اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گیرنده و فرستنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گیرنده و فرستنده

سلام
    دنبال یه گیرنده وفرستنده هستم که بردش بالا باشه و دیوار و .. روش تاثیر نذاره ...مثلا 4 تا گیرنده داریم بایه فرستنده ...اگر فرستنده رو از پشت دیوار یا ... رو به گیرنده زدیم ....اون گیرنده ای فعال بشه که فرستنده رو به اونه.....
    مثه سنسور مادون قرمز ولی مثه امواج رادیوی از دیوار و اجسام عبور کنه......

پاسخ : گیرنده و فرستنده

سلام وقت بخیر ، من نمی دونم برای چه کاری می خوای اما چرا از ماژولهای فرستنده و گیرنده ی رادیویی استفاده نمی کنی؟
    علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
    ( سعدی )

دیدگاه

یعنی چی؟ با این مشخصاتی که خواستم جور در میاد؟

دیدگاه

شما از یه جفت ماژول فرستنده و گیرنده برای ارتباط رادیویی ت به همراه یه جفت آی سی انکدر و دیکدر مثل PT2262 و PT2272 استفاده می کنی که این آی سی ها در واقع باعث میشن شما با یه فرستنده و گیرنده چندین وسیله رو قطع و وصل کنی یا اصطلاحاً فرستنده گیرنده ت رو چند کانال کنی. این آی سی های که گفتم خیلی راحت تا شیش کانال رو برای شما ایجاد می کنن.
        ( سعدی )

دیدگاه

اینو میدونم....من یه فرسنده میخوام برای چهار گیرنده ی تک کانله ی جدا ازهم ...که فرستنده رو روبه هر گیرنده ای بکنم اون گیرنده فعال شه....

دیدگاه

یک عدد HM-T و یکعدد PT2262 برای فرستنده
            چهار عدد HM-R و چهار عدد PT2272 برای گیرنده

تو اینترنت سرچ کنی مدار زیاد پیدا میشه

دیدگاه

ینی از پشت دیوار روبه هر گیرنده ای کنم ....اون گیرنده فعال میشه؟

دیدگاه

سلام ، شما یکی از ورودیهای PT2262 رو فعال کن( تا بطور مداوم ارسال داشته باشی ) و بعد چهار تا کلید توی ورودیهای آدرسش بذار که با زدن هر کلید آدرس فرستنده ت تغییر می کنه . توی گیرنده هات هم آدرساشون رو طوری تنظیم کن که هر کدوم فقط با یه حالت از چهار حالت آدرس فرستنده ت تطابق داشته باشن. اینجوری هر کلیدی رو که می زنی فقط یکی از گیرنده هات که آدرسش با فرستنده یکیه ، عمل میکنه و قاعدتاً باید همون چیزی بشه که می خوای. ضمناً برای این مداری که گفتم همون طور که دوستمون گفتن باید یه ماژول فرستنده و چهار تا ماژول گیرنده داشته باشی.می تونی از ماژولهای ASK مثل TX315 وRX315 که قیمتشون از ماژولهای FSK مثل HMR و HMT به مراتب پایین تره استفاده کنی.
                ( سعدی )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abi92
                  سلام ، شما یکی از ورودیهای PT2262 رو فعال کن( تا بطور مداوم ارسال داشته باشی ) و بعد چهار تا کلید توی ورودیهای آدرسش بذار که با زدن هر کلید آدرس فرستنده ت تغییر می کنه . توی گیرنده هات هم آدرساشون رو طوری تنظیم کن که هر کدوم فقط با یه حالت از چهار حالت آدرس فرستنده ت تطابق داشته باشن. اینجوری هر کلیدی رو که می زنی فقط یکی از گیرنده هات که آدرسش با فرستنده یکیه ، عمل میکنه و قاعدتاً باید همون چیزی بشه که می خوای. ضمناً برای این مداری که گفتم همون طور که دوستمون گفتن باید یه ماژول فرستنده و چهار تا ماژول گیرنده داشته باشی.می تونی از ماژولهای ASK مثل TX315 وRX315 که قیمتشون از ماژولهای FSK مثل HMR و HMT به مراتب پایین تره استفاده کنی.
                  بازم نشد....من یه چیزی میخوام مثه مادون قرمز یا آلتراسونیک ....که فرستنده رو روبه هرگیرنده ای بکنم اون فعال شه ....فقط با این فرق که از پشت دیوار هم فرستنده بتونه گیرنده رو فعال کنه....با آدرس کارم حل نمیشه ...مثلا اینجوری باشه : گیرنده و فرستنده مادون قرمز یا آلتراسونیک که فرستنده امواج رادیو بفرسته تا از اجسام هم عبور کنه و این امواج به هر گیرنده ای برخورد کرد اونو فعال کنه......

دیدگاه

سلام ، اگه بگی برای چه کاری می خوای شاید بتونم بیشتر کمکت کنم.
                    ( سعدی )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abi92
                      سلام ، اگه بگی برای چه کاری می خوای شاید بتونم بیشتر کمکت کنم.
                      t
                      مثلا 4 تا گیرنده دارم توی جاهای مختلف یک اتاق با یک فرستنده ی مشترک برای هر چهارتا....حالامن میرم توی اتاق دیگه....میخوام این فرستنده رو رو به هر گیرنده ای گرفتم اون فعال بشه.....مثل یک فرستنده ی مادون قرمز که فرستنده رو روبه گیرندش بکنیم...گیرنده ی مادون قرمز فعال میشه.....فقط میخوام از پشت دیوارهم کارکنه........

دیدگاه

سلام ، یعنی اصرار خاصی وجود داره که حتماً با تغییر جهت فرستنده ، گیرنده ها عمل کنن؟ گیرنده هات ساکنن دیگه ؟
                        ( سعدی )

دیدگاه

[quote author=abi92 link=topic=81286.msg494834#msg494834 date=1376302630]
                          سلام ، یعنی اصرار خاصی وجود داره که حتماً با تغییر جهت فرستنده ، گیرنده ها عمل کنن؟ گیرنده هات ساکنن دیگه ؟
                          [/quo]
                          بله دقیقا.....فرستنده روبه هر گیرنده ای شد اون فعال شه.....
                          فکر کن 2 تا ماشین دارم که روشون یه گیرنده هس....وقتی روبه اولین ماشین میکنم حرکت کنه (مثلا به طرف دومین ماشین)

وقتی به دومین ماشین رسید فرستنده به گیرنده ی ماشین دو بخوره و حرکت کنه.......

دیدگاه

پس گیرنده هات ثابت نیستن و حرکت می کنن ، اونوقت چطوری می تونی بفهمی گیرنده هات در هر لحظه کجا قرار دارن که فرستنده ت رو به اونا بگیری؟
                            ( سعدی )

دیدگاه

خب من از پشت دیوار که از اول نمیدیدم........مشکل من این نیست....همونیه که گفتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X