اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار استراق سمع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار استراق سمع

گفتم فرقشونا که!! استراق سمع صدا را بیشتر تقویت میکنه. همین
    سپاس:اگه اینجوری باشه مدار شما که بهتره!! فرق که نداره! :mrgreen:

دیدگاه

سلام :یک مدار پیدا کردم توی توضیحاتش نوشته بود: برد این مدار 1/5 کیلومتر هست!! oo: دوستان لطفا تحلیل کنید!! ببینیم واقعیت هست یا نه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
        سلام :یک مدار پیدا کردم توی توضیحاتش نوشته بود: برد این مدار 1/5 کیلومتر هست!! oo: دوستان لطفا تحلیل کنید!! ببینیم واقعیت هست یا نه!!
        سلام، نه 1.5 کیلومتر غیر ممکنه. شاید 50 متر را جواب بده!!! :mrgreen:
        یک طبقه تقریت کننده، بدون بافر تازه با BC547 . تقویت کننده صدا هم که نداریم. مقاومت 47کیلو در بیس به زمین هم اضافیه
        نکته مثبت مدار بخش اتوترانس برای قسمت آنتنه.
        Weakness of attitude becomes weakness of character
        Albert Einstein

دیدگاه

تنها مداری که به شما پیشنهاد میکنم که هم ساده هست هم برای افراد مبتدی خوبه البته نه انچنان مبتدی که اطلاعاتی در مورد مدارات فرکانسی نداشته باشه . برد اون هم با انتن مناسب پشت بام تا2 کیلومتر هم جواب میده . بستگی به پیدا کردن ترانزیستورها داره اونهم از نوع اصل هر جا مشکل داشتید راهنمایی میکنم
          http://pira.cz/entx1.htm

دیدگاه

درود بر شما

دوست عزیز پیش از هر چیز بگم که من زیاد با مدارات مخابراتی آشنا نیستم ولی به گونه ای تصادفی جذب عنوان تالار شدم :twisted:

ببین در پیوند زیر موردی هست که به دردت بخوره:

http://circuit-zone.com/?cat=fm_transmitters

:job:
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

تنها مداری که به شما پیشنهاد میکنم که هم ساده هست هم برای افراد مبتدی خوبه البته نه انچنان مبتدی که اطلاعاتی در مورد مدارات فرکانسی نداشته باشه . برد اون هم با انتن مناسب پشت بام تا2 کیلومتر هم جواب میده . بستگی به پیدا کردن ترانزیستورها داره اونهم از نوع اصل هر جا مشکل داشتید راهنمایی میکنم
              http://pira.cz/entx1.htm
              ممنون دوستان عزیز
              دوست عزیز این مداری شما گذاشتید لطفا درمورد طول سیم سلف و قطر استوانه ای که سلف باید دورش پیچیده بشه بیشتر توضیح بدهید:چند میلی متر باید باشند! :angry: چرت ترین قطعه توی مدارات رادیویی همین سلف هست!
              راستی چند تا سئوال درمورد مدرات استراق سمع: این مدار هایی که بسیار ریز هستند:(مثل عدس هستند) پلیس ها ازش استفاده می کنند!! سیستم اش چطوری هست؟؟؟فقط میخوام بدونم: خیلی جالب باید باشه oo:

دوست عزیز پیش از هر چیز بگم که من زیاد با مدارات مخابراتی آشنا نیستم ولی به گونه ای تصادفی جذب عنوان تالار شدم :twisted:
              ببین در پیوند زیر موردی هست که به دردت بخوره:
              http://circuit-zone.com/?cat=fm_transmitters
              ممنون: مدار که خیلی هست:انتخابش سخت هست!!! فعلا همین ساده را درست کنم: تا برسه به این پیچیده ها! :mrgreen:

دیدگاه

[quote author=ircaspianhero link=topic=83287.msg510419#msg510419 da1379402184]
                ممنون دوستان عزیز
                دوست عزیز این مداری شما گذاشتید لطفا درمورد طول سیم سلف و قطر استوانه ای که سلف باید دورش پیچیده بشه بیشتر توضیح بدهید:چند میلی متر باید باشند! :angry: چرت ترین قطعه توی مدارات رادیویی همین سلف هست!

یه عدد مته شماره 6 بیار یه متر سیم لاکی شماره 070 صفر هفتاد بگیر
                سه تا سیم پیچ نیاز داری دوتا 4/5 دور با یه 9/5 دور که میتونی روی مته بپیچی
                در مورد اون استراق سمع :ابزار بسیار کوچکی هستند در این زمینه ولی در فیلمها مانند اسلحه ها و ابزار هالیوودی اغراق گویی میشه .کوچکترین ابزار به اندازه یک دکمه کت میباشد .

