اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز روی خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز روی خط تلفن

سلام
    من برای اینکه کد های DTMF رو از خط تلفن دریافت کنم از ای سی MT8870 و میکروکنترلر 90s2313 استفاده می کنم
    وقتی مدار mt8870 را طبق دیتاشیتش می بندم و اونو به خط تفلن وصل میکنم مدار به خوبی کار می کنه و کد ها رو نشون می ده ولی یه صدای خش خش رو خط تلفن میندازه شما می دونین چطور باید این مشکل رو حل کنم

در ضمن هنگام اتصال خط به این مدار باید یکی از سیم های تلفن رو زمین کنیم که این مشکل که گفتم در این حالت به وجود می آد (یعنی وقتی زمین نکنیم صدای خش خش نداریم) ولی اگه زمین هم نکنیم مدار کار نمی کنه!!

نویز روی خط تلفن

سلام . خوبی دوست عزیز؟
    فکر کنم اگه یه خازن با تغذیه مدارتون موازی کنید مشکل حل بشه . فقط خازن ظرفیت بالا باشه در حد میلی فاراد.
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نویز روی خط تلفن

ممنون از این که راهنمایی کردین
      من کاری که شما گفتین رو کردم و یه خازن 1000 میکرو با منبع تغذیه موازی کردم ولی باز هم مشکل برطرف نشد

ولی یه چیز دیگه هم فهمیدم!!!!!
      من برای ارسال اطلاعات به پورت com از max232 استفاده می کنم(با خازن های 1 میکرو) وقتی که این ای سی رو بایاس می کنم هیچ نویزی رو خط ایجاد نمی شه ولی وقتی اونو به پورت com وصل می کنم نویز ایجاد می شه!!!

دیدگاه

نویز روی خط تلفن

سلام این نویز که میگید مشکل منم هست وقتی سیم تلفن به مودم وصله نویز داره و خیلی اذیت میکنه :cry:
        راهی هست که از دستش خلاص بشیم

مرسی موفق باشید
        چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

نویز روی خط تلفن

سلام . خوبی دوست عزیز؟
          احیانا از کالر آی دی استفاده نمیکنید؟ اگه کالر آی دی به خط وصل هست اون رو جدا کنید بعد امتحان کنید.
          مطلب دیگه اینکه آیا زمین کامپیوتر رو با زمین مدارتون یکی کردید یا نه؟
          یه خازن دقیقا 2 سر تغذیه این آی سی بذارید ببینید بهتر نمیشه .
          مدارتون رو قسمت قسمت کنید. دقیقا ببینید چه قسم هایی وصل باشه مدار نویز داره اون قسمت ها رو از نظر سیم کشی و ... دقیقا چک کنید.
          من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه دوستان دیگه کمک کنن.
          موفق باشید.
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نویز روی خط تلفن

همونطور که میدونین سیگنال بر روی خطوط تلفن بصورت تفاضلی وجود داره به این خاطر این کار رو انجام دادن چون سیم تلفن از مرکز تا خونه شما بسیار بلند هست و از کنار کلی سیم برق و از این جور چیزا رد میشه و هم میتونه به صورت یک آنتن بلند عمل بکنه و هم اون سیم های برق در داخل اون خرطومی کلی ولتاژ مزاحم در اون ها القا بکنه. برای همین سیگنا رو تفاضلی ارسال میکنن تا این سیگنال های مزاحم در دو سیم که ایجاد میشن به چشم یک سیگنال مشترک باشن و تقویت کننده تفاضلی مدارتون (مثلا در همین ای سی 8870) این سیگنال رو تقویت نکنه. دلیل اینکه سیم ها رو بهم دیگه میتابونن هم اینه که سیم ها در طول مسیر از لحاظ فیزیکی در شزایط یکسان قرار بگیرن. :!:

اما علت اون خش خش اینه که شما وقتی یکی از سیم ها رو به زمین مدارتون وصل میکنین عملا بالانس این ورودی های تفاضلی رو بهم زدین. 8)

برای حل مشکل چند تا راه حل دارین. اول این که ا یک ترانس یک به یک در ورودی مدارتون استفاده بکنین.
            دوم اینکه مدار ها رو از هم دیگه با Optocoupler مجزا بکنین.

در گوگل برای این کلمه سرچ بکنین و اولین گزینه رو دانلود بکنین:
            diy kit 602 telephone caller logger

به اون دوتا اپتوکوپلر ها نگاه بکنین.

