اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتومات روشن شدن مدار رموت کنترل(pt2272)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتومات روشن شدن مدار رموت کنترل(pt2272)

ممنون دوست عزیز: یک سئوال یادم رفت: ای سی pt2272 باید m4 باشه یا L4 ؟
    این روش و شماتیک و کد هایی را که دادید برای رفع مشکل پارازیت هست درسته؟ مثلا اگر بخواهم ریموت کنترل(فرستنده) را با گیرنده ست کنم یعنی طوری باشه که با ریموت های دیگه(داخل محیط) تداخل نداشته باشد باید کد بندی بشود؟ توی ان پی دی اف یک چیز هایی گفته بود! 8 تا پایه : 3 وضعیت دارند و..........
    همچنین از رله های معمولی برای روشن و خاموش ماندن وسایل صنعتی تو این قبیل استفاده نمیکنن . جهت بالا بردن اصلاعات عمومیت . بگم که از رله لچ الکترونیکی استفاده کن اگه قیمتش بالاست خودت بصورت مکانیکی بساز من خودم تا الان 50 تا از این مورد داشتم و ساختم و تا الان هیچ گونه مشکلی نداشته و هم این که تا سقف 500 امپر هم ساختم که تو بازار پیدا نکردم و با قیمت خیلی بالا میدادن
    رله بسازم!! oo: چطوری؟ مدار داره؟

سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اتومات روشن شدن مدار رموت کنترل(pt2272)

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون دوست عزیز: یک سئوال یادم رفت: ای سی pt2272 باید m4 باشه یا L4 ؟
      این روش و شماتیک و کد هایی را که دادید برای رفع مشکل پارازیت هست درسته؟ مثلا اگر بخواهم ریموت کنترل(فرستنده) را با گیرنده ست کنم یعنی طوری باشه که با ریموت های دیگه(داخل محیط) تداخل نداشته باشد باید کد بندی بشود؟ توی ان پی دی اف یک چیز هایی گفته بود! 8 تا پایه : 3 وضعیت دارند و.......... رله بسازم!! oo: چطوری؟ مدار داره؟

سپاس
      M4 استفاده کن
      هم برای حل پارازیت و غیرست .و هم خودش یه برنامه کامل خوب هست برای راه اندازی PT2272
      بله . این نمونه ای سی ها فقط از طریق سخت افزاری کد بندی میشن نه نرم افزاری . مثلا تو فرستنده پاییه اول که مال کده ها هست را به منفی وصل کردی باید تو گیرنده هم همین کار را بکنی و پایه 1 را به منفی وصل کنی . ولی در کل باز این روش خوب نیست چون باز احتمال داره که کسی در همون منطقه همچین کدی داده باشه .
      بخاطر همین بود که من در پست اولم بهتون گفتم من خودم برنامه برا میکرو و بدون استفاده از این ای سی ها نوشتم هم کدر و هم دیکدرش را اونم با بسکام . و نیازی به هیچ ای سی دیگه نداره . تا الان که چند سال میگذره نشده یک لحظه بیخودی کد دریافت کنه و پارازیت روش بی افته .

اضافه شده در تاریخ :
      و.......... رله بسازم!! oo: چطوری؟ مدار داره؟

سپاس
      در مورد رله هم عرض کنم که چون یه کم پیچیدس فکر نکنم کار شما باشه . چون هم برنامه نویسی در یک میکرو ATTIY داره و هم قسمت مکانیکیش سخت هست . اینم فقط جهت بالا بردن اطلاعاتتون گفتم . اگه هم خواستین در این مورد سرچ کنین رله های الکترونیکی لچ .

