من یک مدار جمر دیدم خازن عدسی 3.3pf میخواست که 50v هست ولی من تونستم خازن smd 3.3pf پیدا کنم میتونم smd بزارم باید چه پکیجی باشه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار مسدود کننده امواج موبایل
Collapse
X
-
شما ایا این مدار رو ساختید و امتحانش کردید؟نوشته اصلی توسط FX5 نمایش پست ها
چون من یک بار روی برد سوراخ دار ساختمش ولی کار نمی کرد البته از یک ترانزیستور دیگه استفاده کردم
مگه امواج تلفن همراه فرکانسش خیلی زیاد نیست(حدود ۱ تا ۳ گیگا هرتز ) فکر نکنم آیسی ne555 بتونه این فرکانس رو تولید کنه
دیدگاه
-
با سلام،نوشته اصلی توسط victor123 نمایش پست ها
شما ایا این مدار رو ساختید و امتحانش کردید؟
چون من یک بار روی برد سوراخ دار ساختمش ولی کار نمی کرد البته از یک ترانزیستور دیگه استفاده کردم
مگه امواج تلفن همراه فرکانسش خیلی زیاد نیست(حدود ۱ تا ۳ گیگا هرتز ) فکر نکنم آیسی ne555 بتونه این فرکانس رو تولید کنه
باند های فرکانسی موبایل ، بسته به کشور ، اپراتور ، نسل شبکه ( 2G, 3G, 4G, 5G ) و حتی گاها منطقه متفاوت هست.
نوسان ساز اصلی این مدار هم ترانزیستور Q1 به همراه قطعات اطراف اون هست ، آیسی NE555 صرفا یک فرکانس رو بر روی فرکانس حامل مدوله میکنه.
این مدار صرفا برای محدوده فرکانسی 800 مگاهرتز تا 1 گیگاهرتز جوابگو هست که در محدوده 2G و تا حدی هم 3G قرار میگیره و بر روی 4G و 5G جوابگو نیست ، به علاوه که بخاطر توان تشعشع پایین ، بردش در حد چند سانتی متر هست.
دیدگاه

دیدگاه