اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست ترانس 16 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست ترانس 16 ولت

یدونه ترانس دارم که روش نوشته 16 ولت میخوام اینو تست کنم ، نمیدونم با برق 220 ولت کار میکنه یا برق دیگه ی و اینکه مراحل تستش دقیقا چطوریه؟ 4 تا کابل داره 2 تا سیاه 2 تا قرمز ، ورودی کدوم خروجی کدومه؟ و اینکه آیا از این ترانس میتونم بعنوان ترانس آیفون صوتی استفاده کنم ، ترانس آیفون صوتی سوخته میخوام اینو جایگزینش کنم فقط اندازشون یکی نیست و ترانس آیفون صوتی فکر میکنم 12 ولت باشه

پاسخ : تست ترانس 16 ولت

سلام.
    فکر کنم اون دوتا سیم مشکی خروجی باشه. با احتیاط
    با بیزر مولتی متر دوتا قرمز و دوتا مشکی رو تست
    کن. و دوتا قرمز رو به ولتمتر وصل کن و با احتیاط
    سپس دوتا مشکی رو به برق بزن فقط با احتیاط
    کامل. چون اگه ورودی 220 نباشه ممکنه 220ولت
    رو بیشتر کنه! برای همین میگم احتیاط کامل

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه میخوای با چیز دیگه جایگزین کنی باید علاوه بر
    ولتاژ آمپر هم یکی باشه. یا حداقل بیشتر باشه که از
    قطر سیم پیچ ثانویه میشه با هم مقایسه کرد
    جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۱۹:۴۹ ۱۴۰۳/۱۱/۰۲.
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
      سلام.
      فکر کنم اون دوتا سیم قرمز خروجی باشه. با احتیاط
      با بیزر مولتی متر دوتا قرمز و دوتا مشکی رو تست
      کن. و دوتا قرمز رو به ولتمتر وصل کن و با احتیاط
      سپس دوتا مشکی رو به برق بزن فقط با احتیاط
      کامل. چون اگه ورودی 220 نباشه ممکنه 220ولت
      رو بیشتر کنه! برای همین میگم احتیاط کامل

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه میخوای با چیز دیگه جایگزین کنی باید علاوه بر
      ولتاژ آمپر هم یکی باشه. یا حداقل بیشتر باشه که از
      قطر سیم پیچ ثانویه میشه با هم مقایسه کرد
      اگر سیم ها رو جا به جا به برق بزنم ، ترانس نمیسوزه؟ برای تست خروجی با مولتی متر ، روی حالت AC باشه یا DC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed.madadi نمایش پست ها
        اگر سیم ها رو جا به جا به برق بزنم ، ترانس نمیسوزه؟ برای تست خروجی با مولتی متر ، روی حالت AC باشه یا DC
        اگه سیم ها رو جابجا بزنی بجای اینکه 220 رو
        تبدیل به 16 کنه 220 رو تبدیل 3000 ولت
        میکنه. و این ولتاژ قطعا خطرناکه.
        ولتمتر باید روی حالت AC باشه قبل از اینکه
        برق رو وصل کنی ولتمتر رو وصل کن به خروجی
        چشمت به ولتمتر باشه. احتمال زیاد همون قرمز
        ها خروجی باشه.
        برای جایگزینی با ترانس 12 ولت باید جریاندهی
        بیشتر یا برابر باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۲۰:۵۱ ۱۴۰۲/۰۱/۲۳.
        دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

یدونه ترانس دارم که روش نوشته 16 ولت میخوام اینو تست کنم ، نمیدونم با برق 220 ولت کار میکنه یا برق دیگه ی و اینکه مراحل تستش دقیقا چطوریه؟ 4 تا کابل داره 2 تا سیاه 2 تا قرمز ، ورودی کدوم خروجی کدومه؟ و اینکه آیا از این ترانس میتونم بعنوان ترانس آیفون صوتی استفاده کنم ، ترانس آیفون صوتی سوخته میخوام اینو جایگزینش کنم فقط اندازشون یکی نیست و ترانس آیفون صوتی فکر میکنم 12 ولت باشه

درود
          اگه اهم‌متر دارید 2سری که اهم بیشتری داره ،سیم‌پیچ اولیه میباشد ..
          اگر ندارید ،یه لامپ 100 وات معمولی رو میتوانید با سیم‌پیچ سری بکنید ، اگر لامپ روشن نشد میتوانید به 220 وصل بکنید ، اگر ثانویه را در این حالت اتصال کوتاه بکنید لامپ روشن میشود ....

