اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فعال سازی رله به صورت بیسیم - بدون میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فعال سازی رله به صورت بیسیم - بدون میکرو

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام مجدد
    از سنسور معمولی میتونی استفاده کنی از سنسور تلوزیون پارس هم میتونس استفاده کنی
    دوستانی که میگن ما بیشتر از 1 متر ازش چواب نگرفتیم توجه کنید حتما باید اپ امپ بزارید و اونو در حالت مقایسه گر ببندیدتا بشه از فاصله مثلا 10 متری سیگنال رو دریافت کرد من تا 7 متر رو با اپ امپ 358 تست کردم به راحتی جواب داد

جناب S.A.T شما از یه فلیپ فلاپ دی با ای سی 4013 بساز و یه مدار اپ امپ در حالت مقایسه گرد
    خروجی اپ امپ رو بده به ورودی فلیپ فلاپ
    اون مورد هم ک گفتی واسه خاموش و روشن دوتا سیگنال بفرستم اصلا نسازی نیست
    شما وقتی خروجی اپ امپ رو بدی به ورودی فلیپ فلاپ چون فلیپ فلاپ با هر بار 0 شدن ورودیش خروجیش تغییر می کنه پس کارمون راحته یعنی شما واسه بار اول که بزنی خروجی فلیپ فلاپ 1 میشه دوباره که بزنی خروجیش صفر میشه
    فقط یکم باید روش کار کنید تا سرعتشو بیارید پایین اون خازن توی مدار فلیپ فلاپ رو زیاد کنید و ازمون و خطا کنید تا درست بشه من سر همین قضیه و یه سری چیز های دیگه بیخیالش شدم وگرنه روش کار کنی میشه درست کرد من خودم قصد ساخت همچین مداری رو داشتم خیلی راحت میه ساختش فقط باید روش کار کنی من چون روی بورد زده بودم حالمو گرفت چون اول باید روی برد بورد تست کنی بعد روی بورد پیادش کنی شما هم اول روی برد بورد تست کن و بعدش روی بورد پیاده کن
    موفق باشید
    اینم یه سری عکس از چیز هایی که گفتم.

ارادت داریم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.A.T نمایش پست ها
      سلام بر شما دوست عزیز
      خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون.
      چه جالب اصلا فکر نمی کردم با سنسور فرستنده گیرنده ۵ میلی متری می شه به برد ۷ متری دست یافت.

خوب با توجه به تجربه شما به نظر شما بهتره از در قسمت گیرنده از فتوترانزیستور ۵ میل استفاده کنم یا از گیرنده ۳ پایه یا از چشمی پارس؟؟؟
      خوب همینطور که می دونید قیمت اونا به ترتیب ۱۸۰ - ۵۰۰ - ۱۳۰۰ تومان هست. خب با توجه به قیمتشون لابد چشمی پارس بهتر باشه. نظر شما چیه؟؟؟ بهتره از کدوم استفاده کرد یا کدوم برد بیش تری داره؟؟؟

آقای احمدی. من راجب به فلیپ فلاپ با اون آی سی هر چی سرچ کردم تو اینترنت چیزی گیرم نیومد. نه از اون آی سی و نه از اون مدار و خازن توش!!! اگه لطف کنی مدارشو برام بزاری ممنون می شم .
      راستی آی سی ۵۵۵ یه حالت داره به نام بای استابل که همون لچ خودمونه. ولی تنها مشکلش اینه که یه اتصال در تریگر حالت رو ست می کنه و یه اتصال در پایه ریست حالت رو ریست می کنه. اینطوری نمیشه با پالس های متوالی در یک پایه دو عمل ست و ریست رو انجام داد.

اگه این طوری نباشه و فلیپ فلاپ دی قابل ساخته شدن با ۵۵۵ است مرا در جریان بگذارید.
      ممنون از لطفتان.
      منتظرم.
      سلام
      این مدار فلیپ فلاپ با ای سی 4013 روش کار کنید تا به نتیجه دلخواه برسید

در مورد سنسور ها هم من از چشمی پارس استفاده نکردم تاحالا از همین سنسور های فرستنده و گیرنده 3 میل استفاده کردم با اپ امپ به راحتی 7 متر رو جواب داد شما از 5 میل استفاده کنید
      با 555 هم میشه فلیپ فلاپ ساخت که بایه کلید خروجیشو تغییر داد ولی اینجا به درد کار شما نمیخوره مدارش رو برسی کنید متوحه میشید چی میگم
      بازم سوالی بود در حد توان در خدمتم
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنونم! مهندس جان.

ارادت داریم!

