با سلام بر اساتید
من دنبال مداری می گردم که به وسیله خط تلفن و رله بشود وسیله ای را روشن و خاموش کرد!!! تو اینترنت گشتم چند مدار پیدا کردم!! الان میخواستم بدونم عملکرد این مدار ها چطوری است؟؟؟ البته به نظرتان این مدار عمل می کند؟؟؟ و اینکه این مدار یک مشکل داره!! توی مدار نوع چوک مشخص نیست!! به نظرتون چوک اش زرد هست یا ابی؟؟
با خط قرمز مشخص کردم!

سپاس
من دنبال مداری می گردم که به وسیله خط تلفن و رله بشود وسیله ای را روشن و خاموش کرد!!! تو اینترنت گشتم چند مدار پیدا کردم!! الان میخواستم بدونم عملکرد این مدار ها چطوری است؟؟؟ البته به نظرتان این مدار عمل می کند؟؟؟ و اینکه این مدار یک مشکل داره!! توی مدار نوع چوک مشخص نیست!! به نظرتون چوک اش زرد هست یا ابی؟؟
با خط قرمز مشخص کردم!
سپاس

که باعث میشه مدار خط رو اشغال نکنه ؛ نکته بعدی آی سی MT هست که کلا برای این کار درست شده و یه نوع آشکار سازه , کارش اینه که به فراخور کدی که توسط خط تلفن فرستاده میشه (مثلا شما دکمه # رو در تلفن خودتون فشار میدین) یه عدد باینری رو در پایه هاش آشکار می کنه و به میکرو میگه که فلان کاراکتر ارسال شد, در پایان نوع چوک باید آبی باشه و کارش هم اینه که بوق تولید کنه برای اعلان به اونور خط.
دیدگاه