اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت سینتی سایزر فرکانس با ADF4351

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت سینتی سایزر فرکانس با ADF4351

سلام بطور کلی اگه ساده بگم سینتی سایزرها ایسی هایی هستند که میتونند فرکانس های بسیار دقیقی در اندازه 10 هرتز یا بعضی مواقع 1 هرتز تولید کنند که این موضوع در rf بسیار قابل اهمیت است چون قطعات مختلف مخصوصا در فرکانس های بالا تحت عوامل مختلفی مثل حرارت نویز یا مسایل دیگه تحت تاثیر قرار میگیرند و مثلا اصلا فرکانس عوض میشه یا پایداری سیستم به هم میخوره که باسینتی سایزر به دلیل وجود عملکردهای دقیق حلقه و فیدبک این موضوع نزدیک به صفر میشه

دیدگاه

سلام مهندس لطفا به نتیجه ای رسیدی خبر بده من الان دارم جدی برای ساخت روش کار میکنم
      لطفا گیرای کار رو بگین
      برای کدنویسی خودتون کد نوشتین یا از کدهای موجود در نت استفاده کردین؟
      میکرو ARM یا AVR؟
      برای رگلاتور از ADP150 استفاده کردین؟
      برای طراحی PCB مشکل داشتین یا پیاده کردن المان ها؟
      ممنون میشم بیشتر صحبت کنیم

دیدگاه

سلام
        من میخوام با سینتی سایزر ضریبی از فرکانس ورودی رو تولید کنم
        مثلا فرکانی خروجی n برابر فرکانس ورودی باشه که n میتونه اعشاری هم باشه از طرفی فرکانس ورودی تو حالتای مختلف ممکنه تغییر کنه و دقت فرکانس خروجی هم برام مهمه
        در حقیقت من مدار زیر رو میخوام
        http://chipdesignmag.com/images/idesign/misc/hillman_figure1.gif
        حالا کسی میتونه راهنمایی کنه از چه آیسیی استفاده کنم که هم مناسب باشه هم تو ایران پیدا بشه هم ارزون باشه :
        نوشته اصلی توسط mohandeshamed
        سلام مهندس لطفا به نتیجه ای رسیدی خبر بده من الان دارم جدی برای ساخت روش کار میکنم
        لطفا گیرای کار رو بگین
        برای کدنویسی خودتون کد نوشتین یا از کدهای موجود در نت استفاده کردین؟
        میکرو ARM یا AVR؟
        برای رگلاتور از ADP150 استفاده کردین؟
        برای طراحی PCB مشکل داشتین یا پیاده کردن المان ها؟
        ممنون میشم بیشتر صحبت کنیم
        برای برنامه نویسی این جور آیسی ها اگر یه مختصری درباره پورت سریال میکرو بلد باشید راحت از پسش بر میاین ضمنا اگر فقط منظور از میکرو کنترل سینتی سایزر هست که یه میکروی avr ارزون قیمتم مناسبه گرچه بازم به برنامه اصلیتون بستگی داره
        ضمنا منم میخوام یه همچین مداری بسازم اما هنوز تصمیم نگرفتم از کدوم آیسی استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابوالحسن.فلاح
          اگه بشه با یه نرم افزار ساده کامپیوتری کنترلش کرد که خیلی عالی میشه !
          راستی از این تراشه میشه به جای VCO استفاده کرد که مثلا یه بازه مثل 500~550 Mhz رو سوییپ کنه؟
          اصلا فرق سینتی سایزر و vco چیه؟

و با میکرو چطور میشه راه اندازیش کرد؟
          برای کنترل کردن مدار با کامپیوتر میتونید از همون پورت سریال میکرو استفاده کنید یک آیسی max232 هم سر راهش بذاری تا به پورت سریال کامپیوتر وصل بشه نمیدونم منظورت یه همچین چیزی بود یا نه؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

من دارم رو ADF4351 کار میکنم هر موقع جواب گرفتم فایل ها رو ضمیمه میکنم.
            نقش هستی نقشی از ایوان ماست اب و باد و خاک سرگردان ماست
            * برای آینده درست مصرف کنیم*

