اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فعال سازی رله به صورت بیسیم - بدون میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فعال سازی رله به صورت بیسیم - بدون میکرو

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام
    عید شما هم مبارک باشه

به نظرتون اشتباه نکردید؟؟؟خروجی اپ امپ باید با ترانزیستور به ورودی فلیپ فلاپ وصل بشه یه خازن هم موازی بشه با کلکتور ترانزیستور و مثبت تا وقتی تند تند خروجی بده مادون قرمز یه بار بیشتر خونده نشه
    رله شاید کار درستی باشه ولی به صرفه نیست تغییراتی که گفتمو انجام بدید نشد بگید یه منم یه مدار بدم تست کنید شاید جواب داد
    موفق باشید

سلام من متوجه منظورت نشدم. اگه هم شدم، چه ربطی به کلکتور داره؟ وقتی پالس به بیس ترانزیستور میاد ترانزیستور عمل قطع و وصل رو انجام می ده. حتی اگه خازن تو کلکتور باشه؟
    ارادت داریم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.A.T نمایش پست ها
      سلام من متوجه منظورت نشدم. اگه هم شدم، چه ربطی به کلکتور داره؟ وقتی پالس به بیس ترانزیستور میاد ترانزیستور عمل قطع و وصل رو انجام می ده. حتی اگه خازن تو کلکتور باشه؟
      بله وقتی به بیس جریان بدی ترانزیستور روشن میشه
      اون خازن فقط واسه اینه که تاخیر تو کار انجام بشه یعنی وقتی شما ریموت رو جلوی مادون قرمز گرفتی و زدیش چند بار خروجی روشن و خاموش میشه ولی شما میخوای لچ باشه اگه خروجی خاموش و روشن بشه دیگه لچ نیست لحظه ای هم نیست میشه چشمک زن
      واسه این که لچ بشه باید اون خازن رو بزاری خازن رو که بزاری یه تاخیر کوچیک ایجاد می کنه (مثل دیبانسر عمل می کنه همون مدار لرزش گیر)تا خروجی ثابت بمونه و بلا فاصله تغییر حالت نده
      اگه با خازن حل نشه باید یه تایمری چیزی گذاشت
      موفق باشی
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

تایمری
        دقیقا من تایمر گذاشته بودم، که دشارژ خازن، حالت آنالوگ داشت، و 4013 نمی گرفت موضوع رو

دیگه لچ نیست لحظه ای هم نیست میشه چشمک زن
        مهندس واقعا شرمنده...
        من که چیزی نفهمیدم.
        اگه امکانش هست شماتیکشو بکشید.
        ممنون می شم.
        ارادت داریم!

دیدگاه

دقیقا من تایمر گذاشته بودم، که دشارژ خازن، حالت آنالوگ داشت، و 4013 نمی گرفت موضوع رو

مهندس واقعا شرمنده...
          من که چیزی نفهمیدم.
          اگه امکانش هست شماتیکشو بکشید.
          ممنون می شم.
          باشه حتما فردا در اولین فرصت می کشم تستش کنید ببینید مدار کار میکنه یا نه
          بدرود
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام بفرمایید این مدار فقط باید عمل تستش کنی شاید نیاز به ازمون و خطا داشته باشه http://s8.picofile.com/file/8306004084/Capture.PNG اون خازن صد نانو (خازن c1) رو باید یکم یکم زیادش کنی مثلا 1 میکرو 2.2 میکرو 4.7 میکرو و... تا یه تاخیر کوچیک ایجاد بشه و تند تند سوئیچ نکنه اون led هم همون سنسور ir دو پایه هستش اگر تغذیه رو وصل کردی و دیدی خروجی روشن شد بدون هیچ دلیلی باید یه فیلتر rc واسه تغذیه ای سی 4013 بزاری موفق باشی
            جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۰۸:۴۵ ۱۳۹۶/۰۶/۱۹.
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

موفق باشی
              سلام مهندس جان!
              واقعا ازلطفت متشکرم!

مشکل مدار به کلی حل شد...
              در رابطه با تایمر من یه تایمر ترانزیستوری گذاشته بودم که 4013 حالیش نمی شد الان یه مونواستابل ساده گذاشتم با زمان حدود 1.5 ثانیه، و مشکل به کلی رفع شد، الحمدلله.
              در ادامه هم شماتیک و توضیحاتشو می زارم تا بقیه بتونن استفاده بکنن.
              .
              .
              .
              .

1- از مدار فوق به طور اعجاب انگیزی تونستم زیر آفتاب برد بگیرم!!!
              2- اون خازن C1 = 47u رو حتما بذارید نشد مقدار نزدیک بذارید.
              3- توی مدار از سه تا LED استفاده کردم( که وظیفه اونا به ترتیب از چپ به راست: 1-نشون دادن خروجی سنسور 2-نشون دادن خروجی تایمر 3-نشون دادن وضعیت رله) البته گذاشتنشون لزومی نداره.
              4-به جای ترانزیستور Q2 به هیچ وجه از ترانزیستور های حساسی مثل BC547 استفاده نکنید چرا که رله به شدت نویز می گیره.
              5-سعی کنید حد الامکان این مدار رو به برق شهر نزنید! اگر هم زدید pcb رو اصولی کار کنید تا اتفاق ناگوری نیفته...