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
        له . این نمونه ای سی ها فقط از طریق سخت افزاری کد بندی میشن نه نرم افزاری . مثلا تو فرستنده پاییه اول که مال کده ها هست را به منفی وصل کردی باید تو گیرنده هم همین کار را بکنی و پایه 1 را به منفی وصل کنی . ولی در کل باز این روش خوب نیست چون باز احتمال داره که کسی در همون منطقه همچین کدی داده باشه .
        من زیاد تمایل به استفاده از سیستم کد فیکس ندارم ولی ناچارم : بیشتر به خاطر ریموت اش که به صورت اماده هست!! دنبال مدارات کد لرن خیلی جستجو کردم ولی چیز درست و حسابی ای پیدا نکردم! شما چیزی سراغ دارید(سیستم کد لرن)؟ مثلا hmt hmr ایا کد لرن هستند؟

خاطر همین بود که من در پست اولم بهتون گفتم من خودم برنامه برا میکرو و بدون استفاده از این ای سی ها نوشتم هم کدر و هم دیکدرش را اونم با بسکام . و نیازی به هیچ ای سی دیگه نداره . تا الان که چند سال میگذره نشده یک لحظه بیخودی کد دریافت کنه و پارازیت روش بی افته .
        این روش شما یک نوع سیستم کد لرن هست؟ مدارتان شخصی هست یعنی نمی توانید پابلیک کنید دیگران هم استفاده کنند!؟

در مورد رله هم عرض کنم که چون یه کم پیچیدس فکر نکنم کار شما باشه . چون هم برنامه نویسی در یک میکرو ATTIY داره و هم قسمت مکانیکیش سخت هست . اینم فقط جهت بالا بردن اطلاعاتتون گفتم . اگه هم خواستین در این مورد سرچ کنین رله های الکترونیکی لچ .
        پس از همین رله های معمولی استفاده کنم دیگه!؟ چون ....

سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من زیاد تمایل به استفاده از سیستم کد فیکس ندارم ولی ناچارم : بیشتر به خاطر ریموت اش که به صورت اماده هست!! دنبال مدارات کد لرن خیلی جستجو کردم ولی چیز درست و حسابی ای پیدا نکردم! شما چیزی سراغ دارید(سیستم کد لرن)؟ مثلا hmt hmr ایا کد لرن هستند؟
          این روش شما یک نوع سیستم کد لرن هست؟ مدارتان شخصی هست یعنی نمی توانید پابلیک کنید دیگران هم استفاده کنند!؟

پس از همین رله های معمولی استفاده کنم دیگه!؟ چون ....

سپاس
          ببخشید اگه دیگه نتونستم بیام انجمن چون اومده بودم قطعه بخرم و برم سر پروژم که تقریبا 300 الی 400 کیلومتر دور تر از اصفهانه . بعضی از دوتان هم خیلی pm دادن که جواب تقریبا بیشترشون را دادم و بقیشون نمیرسیدم . الان ساعت 7 گذشته و دارم میرم معلوم نیست کی برگردم . ولی تا دیر نشده جواب میدم و میرم و اگه نیومدم انجمن شرمنده .
          برای استفاده از کد لرن که حتما نباید ماژول فرتنده و گیرنده را عوض کنی فقط کدر و دیکدرش عوض میشه مثل ای سی های EV 1527 که فقط کدر و دیکدر هستن ولی باید ماژول مناسب انتخاب کنی ام من فقط از همین ASK ها استفاده کردم ولی خودم طوری برنامه نوشتم که با همین ASK های گیرنده و فرستنده مچ میشه خیلی هم خوب عمل میکنه .
          بله روش من تقریبا کد لرن هست هر کدی که دلم خواست میتونم بهش برنامه بدم .
          متاسفانه من فقط تا حدی میتونم کمک کنم که موردی نداشته باشه و قرار دادن کد ها وغیره را شرمنده ام حتی فروشی هم نیستن . چون دارم برای شرکت هایی نصب و راه اندازی میکنم .و فعلا نه :redface:

گ خواستین همون رله های لچ خیلی خوبه چون رله ای معمولی به مرور زمان داغ میکنن و بعضی مواقع پلاتینش عمل نمیکنه که دردسر درست میکنه و هم این که مثلا پمپ اب اگه خواست10 ساعت روشن بشه رله باید 10 ساعت عمل کرده باشه که هم جریان زیادی میکشه اونم اگه تعدادش زیاد باشه . دیگه هیچی . در هر صورت نتونستی از همین معمولی استفاده کن ..........
          شرمنده من رفتم دیرم شد :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X