دیدگاه

کسی میتونه برای بلوک دیاگرامی که قبلا گذاشتم و مشخصات vco که پایین میگم چند تا
              آیسی معرفی کنه
              ماکزیمم فرکانس vco بین 20 تا 50 مگ
              سینتی سایزر قابل برنامه ریزی با میکرو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط towhidy
                کسی میتونه برای بلوک دیاگرامی که قبلا گذاشتم و مشخصات vco که پایین میگم چند تا
                آیسی معرفی کنه
                ماکزیمم فرکانس vco بین 20 تا 50 مگ
                سینتی سایزر قابل برنامه ریزی با میکرو
                دوست عزیز بازه دقیق فرکانس خروجی رو مشخص کن
                سینتی سایزر زیاده

دیدگاه

دوست عزیز بازه دقیق فرکانس خروجی رو مشخص کن
                  سینتی سایزر زیاده
                  بازه فرکانس باید جوری باشه که من بتونم فرکانس های کمتر از 50 مگ رو با سینتی سایزر تولید کنم یا حد اقل بازه 20 تا 50 مگ رو تولید کنه که من بتونم با شمارنده فرکانسهای کمتر رو تولید کنم ضمنا فرکانس ورودی سینتی سایزر رو در حدود 20 کیلو تا 50 مگ در نظر بگیرید گرچه اگر بازه ورودی 20 کیلو تا 50 کیلو باشه بازم میشه یه کاریش کرد :read:

دیدگاه

بازه کمتر از 1 مگ رو نمیدونم ولی ADF4360-9 خروجیش(با vco داخلی)بین 65 تا 400 مگه که با divider داخلی میشه خروجی رو بین 2 تا 32 تقسیم کرد که باز هم میشه فرکانس نهایی رو تقسیم بر 2 کرد

دیدگاه

بازه کمتر از 1 مگ رو نمیدونم ولی ADF4360-9 خروجیش(با vco داخلی)بین 65 تا 400 مگه که با divider داخلی میشه خروجی رو بین 2 تا 32 تقسیم کرد که باز هم میشه فرکانس نهایی رو تقسیم بر 2 کرد
                      فرکانس خروجی این آیسی خیلی زیاده من تا 50 مگ بیشتر نمیخوام از طرفی ورودیش باید بازه فرکانسی 20 کیلو تا 50 مگ رو تحمل کنه یعنی میشه با این آیسی oo:

دیدگاه

با divider های خود ای سی نهایتا بتونی کمترین فرکانس 1.01 مگاهرتز رو تولید کنی(تا 50 مگ رو هم میتونی ) یعنی زیر 1 مگ نمیشه

دیدگاه

سلام
                          عزیز دل برادر گنجشک رو با تیرکون میکشن با موشک نابودش نمیکنن .

اگه شکل موج براتون مهم نیست vco تو رنج ttl وجود داره ( خروجی شون مربعیه )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                            سلام
                            عزیز دل برادر گنجشک رو با تیرکمون میکشن با موشک نابودش نمیکنن .

اگه شکل موج براتون مهم نیست vco تو رنج ttl وجود داره ( خروجی شون مربعیه )
                            سلام دوست عزیز ظاهرا سوالایی رو که تو این صفحه نوشتم نخوندید :cry: من قرار نیست VCO بسازم بلکه قراره یه سینتی سایزر بسازم که ضریبی از فرکانس ورودی رو تو خروجیش بسازه بازم اگه راه حل بهتری دارین ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط towhidy
                              سلام دوست عزیز ظاهرا سوالایی رو که تو این صفحه نوشتم نخوندید :cry: من قرار نیست VCO بسازم بلکه قراره یه سینتی سایزر بسازم که ضریبی از فرکانس ورودی رو تو خروجیش بسازه بازم اگه راه حل بهتری دارین ممنون میشم کمکم کنید
                              دوست من اگر به ورودی vco یه pd با دو ورودی اضافه بشه و یه فیدبک با دیوایدر به ورودیش داده بشه خروجی میشه نسبتی از ورودی که میش همون خواسته ی شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                                دوست من اگر به ورودی vco یه pd با دو ورودی اضافه بشه و یه فیدبک با دیوایدر به ورودیش داده بشه خروجی میشه نسبتی از ورودی که میش همون خواسته ی شما
                                سلام منم منظورم همینه به همین چیزی که شما گفتید اگر اشتباه نکرده باشم میگن سینتی سایزر که البته من الان بیشتر دنبال قطعه مناسب برای ساختش میگردم ترجیحا میخوام بهینه باشه یعنی به قول دوستمون گنجشک رو با موشک نزنم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X