اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

متشکرم. پس باید دنبال آی سی بگردم انشالله بتونم گیر بیارم.
    اندازه ی مدار چقدر هستش؟ به نظر میاد ٢×٣ سانت باشه.
    فقط یک نکته اونم اینکه این مدار ٢ ورودی و ٢خروجی داره! درحالیکه مدار بیسیم فقط خروجی انتن یدونه هستش!

دیدگاه

همانطور که درنقشه مشخص هست فقط یک ورودی ویک خروجی دارد پایه دوم هم درورودی هم در خروجی به زمین مدار(به منفی) وصل میشود البته درموقع ساختن باید به این نکته توجه داشته باشید چون این مدار باولتاژی بین
      9 تا 12 ولت کار میکند ولی آی سی واکی تاکی با 3/3 ولت لذا موقع استفاده از مدار تقویت کننده باید بین تغذیه تقویت کننده وتغذیه واکی تاکی ازیک آی سی رگولاتور 5 ولت استفاده شود که در موقع خود توضیح میدهم.

ادامه دارد...

دیدگاه

درسته الان متوجه شدم.

واکی تاکی با ٣باتری ١.٢ ولتی (مجموعا ٣.۶ ولت میشه) کار میکنه.البته با باتری قلمی ١.۵ولتی هم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره براش.

به جای رگولاتور این امکان هست منبغ تغذیه هر کدام رو جداگانه اعمال کنیم؟ منظور اینکه مدار بیسیم با همون باتری های قلمی خودش کار کنه و مدار تقویت هم با باتری ٩ولتی
        جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۲۰:۰۶ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲.

دیدگاه

Re: پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

نوشته اصلی توسط ariyan22 نمایش پست ها
          درسته الان متوجه شدم.

واکی تاکی با ٣باتری ١.٢ ولتی (مجموعا ٣.۶ ولت میشه) کار میکنه.البته با باتری قلمی ١.۵ولتی هم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره براش.

به جای رگولاتور این امکان هست منبغ تغذیه هر کدام رو جداگانه اعمال کنیم؟ منظور اینکه مدار بیسیم با همون باتری های قلمی خودش کار کنه و مدار تقویت رو با باتری ٩ولتی
          سلام بله میشود
          اما باید منفی های هر دو مدار رو به هم وصل کنید
          البته من در مورد وصل کردن منفی ها شک دارم بگذارید دوست عزیزمان دقیقتر توضیح دهند
          این مشکل رو تجربه کردم
          یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
          بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

سه باتری 1/5 ولتی جمعا میشود 4/5 ولت ولی بوسیله یک رگولاتوری که روی برد واکی تاکی قرار دارد به 3/3 ولت تبدیل میشود اما چون این تقویت کننده ای قرار است کار تقویت سیگنال حاصل ازارسال را انجام دهد با ولتاژی
            9 تا12 ولت کار میکند برای اینکه به آی سی واکی تاکی صدمه ای وارد نشود یکبار بوسیله آی سی رگولاتور 5 ولت آنرا به 5 ولت تقلیل میدهیم وبار دوم بوسیله رگولاتور خود دستگاه به 3/3 تبدیل میشود البته این کاهش ولتاژتنها
            برای دستگاه واکی تاکی میباشد اماتقویت کننده با همان ولتاژ9 یا 12 ولت کار خواهد کرد.

ادامه دارد...

دیدگاه

از انجایی که باتری ٩ ولتی آمپر کم داره فک کنم ۴٠٠ یا ٣٠٠ میلی آمپر باشن احتمالش زیاده در اثر مصرف همزمان تقویت کننده و واکی تاکی سریعا تموم شه و حتی یک روز هم دوام نداشته باشه. دوست عزیز شما یه راهکاری ارائه کن عین همونجوری که گفتم تغذیه هرکدام جداگانه باشه البته اگه اینکار شدنی هست.
              در اینصورت باتریها مدت زمان بیشتری کارایی دارن و سریع خالی نمیشه

دیدگاه

پیشنهاد من استفاده از8 عدد باتری قلمی 1/5 ولتی آلکالاین قابل شارژ که جمعا 12ولت میشوندودوام خوبی هم دارند گرچه خوب ازنظر قیمت نسبتا بالا می باشند .

دیدگاه

اونوقت حدودا ٢٩٠ هزار فقط پول باتریا میشه و از لحاظ اقتصادی باصرفه نیس.باتریهای قلمی قابل شارژ دونه ای ١٨هزار هست. سعی میکنم از باتری قلمی آلکالاین معمولی استفاده کنم.

فقط این امکان هست مدار تقویت روی برد بورد پیاده بشه یا حتما مدار چاپی میخواد؟

قطعات رو بطور کامل لیست کنید تا فردا اقدام به خریدشون کنم
                  جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۲۳:۰۴ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲.

دیدگاه

باتری آلکالاین معمولی وجود ندارد باتری های معمولی باتری های خشک هستند که یکبار مصرف بوده وقابل شارژ نیستند ودوام چندانی هم ندارند دررابطه با فیبر مدار چاپی فکر آنرا نکن با آنکه منبع اصلی پشت فیبررانداشت ولی من آنرا
                    بانرم افزار طراحی کردم شما فقط آی سی تقویت کننده راپیدا کن بقیه کارها درست میشود.

دیدگاه

از بابت باتری یه فکری به حالش میکنم.
                      انشالله فردا میرم دنبال آی سی، اگه این آی سی پیدا نشه آیا جایگزینی برای اون هست؟؟ یا به بن بست میخوریم؟

دیدگاه

دوست عزیز متاسفانه اون آی سی پیدا نمیشه و نایابه...
                        آیا جایگزین نداره؟

دیدگاه

خب باید جستجو کرد البته مدار خوبی بود ازهر لحاظ هم از حیث جمع وجور بودن وهم اینکه تمامی فرکانسهای آی سی را تحت پوشش قرار میداد متاسفانه مشکل نایاب یا کم یاب بودن قطعه وجود داره در هر صورت اگر بازبه مدار جدیدی
                          برخورد کنم حتما قرار میدم خودت هم پی گیر باش.

دیدگاه

هر چقدر جستجو میکنم مدار تقویت کننده مناسب گیر نمیارم یام اکثرا برای گیرنده هستن.مثلا یه نوع تقویت کننده برای گیرنده هست عکسشم قرار میدم

اینا برا گیرندگی و فک نکنم تاثیری در افزایش برد داشته باشه.ایا میشه اینا بصورت معکوس بست تا کار تقویت برای فرستندگی رو انجام بده؟؟
                            چند روز پیشم توضیحشو دادم که چجوری
                            جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۲۰:۳۵ ۱۳۹۷/۱۰/۱۳.

دیدگاه

نه این کیتها برای اینجور موارد کارایی ندارند اینها اگر تبلیغات نباشه وواقعا امواج فرکانس بالا را بتوانند تقویت کنند میتوانند میکرو ولت را به میلی ولت برسانند در حالیکه ما میخواهیم به یک وات برسانیم.

دیدگاه

تو این انجمن نمیدونم در کدام قسمت مدارات تقویت کننده ارائه میدن حداقل ازشون بپرسم بلکه یه مداری سراغ داشته باشن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X