اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت فرستنده های fm broadcast 88-108mhz

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت فرستنده های fm broadcast 88-108mhz

علی جان به کویل لودینگ روی کلکتور ترانزیستورهات مقاومت 200 اهم موازی کن. میتونی از مدار من استفاده کنی من باهاش مشکلی نداشتم! البته باید روش ساختتو دید

اضافه شده در تاریخ :
    اینم یکی دیگه از کارام هست

اضافه شده در تاریخ :
    یه ضرب المثل هست اونوریا میگن: a photo says 1000 words دوستانی که سر سوزنی اطلاعات RF داشته باشن از این عکس خیلی چیزارو خواهند فهمید :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4258
      من هم در کل مشکل خود نوسانی ترانزیستور های فرکانسی قدرتی در طبقات سوم به بعد دارم جهت جلوگیری از این خود نوسانی از چه تدبیری استفاده میکنید ؟ البته این مشکل در همه ترانزیستورها پیدا میشه
      به نظرم چاره کارتون بحث شیلدینگ مدار باشه
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlord
        اینم یکی دیگه از کارام هست
        چیزی دیده نمیشه از اپلود سنتر http://www.persiangig.com/ اسفاده کن با یک register ساده

جناب گیج بحث شیلدینگ نیست مشکل شیدینگ اسونه بنظر خودم بدلیل وجود خازنهای تریمری که روی کلکتور ترانزیستورها با زمین بسته میشه باشه مثل خازن فیدبک عمل میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlord
          این کار خودم هست و یکی از خصوصیات مدار اینه که چند فیلتر داخلش بکار رفته و براحتی میشه با تنظیم این فیلترها سیگنال ورودی رو از هارمونکهای نا خواسته پاک کرد. :nerd: البته ناگفته نمونه که فیلتر لوپس در خروجی وجود نداره و بخاطر این هست که این مدار درایور یه آمپلی فایر دیگم بود :evil:
          ممنون حامد جان
          فکر نمیکنید برای بخش پاور یدونه 3950 کافی باشه و همون توان رو میتونه بده ؟
          چون یه بار من بصورت تصادفی یدونه 3950 رو بجای 1971 گذاشتم با کمی دستکاری
          حدود 4.5 وات توان در کل محدوده FM داشتم .
          توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

اینم آمپلی فایر 80 واتی هست که سالها پیش ساختمش :twisted: از روی خاکی که روش نشسته میتونید بفهمید رفتم برای شما از زیر یه آوار از وسایلم آوردمش!

اضافه شده در تاریخ :
            این یکی آخرین کارم بود یه بسته ترانزیستور اصلی توشیبا 2sc2420 داشتم گفتم یه حالی به این بیچاره ها بعد از 20 سال بدم! اینو ساختم :mrgreen: به تکنیک ساختم توجه کنید دوستان.تمام زیر مدار من یع صفحه کامل مسی هست با جداکننده های مسی بین طبقات اینکارو خیلی دوست داشتم خیلی تمیز تمومش کردم و در اولین تستم 40 وات رو برام به آنتن فرستاد :nice:
            [img=http://img.overpic.net/thumbs/j/m/3/xjm3hnx4i7bbcrcfyc0lz_t.jpg]http://

اضافه شده در تاریخ :

دیدگاه

توان ورودی راه اندازی چقدر بوده؟

اضافه شده در تاریخ :
              اگر نقشه یک انتن محدوده fm خوب داری دریغ نکن

دیدگاه

500 میلی وات تا 1 وات اوکی بود. اینم یه ویوی دیگه از امپلی فایر 80 واتیم به ابعاد هیتسینک و بزرگی خازنهای خروجی دقت کنید :eek: فقط اینو بگم که کابل ارجی58 بعد از 10 دقیقه ارسال کاملا گرم میشد! حتی با وجود اینکه سیگنال برگشتی من از آنتن خیلی خیلی کم بود در حد 1 وات با 80 وات خروجی! تجربه بی نظیری بود خازنهای خروجب با همه بزرگیشون بازهم به شدت داغ میشدن که من نگران ذوب شدن قلع پایه هاشون بودم! البته همه این مشکلاتو حل کردم اما به هیچکس پیشنهاد ساختن این جوونور وحشی رو نمیدم! هم گرونه هم حساسه هم توی 3 سوت میتونه بندازتتون گوشه زندان!