دیدگاه

یه عدد مته شماره 6 بیار یه متر سیم لاکی شماره 070 صفر هفتاد بگیر
                  ممنون: مته شماره 6 : مخصوص چی باشه؟؟یعنی الماسه باشه یا مته فلز یا مته مدار چاپی!؟؟؟
                  در مورد سیم 070 یعنی چی؟؟؟ از 0.5 بزرکتر هست؟؟؟

سه تا سیم پیچ نیاز داری دوتا 4/5 دور با یه 9/5 دور که میتونی روی مته بپیچی
                  ایا این نیم دور اش خیلی تاثیر داره ؟؟؟ :mrgreen:

ر مورد اون استراق سمع :ابزار بسیار کوچکی هستند در این زمینه ولی در فیلمها مانند اسلحه ها و ابزار هالیوودی اغراق گویی میشه .کوچکترین ابزار به اندازه یک دکمه کت میباشد .
                  یعنی خالی بندی هست!!!!!!!؟؟ oo:
                  سپاس

دیدگاه

ما به قطر مته 6 کار داریم . میخوایم قطر داخلی سیم پیچ مون به اندازه قطر مته 6 باشه والا با مته کاری نداریم که
                    بله سیم صفر هفتاد از سیم نیم یا همون صفر پنجاه قطور تر هست.
                    اره نیم دور مهمه حتی اندازه خطوط مدار چاپی
                    بله خالی بندیه
                    اگر مبتدی هستید از ساخت این مدار منصرف بشید حد اقل باید چند تا کیت فرکانسی کار کرده باشی تا موفق بشی.

دیدگاه

ما به قطر مته 6 کار داریم . میخوایم قطر داخلی سیم پیچ مون به اندازه قطر مته 6 باشه والا با مته کاری نداریم که
                      بله سیم صفر هفتاد از سیم نیم یا همون صفر پنجاه قطور تر هست.
                      ممنون:منظور مته قطر 6 هست دیگه؟؟؟ 0.6 که نیست؟ :mrgreen: و من منظورم نوک مته بود نه خود دستگاه مته!! مثلا ما نوک مته دیواری نمره 6 داریم یا نوک مته فلز نمره 6 داریم!!! فرقی که نداره که برای کدام نوع باشه!؟؟ مهم این هست که 6 میلی متر باشه!!؟؟ درسته؟
                      http://iran-micro.com/advanced_search_result.php?keywords=%D9%85%D8%AA%D 9%87&x=0&y=0&search_in_description=1
                      راستی این مدار ایا خودتان بسته اید!!؟؟

دیدگاه

اصلا سلف رو روی یه مداد بقطر 6 میلیمتر بپیچ

دیدگاه

اصلا سلف رو روی یه مداد بقطر 6 میلیمتر بپیچ
                          من از کجا بفهمم که قطر مداد چنده تا روش بپیچم!!! 6 میلی را از کجا بفهمم که هست شاید قطر مداد بیشتر باشه!؟؟ oo:

دیدگاه

تو که نمیتونی قطر مداد با خط کش اندازه بگیری چه داری به مدار مخابراتی که هر میلیمتر میلیمتر حساب کتاب داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                              من از کجا بفهمم که قطر مداد چنده تا روش بپیچم!!! 6 میلی را از کجا بفهمم که هست شاید قطر مداد بیشتر باشه!؟؟ oo:
                              بابا خیلی حساسی
                              برای یک مته یا یه سلف کلا ساخت یه مدار رو می زاری کنار(به جنس مته چیکار داری یه مته 6 بگیر و بپیچ و مدار رو بساز بجای اینکه اینقدر هی پشت کامپیوتر تایپ می کنی)
                              کلا هم که خیلی گیر میدی به هر چیزی
                              اینجوری هیچ وقت چیزی یاد نمی گیری :agree:

دیدگاه

تو که نمیتونی قطر مداد با خط کش اندازه بگیری چه داری به مدار مخابراتی که هر میلیمتر میلیمتر حساب کتاب داره؟
                                خوب زودتر میگفتی!!! خط کش!! خلاص!! من که حواسم نبود :NO:
                                بابا خیلی حساسی
                                برای یک مته یا یه سلف کلا ساخت یه مدار رو می زاری کنار(به جنس مته چیکار داری یه مته 6 بگیر و بپیچ و مدار رو بساز بجای اینکه اینقدر هی پشت کامپیوتر تایپ می کنی)
                                کلا هم که خیلی گیر میدی به هر چیزی
                                اینجوری هیچ وقت چیزی یاد نمی گیری
                                تایپ کردن کار منه :mrgreen: همه دیگه مثل شما حرفه ای نیستند که! :smile:این همه ابزار :ایشان گیر داده به مته!! خوب یک چیز دیگه را می گفتید!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X