و در پایان می خواهم از همه عزیزانی که منو راهنمایی کردن (( به ویژه دوست خوبمون آقای احمدی )) تشکر کنم.
              برادر شما " The_S.A.T " .
              جدیدترین ویرایش توسط S.A.T; ۱۳:۳۰ ۱۳۹۶/۰۶/۳۱.
              ارادت داریم!

دیدگاه

مدار رو بستم و داره به خوبی کار می کنه.
                باورم نمی شد بشه از این مدار زیر آفتاب هم استفاده کرد!!!!!!!
                توی یه روز گرم تابستونی طرفای ظهر این آزمایشو کردم و نتیجش به شرح زیر می باشد:
                1- اگه آفتاب عمود بر صفحه سیاه چشمی پارس بتابه، به زور می تونید ازش برد 1 متر بگیرید.
                2- اگه آفتاب عمود بر صفحه نباشد اما سنسور رو به آفتاب باشد، برد 3 متری.
                3-اگه آفتاب عمود بر صفحه نباشد اما سنسور پشت به آفتاب باشد، برد 10 متری را به راحتی جواب می دهد.
                4- اگه آفتاب نباشه برد خارق العاده ای دارد که من تونستم به طول کل قواره خونمون (25 متر ) ازش برد بگیرم.

البته این آزمایشو با فرستنده های پرتوان و پرقدرت (فرستنده زاویه باز اصل، استفاده شده در ریموت تلویزیون سامسونگ خونمون ) انجام دادم نه با این دیود های چینی...
                جدیدترین ویرایش توسط S.A.T; ۱۴:۲۸ ۱۳۹۶/۰۶/۲۲.
                ارادت داریم!

دیدگاه

- از مدار فوق به طور اعجاب انگیزی تونستم زیر آفتاب برد بگیرم!!!
                  نقشه اشتباهه جانم با یک نگاه ساده میشه فهمید
                  چندین جا هم این مدار رو لینک کردی این مدار رو که دادی با سخت افزارت چک کن اگر میگی کار میگه
                  جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۱:۵۱ ۱۳۹۶/۰۶/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                    نقشه اشتباهه جانم با یک نگاه ساده میشه فهمید
                    چندین جا هم این مدار رو لینک کردی این مدار رو که دادی با سخت افزارت چک کن اگر میگی کار میگه
                    سلام علیکم.
                    ماه محرم رو به شما و تمامی مسلمانان تسلیت می گم.
                    داداش! می شه بگی کجای نقشه مدار اشتباهه که با یه نگاه ساده می شه فهمید؟؟؟؟؟
                    در باره لینک خب بله دو جا آدرس این تاپیک رو دادم. یک جا می خواستم نتیجه کارم رو به به دوستمونdark star بگم. یه جا دیگه هم یکی از دوستان سوال پرسیده بود...

مدار رو خودم با کمک آقای احمدی طراحی کردم. چیز سختی نداره کلا آب خوردنه. نه میکرو داره نه برنامه نویسی... یه مشت سخت افزاره فقط.

مدار بله آزمایش شدس. خودم ازش برد گرفتم.
                    اما در مورد شماتیک نمی دونم. من اول مدار رو اجرا کردم. بعد شماتیکشو کشیدم. حالا اگه در رسم شماتیک اشتباهی پیش اومده به بزرگی خودت ببخش.
                    ارادت داریم!

دیدگاه

اما در مورد شماتیک نمی دونم. من اول مدار رو اجرا کردم. بعد شماتیکشو کشیدم. حالا اگه در رسم شماتیک اشتباهی پیش اومده به بزرگی خودت ببخش.
                      ,سلام دادش خوبی
                      دستت درد نکنه طراحی کردی ولی یکی ممکنه بخواد اینو بساره دیگه
                      واسه این گفتم در نگاه اول چون معمولا از قسمت ورودی نقشه رو مرور میکنن . اون دیود ال ای دی یک اشتباه وصل شده چون ولتاژ پایه 2 ای سی اوپ امپ میاره پایین تر از پایه 3 و خروجی اوپ امپ روشن میشه و الی اخر . خارن سی 1 هم روی خروجی سنسوره که باید به OV ,,وصل بشه
                      جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۳:۱۱ ۱۳۹۶/۰۶/۳۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                        سلام دادش خوبی
                        آقا بابت راهنمایی خوبت ممنونم...
                        من از این مدار نتیجه گرفتم و بعدش اومدم شماتیکشو کشیدم...
                        متاسفانه من در کشیدن نقشه مدار همیشه بی دقتی می کنم.
                        پست بالا رو اصلاح کردم تا بقیه بتونن استفاده بکنن.
                        ارادت داریم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X