اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار مخابراتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار مخابراتی

سلام
    دوستان من دنبال یکی از سه موضوع زیر برای ساخت هستم ممنون میشم کمک کنید
    مدار فرستنده و گیرنده am
    مدار فرستنده و گیرنده fm
    دو اسیلاتور و یک میکسر
    تو نت زیاد گشتم چیزی پیدا نکردم میخوام حتما حتما جواب بده :sad:

پاسخ : ساخت مدار مخابراتی

چرا کسی نظر نمیده ؟ :cry2:

دیدگاه

سلام

بفرما اینم فرستنده FM با برد بالا

برو توی این تایپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=83209.0 ( مدار صفحه 3 این تایپیک رو پیسنهاد میکنم ) :applause:

من مدار صفحه آخر این تایپیک رو با طبقه تقویت کننده rf ساختم ، حداکثر برد دید مستقیم هم 1150 متر بود :agree:

توی معدن مس هم با برد 860متر جواب کارم رو داد ( معدن مس سونگون ورزقان ) :mrgreen:

فعلا برای ساخت مدار گیرنده نظری ندارم ( همون رادیو )
      تویه نت هست بگرد پیدا کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط paradox7
        سلام
        دوستان من دنبال یکی از سه موضوع زیر برای ساخت هستم ممنون میشم کمک کنید
        مدار فرستنده و گیرنده am
        مدار فرستنده و گیرنده fm
        دو اسیلاتور و یک میکسر
        تو نت زیاد گشتم چیزی پیدا نکردم میخوام حتما حتما جواب بده :sad:
        عجب
        مدارات گیرنده fm , am که همون رادیو هستند که در اینترنت و کتابهای درسی بسیار بسیار یافت می شود.
        فرستنده اف ام و آ ام هم که در سایت ها بسیار زیاد هستند و می تونید از آی سی های مخصوص این کار استفاده کنید مثلا ای سی ad633 که می تواند به راحتی یک مدولاتور باشد که فقط کافیه دیتا شیت آنرا بخوانید و مدار را به راحتی طراحی کنید
        اسیلاتور و میکسر ؟؟؟ خوب نوع و مشخصات خاص خود را دارد !!! هزاران اسیلاتور و میکسر وجود دارد که به راحتی در گوگل یافت می شود.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
          عجب
          مدارات گیرنده fm , am که همون رادیو هستند که در اینترنت و کتابهای درسی بسیار بسیار یافت می شود.
          فرستنده اف ام و آ ام هم که در سایت ها بسیار زیاد هستند و می تونید از آی سی های مخصوص این کار استفاده کنید مثلا ای سی ad633 که می تواند به راحتی یک مدولاتور باشد که فقط کافیه دیتا شیت آنرا بخوانید و مدار را به راحتی طراحی کنید
          اسیلاتور و میکسر ؟؟؟ خوب نوع و مشخصات خاص خود را دارد !!! هزاران اسیلاتور و میکسر وجود دارد که به راحتی در گوگل یافت می شود.
          یافت بشود ولی جواب ندهد چه فایده ؟
          من درس مدار مخابراتی نگذروندم با آزش همنیاز کردم و دیدی نسیت به این مدار ها ندارم !
          تو سایت ها یا فرستنده هست یا گیرنده جفتش با هم نیست من جفت میخوام !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X