دوستای خوبم سلاو وقت بخیر.
بچه ها من دارم یه روبو حشره میسازم برا پروژه ی پایان ترمم.یه مشکلی هست.توی برد گیرنده ی مادون قرمز این روبات یه سنسور گیرنده ی 3 پایه مدل panasonic PNA4602M داره.من این مدل رو پیدا نکردم.حالا دوستان اگه کمک کنن بگن که چه جاگزینی میتونم برای این مدل بزارم که مشکلی پیش نیاد ممنون میشم.اخه کالیبره کردنش با همین سنسور یه کوچولو درد سر داره.
براتون عکس مدار و مشخصات سنسور رو میزارم
مشخصات سنسور گیرنده ی panasonic PNA4602M

شماتیک مداره گیرنده:
بچه ها من دارم یه روبو حشره میسازم برا پروژه ی پایان ترمم.یه مشکلی هست.توی برد گیرنده ی مادون قرمز این روبات یه سنسور گیرنده ی 3 پایه مدل panasonic PNA4602M داره.من این مدل رو پیدا نکردم.حالا دوستان اگه کمک کنن بگن که چه جاگزینی میتونم برای این مدل بزارم که مشکلی پیش نیاد ممنون میشم.اخه کالیبره کردنش با همین سنسور یه کوچولو درد سر داره.
براتون عکس مدار و مشخصات سنسور رو میزارم
مشخصات سنسور گیرنده ی panasonic PNA4602M
شماتیک مداره گیرنده:

ببین دوست عزیز .دلیل استفاده از ترانزیستور به جای دیود IR ، مسئله نویز و تاثیر نور محیطی هست. اگه باز درست تشخیص داده باشم دیود های D1 و D2 از لحاظ نوری از ترانزیستور ها ایزوله هستند که فقط انعکاس اونها از روی مانع رو تشخیص بدن نه تابش مستقیم اونها رو . پس با توجه به مدارات و توضیحات شما و اطلاعات خودم ( قبلن یه پروژه مشابه انجام دادم ) میتونم با درصد اطمینان 90 درصد بگم که میتونی از سنسور مشابه هم استفاده کنی فقط ممکنه دقت مدار و روال کالیبره کردن یکم متفاوت تر باشه. باز از روی توضیحات توی کتاب هم میشه فهمید که کالیره کردن هم زیاد ربطی به سنسور نداره بلکه فرکانس کاری 555 رو که به صورت مالتی ویبراتور کانفیگ شده رو دقیق روی 38khz تنظیم میکنه که سنسور ها خروجی داشته باشن
دیدگاه