دیدگاه

سلام
          این مدار فلیپ فلاپ با ای سی 4013 روش کار کنید تا به نتیجه دلخواه برسید

در مورد سنسور ها هم من از چشمی پارس استفاده نکردم تاحالا از همین سنسور های فرستنده و گیرنده 3 میل استفاده کردم با اپ امپ به راحتی 7 متر رو جواب داد شما از 5 میل استفاده کنید
          با 555 هم میشه فلیپ فلاپ ساخت که بایه کلید خروجیشو تغییر داد ولی اینجا به درد کار شما نمیخوره مدارش رو برسی کنید متوحه میشید چی میگم
          بازم سوالی بود در حد توان در خدمتم
          موفق باشید
          سلامی دوباره .
          ببخشید همش مزاحم شما می شم.
          اما یه سوال هست که باید ازتون بپرسم.

من از این ایده خیلی خوشم اومد. راه حل خیلی خوبیه. اما یه مشکل خیلی بزرگی هست. و اون اینه که از این پروژه نمی شه تو فضای باز و زیر نور خورشید استفاده کرد.
          مهندس جان پروژه من زیر نور مستقیم آفتاب به کار می ره. و من الان نمی دونم چی کار کنم.
          خواهش می کنم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
          ممنون از شما.
          با تشکر
          ارادت داریم!

دیدگاه

اما یه مشکل خیلی بزرگی هست. و اون اینه که از این پروژه نمی شه تو فضای باز و زیر نور خورشید استفاده کرد.
            مهندس جان پروژه من زیر نور مستقیم آفتاب به کار می ره. و من الان نمی دونم چی کار کنم.
            ای بابا ... هنوز کاری نکردی ؟!!
            با همون PT ; که بهت گفتم کار کن اگه جواب نداد!!! من که بهت گفتم چیکار کن ...
            چند تا خروجی میخوای داشته باشی ؟؟
            ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirlopez نمایش پست ها
              ای بابا ... هنوز کاری نکردی ؟!!
              با همون PT ; که بهت گفتم کار کن اگه جواب نداد!!! من که بهت گفتم چیکار کن ...
              چند تا خروجی میخوای داشته باشی ؟؟
              من هم می خواستم مدار PT مادون قرمز رو ببندم ولی تو خیلی از تاپیک ها افرادی رو می دیدم که کارشون نتیجه نداده و خیلی از ارسال اطلاعات IR با PT گله می کردن.
              راستی این کار امکان پذیره؟ شما با PT2262-IR کار کردین و نتیجه هم گرفتین؟
              جدیدترین ویرایش توسط S.A.T; ۱۸:۱۳ ۱۳۹۶/۰۵/۲۱.
              ارادت داریم!

دیدگاه

سلامی دوباره .
                ببخشید همش مزاحم شما می شم.
                اما یه سوال هست که باید ازتون بپرسم.

من از این ایده خیلی خوشم اومد. راه حل خیلی خوبیه. اما یه مشکل خیلی بزرگی هست. و اون اینه که از این پروژه نمی شه تو فضای باز و زیر نور خورشید استفاده کرد.
                خواهش می کنم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
                ممنون از شما.
                با تشکر
                سلام
                زیر افتاب؟؟بیخیال زیر افتاب این سنسور ها کورن اگه قراره زیر افتاب باشه بهتره از راه های غیر نوری مثلا رادیویی و... استفاده کنی
                موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                  زیر افتاب؟؟بیخیال زیر افتاب این سنسور ها کورن اگه قراره زیر افتاب باشه بهتره از راه های غیر نوری مثلا رادیویی و... استفاده کنی
                  موفق باشی
                  یعنی هیچ جور نمی شه با IR زیر آفتاب کار کرد؟
                  من دقیق نمی دونم..
                  یعنی حتی با مدوله کردن کریر یا استفاده از فیلتر یا از گیرنده سه پایه هم نمی شه.
                  یعنی اصلا راهی نداره؟!؟!؟!؟!
                  ارادت داریم!

دیدگاه

یعنی هیچ جور نمی شه با IR زیر آفتاب کار کرد؟
                    من دقیق نمی دونم..
                    یعنی حتی با مدوله کردن کریر یا استفاده از فیلتر یا از گیرنده سه پایه هم نمی شه.
                    یعنی اصلا راهی نداره؟!؟!؟!؟!
                    والا تا اونجایی که من میدونم زیر افتاب این سنسور ها کورن و درست کار نمی کنن.چون سنسور های مادون قرمزن و نور خورشید هم مثل مادون قرمزه نمیشه کاریش کرد.
                    شما یه کار کن یه گیرنده و اپ امپ بر دار و ببندش با بعدش یه جوری بزارش افتاب که روی سنسور همیشه سایه باشه حالا بایه فرستنده سیگنال بهش بئده ببین چی میشه (روی سنسور سایه باشه فک نکنم مشکلی پی بیاد)بازم شما تست کنید اگر کار کرد حله میتونید بسازیدش
                    موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