دیدگاه

از چند ترانزیستور استفاده کردی ؟
                  ولتاژ؟
                  چه ترانزیستوری؟

دیدگاه

bfy90+2sc3950+2sc1947+2sc2101+KT931A====>80watt s to aerial!
                    اینو اینجا میذارم که فقط بدونید کارهای مخابراتی عشششششششششششق میخواد و زمان و کلی هم صبر و صبر و تلاشو البته کلی هم پول! اینو هم بدونید که زمان بچگی من یه 2n3553 2n2219a 2n4427 خریدن و کارکردن باهاشون مپل یه رویا بود.....اینایی که اینجا هستن واسه منی که عمری صرف عشقم به مخابرات وایرلس شد با دونه های الماس فرقی ندارند...اونروزا نه اینترنت بود نه یه کتاب به درد بخور...همش سعی و تلاش خودمون بود و بس.... :cry:

اضافه شده در تاریخ :
                    دوستان عزیز قبل از ساخت هر فرستنده با هر فرکانس و قدرت با سازمان ارتباطات رادیویی باید هماهنگی بشه و مجوز لازمه اخذ بشه...تمامی توضیحاتی که اینجا داده میشه فقط و فقط جنبه آموزشی دارن و تمامی مدارها باید بوسیله dummy load تست بشن نه آنتن هوایی...در غیر اینصورت مسئولیت هر مشکلی که براتون پیش بیاد تنها به عهده خودتون خواهد بود. خواهش میکنم رعایت بفرمایید تا مشکلی براتون پیش نیاد ممنون :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlord
                      bfy90+2sc3950+2sc1947+2sc2101+KT931A====>80watt s to aerial!
                      اینو اینجا میذارم که فقط بدونید کارهای مخابراتی عشششششششششششق میخواد و زمان و کلی هم صبر و صبر و تلاشو البته کلی هم پول! اینو هم بدونید که زمان بچگی من یه 2n3553 2n2219a 2n4427 خریدن و کارکردن باهاشون مپل یه رویا بود.....اینایی که اینجا هستن واسه منی که عمری صرف عشقم به مخابرات وایرلس شد با دونه های الماس فرقی ندارند...اونروزا نه اینترنت بود نه یه کتاب به درد بخور...همش سعی و تلاش خودمون بود و بس.... :cry:

دوستان عزیز قبل از ساخت هر فرستنده با هر فرکانس و قدرت با سازمان ارتباطات رادیویی باید هماهنگی بشه و مجوز لازمه اخذ بشه...تمامی توضیحاتی که اینجا داده میشه فقط و فقط جنبه آموزشی دارن و تمامی مدارها باید بوسیله dummy load تست بشن نه آنتن هوایی...در غیر اینصورت مسئولیت هر مشکلی که براتون پیش بیاد تنها به عهده خودتون خواهد بود. خواهش میکنم رعایت بفرمایید تا مشکلی براتون پیش نیاد ممنون :agree:
                      با سلام

آقای moonlord این قطعاتی که شما دارید از کجا میشه تهیه کرد اصلا تو بازار از این قطعات فرکانسی نیست من خودم در اصفهانم خیلی بازار اصفهان هنر کنه یه 2N3553 به زور میشه پیدا کرد

و اینکه گفتید
                      دوستان عزیز قبل از ساخت هر فرستنده با هر فرکانس و قدرت با سازمان ارتباطات رادیویی باید هماهنگی بشه و مجوز لازمه اخذ بشه...
                      اگر یه توضیحی در مورد مراحل اداری و برگه بازیش بدی ممنون میشم

آیا هزینه ای داره یا تعهدی و ....

دیدگاه

دوست من این قطعاترو من اکثرا از پاساژهای امجد و توکلی تهیه کردم مغازه تراشه پاساژ امجد ترانزیستور رادیویی زیاد کار میکنه بعضی دیگشو هم از شهرهای دیگه حین مسافرت خریدم :nice: اما در مورد مجوز برای ایستگاه خصوصی اف ام تا اونجاییکه من اطلاع دارم همچین مجوزی صادر نمیکنن اما برای اطلاعات بیشتر با اداره تنظیم مقررات رادیویی منطقه خودتون تماس حاصل کنید :rolleyes:

دیدگاه

سلام : میشه یه لیستی از ترانزیستور های فرکانسی که ببه راحتی در تهران و همون پاساژی که گفتید پیدا میشه بدید تا منم اینجا برم دنبالشون بگردم شاید بعضی هاشون پیدابشن

اما برای اطلاعات بیشتر با اداره تنظیم مقررات رادیویی منطقه خودتون تماس حاصل کنید

جمله ای کلیشه ای

دیدگاه

2sc1946a kt931a kt958 kt930b 2sc2101 2sc1972 blx15 2sc2420 2sc2106 2sc2102

اضافه شده در تاریخ :
                            2SC3950 FT=2GHZ! 1-2W@ VHF/UHF
                            BD135 2SC1162 INHA TRANSISTORE RF NISTAN AMA DAR HADE 1-2W TA MAXIMUM 90MHZ JAVAB MIDAN!
                            من تعدادی 2SC1947 اصل میتسوبیشی دارم که با قیمت مناسب میخام بفروشمشون اگر کسی تمایل داره پی ام بده

دیدگاه

سلام دوستان من بعد از غیبت طولانی برگشتم :wow: :applause:

دیدگاه

منم کمو بیش هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X