دیدگاه

من یبار با ترس زیاد اینکار رو امتحان کردم و ترانس
            رو با خروجی به برق زدم و در دو سر دیگر ولتاژ رو
            اندازه گرفتم. دیدم که ولتاژ 220 رو افزایش داده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
              درود
              اگه اهم‌متر دارید 2سری که اهم بیشتری داره ،سیم‌پیچ اولیه میباشد ..
              اگر ندارید ،یه لامپ 100 وات معمولی رو میتوانید با سیم‌پیچ سری بکنید ، اگر لامپ روشن نشد میتوانید به 220 وصل بکنید ، اگر ثانویه را در این حالت اتصال کوتاه بکنید لامپ روشن میشود ....
              کابل های مشکی اهم بیشتری داره ، پس برق 220 ولت رو باید به مشکی وصل کنم؟

دیدگاه

کابل های مشکی اهم بیشتری داره ، پس برق 220 ولت رو باید به مشکی وصل کنم؟

بله همینطوره

دیدگاه

درود،
                  معمولا دو سیم قرمز ورودی هستن، برای اطمینان مولتی متر رو در حالت 2 کیلو اهم قرار دهید و به سیم ها متصل کنید، سمتی که زیر 50 اهم نشان داد، خروجی یا ثانویه است و سمتی که بالای 100 اهم نشان دهد ورودی یا اولیه است.
                  تمامی ترانس های آهنی اولیه 220 ولت دارند مگر اینکه از نوع ژاپنی-110 ولت باشد یا اینکه اصلا ترانس نباشد و چوک صوتی و موارد مشابه باشد!!
                  ضمنا بدلیل جریان دهی پایین این ترانس مناسب تغذیه آیفون نیست، مخصوصا که نمیتواند تغذیه درب باز کن را تامین کند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                    درود،
                    معمولا دو سیم قرمز ورودی هستن، برای اطمینان مولتی متر رو در حالت 2 کیلو اهم قرار دهید و به سیم ها متصل کنید، سمتی که زیر 50 اهم نشان داد، خروجی یا ثانویه است و سمتی که بالای 100 اهم نشان دهد ورودی یا اولیه است.
                    تمامی ترانس های آهنی اولیه 220 ولت دارند مگر اینکه از نوع ژاپنی-110 ولت باشد یا اینکه اصلا ترانس نباشد و چوک صوتی و موارد مشابه باشد!!
                    ضمنا بدلیل جریان دهی پایین این ترانس مناسب تغذیه آیفون نیست، مخصوصا که نمیتواند تغذیه درب باز کن را تامین کند!
                    با درود تو این مولتی متر چطور باید روی حالت 2 کیلو اهم بزارم الان با آداپتور 12 ولت مودم adsl در بازکن بدون مشکل عمل میکنه فکر نکنم این ترانس ضعیفتر از اون باشه

دیدگاه

با درود تو این مولتی متر چطور باید روی حالت 2 کیلو اهم بزارم الان با آداپتور 12 ولت مودم adsl در بازکن بدون مشکل عمل میکنه فکر نکنم این ترانس ضعیفتر از اون باشه
                      با سلام به شما...
                      مولتی شما به دلیل خودکار بودن (auto range) احتیاجی
                      به این کار نیست ..

دیدگاه

الان که عکس ها رو دیدم ، مولتی مترتون اتو رنجه ولی میشه با فشار
                        دکمه RANGE میشه در رنج ۴ کیلو اهم قرار داد.
                        با توجه به اندازه ترانس مورد نظر، به نظر میرسه حداکثر جریان دهی
                        ۳۰۰ میلی آمپر داره، در حالی که آداپتور مودم حداقل ۸۰۰ میلی آمپر هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X