اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده ها در زیر آب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرستنده ها در زیر آب

با سلام
    من میخواستم بدونم برای زیر آب هم فرستنده وگیرنده های rf کارایی دارد برای برد چند صد متر یا نه اگر هم امکانش نیست راه هایی دیگه ای وجود داره یا نه.
    با تشکر

پاسخ : فرستنده ها در زیر آب

سلام

چرا کسی به این سوال پاسخ نداده ؟؟؟؟؟؟ :eek:

موفق باشید :smile:
    [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
    ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

تو زیر اب امواج am و LF کار برد دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash67
        با سلام
        من میخواستم بدونم برای زیر آب هم فرستنده وگیرنده های rf کارایی دارد برای برد چند صد متر یا نه اگر هم امکانش نیست راه هایی دیگه ای وجود داره یا نه.
        با تشکر
        بله داره ولی از برد آن خبر ندارم

دیدگاه

سلام

کسی اطلاعات بیشتری نداره ؟؟؟

موفق باشید :smile:
          [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
          ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

تو زیر اب امواج am و LF کار برد دارد . اگه اشتباه نکنم برای بردهای بالای کیلومتر هم کاربرد داره

دیدگاه

سلام
              من فقط
              اینو میدونم که فرستنده و گیرنده هر چی فرکانسش بالا بره بردش توی آب کمتر میشه به طوری اگر در حد گیگا هرتز باشه حتی 1 سانت هم تو آب فرو نمیره.
              اتفاقا خودم هم دنبال یه فرستنده گیرنده زیر بودم با برد حداقل 20 متر

دیدگاه

سلام. دوست عزیز برای برقراری ارتباط زیر آب معمولا از امواج مافوق صوت استفاده میکنند ولی برای برقراریارتباط رادیویی زیر آب معمولا از رنج فرکانسی ELFوVLF استفاده میکنند.در این رنج امکان مدولاسیون صدا وجود ندارد و با ادوات پیشرفته تنها میتوان کاراکتر وحروف فرستاد که از این تکنولوژی در برقراری ارتباط بین زیردریایی ها استفاده میکنند(فرکانس 82 هرتز).نفوذ امواج رادیویی در آب بستگی به فرکانس و ضریب هدایت آب دارد که این ضریب برای آبهای مختلف با املاح مختلف ،متفاوت است .از طرفی طول موج با نفوذ درون آب کاهش شدیدی یافته و طبیعتا فرکانس افزایش می یابد بعنوان مثال در آبی با ضریب هدایت 9/5 فرکانس 136 کیلو هرتز پس از نفوذ در آب به فرکانسی درحدود 80 مگاهرتز مبدل میشود.برای محاسبه طول موج درون آب و میزان تضعیف انکساری و ..... فرمولهایی وجود دارد که اگر مورد کاری خود را بفرمایید شاید بیشتر کمکتان کنم(چون دراین زمینه تحقیقات وفعالیت زیادی داشتم) BEHROUZ_T@YAHOO.COM

دیدگاه

پس این جعبه سیاه هواپیما که می افته تو آب من یه جا خوندم که پالس های 37 کیلو می فرسته ........ 37 کیلو که جز VLF حساب نمی شه!!

دیدگاه

دوست عزیز رنج فرکانسی vlf از 3 تا 30 کیلو هرتزه و مشاهده میکنید که پالسهای 37 کیلوهرتز اگرچه جزو اولین فرکانسهای رنج lf هست( 30 تا300 کیلو) اما به رنج vlf بسیار نزدیک هست . قرار نیست که فقط از vlf برای ارتباط زیرآبی استفاده بشه اولین بار مورس یه سیگنال 1 مگاهرتزی را از عرض رودخانه ای درآمریکا عبور داد اما بخاطر اینکه بیشتر سطح زمین را اقیانوسها پوشانده اند و آب اقیانوسها از املاح فراوانی تشکیل شده که موجب اختلال در برقراری ارتباط میشوند از فرستنده های پرقدرت ELF,VLF و LF استفاده میکنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X