این دو فایل رو هم نگاه بکنین:
            http://www.4shared.com/file/3245231/ca386578/on_hold_or_play_music_on_telephone_line.html

http://www.4shared.com/file/3245243/6b779293/600_ohm.html

در این فایل اول به اون دو تا خازن دقت بکنین.

HTH - Shahriar
            Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

نویز روی خط تلفن

واقعا ممنون که وقت گزاشتین
              فکر کنم همین طور که دوست عزیزمون گفتن نیازه که یه ترانس بزاریم و مدار رو از خط جدا کنیم چون الان که نگاه کردم متوجه شدم چند تا پروژه دیگه که از این نوع ای سی ها استفاده می کنن از ترانس استفاده می کنن (باید فردا یه ترانس بگیرم امتحان کنم)
              مثلا از این مدار برای پروژه کالر ایدی استفاده کردن!

ولی نمی دونم چرا این مشکل وقتی پیش میاد که زمین پورت کامپیوتر رو با زمین مدار یکی می کنیم (در صورتی که این کارو نکنیم مدار به خوبی و بی هیچ مزاحمتی کار میکنه)
              تو همین شکل بالا هم تو پروژه از پورت com استفاده شده!!!

دیدگاه

نویز روی خط تلفن

دوست عزیز smps های کامپیوتر ها در حالت کلی یه نشتی خفیفی دارند ممکنه از اون باشه
                خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                ژان پل سارتر
                [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

نویز روی خط تلفن

بدون ترانس هم میشه.
                  من دوستم برای تاکسی تلفنی ها درست میکنه و ترانس هم استفاده نمی کنه

شهریار

دیدگاه

پاسخ : نویز روی خط تلفن

dost aziz aval baiad madar taghziat ra dorost **** va baraie etesal be kampioter az bafer estefade **** dar madar taghzie hatman az IC regolator estefade kon .man ham mesle shoma ean moshkel ra dashtam.

دیدگاه

احتمالا از تغذیه هست . من چند بار امتحان کردم این آی سی رو . اما کاملا بدون صدا به خط وصل میشه . جدا سازی از خط هم لازم نداره . حتی اگه وقتی تلفن داره زنگ می خوره بازم به خط وصل باشه نمی سوزه . ولتاژ بعد از خازن ورودی از 2 ولت بالاتر نمی ره .
                      واسه تغذیه هم از 7805 استفاده کردم و با 2 - 3 خازن واسه صافی
                      به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahriar
                        بدون ترانس هم میشه.
                        من دوستم برای تاکسی تلفنی ها درست میکنه و ترانس هم استفاده نمی کنه

شهریار
                        این مدارو ببین :
                        خودم طراحیش کردم . خیلی عالی هم جواب میده . بعد از پ امپ میشه واسه تشخیص زنگ . رله هم فقط واسه اشغال کردن خط استفاده شده . اما اگه فقط mt8870 بخواد باشه میشه رله رو هم حذف کرد .

دیدگاه

Dear aria123 & irmicro

مدار های شما همگی خوب کار میکنه اما تا به حال زمین اون ها رو با زمین کامپیوترتون یکی کردین. این کار رو بکنین و در عین حال گوشی تلفن رو هم بردارین اونوقت یک خش خش شدید رو خواهید شنید. :rolleyes:

شهریار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahriar
                            Dear aria123 & irmicro
                            مدار های شما همگی خوب کار میکنه اما تا به حال زمین اون ها رو با زمین کامپیوترتون یکی کردین. این کار رو بکنین و در عین حال گوشی تلفن رو هم بردارین اونوقت یک خش خش شدید رو خواهید شنید. :rolleyes:
                            شهریار
                            من واسه خود 8870 رو گفتم که دوستمون گفتن صدا می ندازه و بعد هم از نوع بدون ترانش . اما تا حالا خودم امتحان نکردم که با زمین کامپیوتر یکیش کنم . اما خوب بالاخره راهی باید باشه که اینم از بین بره :rolleyes:

دیدگاه

به نام خدا
                              با سلام
                              من پیشنهاد میکنم شما یک سیم زمین به کامپیوترتون وصل کنید یا اگه چاه earth ندارید یک سیم از بدنه پاور کامپیوتر به شوفاژ یا چیزی شبیه اون وصل کنید
                              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X