اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طول موج am و طول آنتن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طول موج am و طول آنتن

با سلام یه سوال دیگه
    اینکه تو مدار پیشنهادی آقای عزیزی و کل مدار های دیگه با استفاده از چند دور سیم یه سلف می سازند بر چه اساسی است .
    منظورم اینه که آیا با فرمول خاصی تعداد دور و طول سیم رو محاسبه می کنند یا اینکه طراح با یه مقادیری جواب می گیره و اون رو
    به دیگران هم توصیه میکنه ؟
    سطح مقطع سیم چی آیا فرمول خاصی داره؟ آیا فرمول skin effect رو استفاده می کنند؟
    اینکه می گن رو مته شماره فلان بپیچید چی اون هم فرمول داره یا تجربی هستش؟

با تشکر موفق باشید.
    ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
    هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
    گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

با سلام
      منظور از نماد های زیر چیست ؟
      L1 : 3.5T-.8MM-3MM-LENGTH 3MM
      L2 : 9T-1MM-3MM-LENGTH 10MM
      3.5 دور که مشخصه چیه
      آیا 0.8MM-3MM رنج قطر سیم رو میده و یا اینکه
      میگه قطر سیم 0.8 هست و قطر مته ای که روش می پیچیم 3MM هست.

آقای عزیزی مخصوصا از شما انتظار پاسخ دارم :nerd:
      ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
      هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
      گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

سلام

لینک زیر و پاسخ آخر را ملاحظه بفرمایید .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1358.30

دیدگاه

سلام

هیچ چیزی توی الکترونیک توصیه ای نیست . هر قطعه ای که درجایی در مدار قرار گرفته محاسبه شده از نظر
          ولتاژ و جریان و تمامی پارامترهای مربوط به الکترونیک میباشد .
          برای ساخت یک فرکانس کاری شما 2 گزینه دارید .یا یک فرکانس فیکس و کاملا ثابت میخواهید یا قابل تغییر .
          برای قابل تغییر :
          همیشه مقادیر سیم پیچ هابر اساس center فرکانس کار میباشد . مثلا اگر شما فرکانس 88-108 مگاهرتز با
          200 کیلو هرتز پهنای باند دارید باید سیم پیچ خودتون رو بر اساس 98 مگا هرتز محاسبه کنید و با قطعاتی که قادر
          هستند فرکانستون رو تغییر بدن میتونید توی این محدوده فرکانسی حرکت کنید . این قطعات شامل سینتی سایزر
          و یا خازن های متغیر و یا کویل ها و بوبین های قابل تنظیم هستند .
          برای فرکانس ثابت :
          شما هم با قطعات کاملا ثابت باید مدار تانک خودتون رو بسازید . یعنی خازن ثابت و سلف ثابت .
          دو نمونه عکس ضمیمه شده که فرمول محاسبه برای یک مدار تانک ثابت و متغیر رو نشون میده .
          -
          مدار متغیر و ثابت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X