این اطلاعات بعد از مراحلی به بلندگو داده میشه و مثلا صدای گوینده رادیو هست پخش میشه

موجی که در گیرنده ظاهر میشه میشه گفت مات هست یعنی محصول چندین موج که حالا یه موج هست در گیرند ضاهر میشه و این طور نیست که همه موج ها ارسال بشه و در گیرنده جمع بشن و از این جور چیزا .....

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

هو العزیز

این تیکه رو من خوب نگرفتم. باید بهش فکر کنم.

مدار رو هم مجددا با توضیحات شما اصلاح می کنم.

حالا یه سوال:
      وقتی ما یه موج مربعی رو ارسال می کنیم روی آنتن گیرنده یه موج مربعی دریافت می کنیم؟ البته صرف نظر از تغییراتی که کانال ممکنه روی سیگنال انجام بده.

کاش همزمان مدار تقویت کننده رو هم روش کار می کردم. من اینجوری که خوندم به یک تقویت کننده کلاس a احتیاج دارم.
      حالا یه نکته تقویت کننده پ امپی بهتره یا ترانزیستوری؟
      دنبال کدومش باشم بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
        با سلام:

خروجی کریستال را نمیدونم به چه شکلی هست ولی بدون شک ترانزیستور و قطعات جانبی (بایاس) در شکل موج تاثیر زیادی داره .

مقاومت 100 اهمی که به کالکتور متصل شده را حذف کن و خروجی را از امیتر ترانزیستور بگیر و اگر خروجی نداشت توسط یه ترانزیستور دیگه از همین نوع تقویت کن

مقاومت های 1 کیلو اهمی که روی بیس انداختی هم خیلی کم هستند روی همچین ترانزیستور کمتر از 10 کیلو نباید قرار داد (هر چه ترانزیستور کوچک و ضعیف باشه باید از مقاومت هایی با اهم بالاتر برای بایاس استفاده کرد)

اشتباه هست .

توجه کن دوست عزیز : در قوانین طبیعی ما نباید دچار پیچ و خم فرمولی درون کتاب هامون بشیم قوانین طبیعی ساده هست به این صورت که اگر دو موج هم فرکانس باشن وقتی به هم میرسن موج جدید و البته قویتری تشکیل میدن این یه قانون در طبیعت هست

و هر موجی که فرکانسش تقریبا بالا تر از 100 کیلو هرتز باشه مثل نور خورشید میتونه در فضا منتشر بشه خوب البته فرکانس ها ی بالا و پایین هر کدوم خصوصیتی دارن و ....

سوای شکل موج وقتی فرکانسی در فرستنده تولید میشه خواه نا خواه به صورت نور (البته نامرئی) درون فضا منتشر میشه و وقتی این موج ها به آنتن گیرنده برخورد میکنن جریان بسیار ناچیز در حد صفر درون آنتن تولید میشه

در گیرنده بخشی هست به نام تیونر که کارش ساختن فرکانس متغیر هست در واقع وقتی ما داریم موج یاب رادیو را میچرخونیم - داریم فرکانس تیونر را کم و یا زیاد میکنیم

حالا با توجه به قانونی که اول گفتم هر فرکانسی که تیونر تولید میکنه اگر مثل همون فرکانس در فضا باشه با فرکانس تیونر جمع میشه و فرکانس تولید شده که قویتر هم هست ایجاد میشه که اطلاعات فرکانس دریافتی را در خودش داره و این اطلاعات بعد از مراحلی به بلندگو داده میشه و مثلا صدای گوینده رادیو هست پخش میشه

موجی که در گیرنده ظاهر میشه میشه گفت مات هست یعنی محصول چندین موج که حالا یه موج هست در گیرند ضاهر میشه و این طور نیست که همه موج ها ارسال بشه و در گیرنده جمع بشن و از این جور چیزا .....

استاد یه سوال
        حالا این موج تولید شده توسط تیونر و موج ورودی چجوری با هم سنکرون میشن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahre ghashang
          هو العزیز

این تیکه رو من خوب نگرفتم. باید بهش فکر کنم.

مدار رو هم مجددا با توضیحات شما اصلاح می کنم.

حالا یه سوال:
          وقتی ما یه موج مربعی رو ارسال می کنیم روی آنتن گیرنده یه موج مربعی دریافت می کنیم؟ البته صرف نظر از تغییراتی که کانال ممکنه روی سیگنال انجام بده.

کاش همزمان مدار تقویت کننده رو هم روش کار می کردم. من اینجوری که خوندم به یک تقویت کننده کلاس a احتیاج دارم.
          حالا یه نکته تقویت کننده پ امپی بهتره یا ترانزیستوری؟
          دنبال کدومش باشم بهتره
          بله یه موج مربعی دریافت میکنیم

کلاسش یادم رفته ولی برای تقویت در فرکانس های موج کوتاه رادیو میشه از این آرایش استفاده کرد

روی کالکتور از RFC استفاده کرد

خازن بین امیتر و کالکتور استفاده کرد مثلا 33 پیکوفاراد

امیتر مستقیما به منفی متصل کرد

و هم میشه روی بیس کوپل ترانسفورماتوری اعمال کرد و هم کوپل خازنی که به نظرم ترانسفورماتوری بهتره

و از کالکتور توسط خازن کوپلاژ به مدار فیلتر و در نهایت آنتن

و باید از تقویت ترانزیستوری استفاده کرد

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          استاد یه سوال
          حالا این موج تولید شده توسط تیونر و موج ورودی چجوری با هم سنکرون میشن ؟
          با سلام : به سختی !!
          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X