با سلام خدمت دوستان گرامی
.jpg)
من این مدار گیرنده رو ساختم اما به مشکل خوردم ....
مطابق توضیحات متن برای دریافت باند fm از 8+2 دور سیم لاکی به قطر یک میلیمتر روی هسته هوا به قطر 0.5 سانتی متر استفاده کردم وخازن هم از دو سر (سر کنار و سر وسط) خازن متغیر رایج در رادیو ها استفاده کردم
ترانزیستور 2n3819 هست. که البته نکته قابل توجه دیتاشیت ها این بود که هر شرکت سازنده ای جای پایه ها فرق داشت ! . اما از این بابت مشکلی ندارم چون دیتاشیت شرکت سازنده رو پیدا کردم و پایه هارو مطابق دیتاشیت وصل کردم.
در مورد آنتن هم یک آنتن تلسکوپی در پشت بام هست که با کابل کواکسیال وصل کردم .بقیه قسمت های مدار و اتصالات هم ظاهرا درسته اما هیچ صدایی ندارم !!!!!!!!!!!!!!
حتی صدای خش خش هم نمیاد ! به نظرتون مشکلش چیه ؟؟؟
.jpg)
من این مدار گیرنده رو ساختم اما به مشکل خوردم ....
مطابق توضیحات متن برای دریافت باند fm از 8+2 دور سیم لاکی به قطر یک میلیمتر روی هسته هوا به قطر 0.5 سانتی متر استفاده کردم وخازن هم از دو سر (سر کنار و سر وسط) خازن متغیر رایج در رادیو ها استفاده کردم
ترانزیستور 2n3819 هست. که البته نکته قابل توجه دیتاشیت ها این بود که هر شرکت سازنده ای جای پایه ها فرق داشت ! . اما از این بابت مشکلی ندارم چون دیتاشیت شرکت سازنده رو پیدا کردم و پایه هارو مطابق دیتاشیت وصل کردم.
در مورد آنتن هم یک آنتن تلسکوپی در پشت بام هست که با کابل کواکسیال وصل کردم .بقیه قسمت های مدار و اتصالات هم ظاهرا درسته اما هیچ صدایی ندارم !!!!!!!!!!!!!!
حتی صدای خش خش هم نمیاد ! به نظرتون مشکلش چیه ؟؟؟

چیزی که شما میگی که پایین صفحه نوشته شده مربوط به مدار بالا نمیشه و اون یک مطلب جداست. این مدار گیرنده رادیو تمام موج، طرح معروف آقای عاملی هست. البته درسته که الان رادیو ها با آی سی راحت شده اما اینم در نوع خودش جالبه چون در همین مدار 

این دقیقا مال زمانیه که مردم ابکش و تشت روحی به انتن تلوزیون خونه وصل میکردن که شاید بتونن یه سیگنالی..... شاید .... فقط یه لحظه ... یه تصویر کوچیک از اون ور دنیا .... فقط یک لحظه یک تصویر ....

دیدگاه