والا تا اونجایی که من میدونم زیر افتاب این سنسور ها کورن و درست کار نمی کنن.چون سنسور های مادون قرمزن و نور خورشید هم مثل مادون قرمزه نمیشه کاریش کرد.
                      شما یه کار کن یه گیرنده و اپ امپ بر دار و ببندش با بعدش یه جوری بزارش افتاب که روی سنسور همیشه سایه باشه حالا بایه فرستنده سیگنال بهش بئده ببین چی میشه (روی سنسور سایه باشه فک نکنم مشکلی پی بیاد)بازم شما تست کنید اگر کار کرد حله میتونید بسازیدش
                      موفق باشید
                      سلام
                      مهندس جان الان من مسافرتم برگشتم در اسرع وقت تست می کنم نتیجشو به اطلاع شما می رسونم.
                      خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون.
                      در حق من خیلی لطف کردید.
                      متشکرم.

جدیدترین ویرایش توسط S.A.T; ۲۳:۳۹ ۱۳۹۶/۰۵/۲۱.
                      ارادت داریم!

دیدگاه

موفق باشید
                        سلام مهندس جان.
                        ببخش که من همش مزاحمت می شم...
                        راستش من هنوز از سفر بر نگشتم ولی...
                        همین کار خودمون می شه بجای فلیپ فلاپ از یه شمارنده (مثلا ۴۰۱۷ )استفاده کرد؟

لینک پایین رو ببین:
                        ارادت داریم!

دیدگاه

سلام مهندس جان.
                          ببخش که من همش مزاحمت می شم...
                          راستش من هنوز از سفر بر نگشتم ولی...
                          همین کار خودمون می شه بجای فلیپ فلاپ از یه شمارنده (مثلا ۴۰۱۷ )استفاده کرد؟

لینک پایین رو ببین:
                          http://saakhtani.ir/archive/1395/12/55841
                          سلام
                          اگر مدار جوری که میخوای کار کنه بله میشه استفاده کرد
                          موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                            اگر مدار جوری که میخوای کار کنه بله میشه استفاده کرد
                            موفق باشید
                            شاید نویز بگیره...
                            به نظر می رسه مدار شما بهتره.
                            اما به هر حال واقعا متشکرم
                            ارادت داریم!

دیدگاه

موفق باشید
                              سلامی دوباره . مهندس احمدی.

من مدارمون رو بستم چند تا مشکل داره:
                              1- رله خروجیش لحظه ای هست و لچ نیست. - خب حالا واسه چی گذاشتم؟؟؟ -واسه اینه که وقتی می خوام به فلیپ فلاپ پالس بفرستم خازن ها مانع این کار می شن. ما توی مدارمون از خازن استفاده کردیم. خب همونطور که می دونید خازن به مرور زمان دشارژ می شه و مانع از فرستادن پالسی شبیه به IO دیجیتال به فلیپ فلاپ می شه... -خب استفاده از رله کار درستیه؟ -به نظر من اصلا کار درستی نیست. و از هر نظر استفاده از یه رله مخابراتی برا همچین کاری اصلا معقول نیست!!!!
                              خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید.

عیدتون مبارک.
                              عیدی شما هم فراموش نمی شه.

ارادت داریم!

دیدگاه

سلامی دوباره . مهندس احمدی.

من مدارمون رو بستم چند تا مشکل داره:
                                1- رله خروجیش لحظه ای هست و لچ نیست. - خب حالا واسه چی گذاشتم؟؟؟ -واسه اینه که وقتی می خوام به فلیپ فلاپ پالس بفرستم خازن ها مانع این کار می شن. ما توی مدارمون از خازن استفاده کردیم. خب همونطور که می دونید خازن به مرور زمان دشارژ می شه و مانع از فرستادن پالسی شبیه به IO دیجیتال به فلیپ فلاپ می شه... -خب استفاده از رله کار درستیه؟ -به نظر من اصلا کار درستی نیست. و از هر نظر استفاده از یه رله مخابراتی برا همچین کاری اصلا معقول نیست!!!!
                                خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید.

عیدتون مبارک.
                                عیدی شما هم فراموش نمی شه.

سلام
                                عید شما هم مبارک باشه

به نظرتون اشتباه نکردید؟؟؟خروجی اپ امپ باید با ترانزیستور به ورودی فلیپ فلاپ وصل بشه یه خازن هم موازی بشه با کلکتور ترانزیستور و مثبت تا وقتی تند تند خروجی بده مادون قرمز یه بار بیشتر خونده نشه
                                رله شاید کار درستی باشه ولی به صرفه نیست تغییراتی که گفتمو انجام بدید نشد بگید یه منم یه مدار بدم تست کنید شاید جواب داد
                                موفق باشید
                                Proudly @real_ahmadi
                                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X