اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این تیونر تلویزیون رااز کجا میشه تهیه کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این تیونر تلویزیون رااز کجا میشه تهیه کرد؟

سلام

ظاهرا همه چیز درسته ولی بهتره تعداد بردها رو زیاد نکنی . کلا دوتا بشه خوبه . یعنی برد تیونر با مبدل 30 ولتی
    رو یکجا بیاری و مدارات آشکار ساز و آمپلی فایر رو هم روی یک برد دیگه . اینطوری مدار کوچک تر میشه .

چون تیونر فقط به ولتاژ 30 ولت نیاز داره بهتره یکجا باشند تا با سیم کشی های اضافه نویزی وارد تیونر نشه .

دیدگاه

سلام دوست عزیز آ قای عزیزی والبته سایر دوستان دیگر که متاسفانه تماشاچی هستند.
      از انجائیکه طرح فیبر قسمت تیونر وکانورتور رو تمام کرده ام ممنون میشم یه نگاهی بندازید اگه باز هم نکته ای به نظرتون می رسه راهنمائی بفرمائید. البته قسمت ولوم 30 کیلو وکلید سلکتور سه راهه ومیتر بالاجبار بایستی با سیم خارج از برد سوار ومتصل شوند. در ضمن وجود میتر به همراه مقاومت که به پایه 2 تیونر وصل شده چه وظیفه ای رو تو مدار داره؟ آ یا وجودش لازمه یا میشه حذفش کرد؟

دیدگاه

سلام

حالا این سوال پیش اومده که تو قسمت رادیوئی am پایه های ورودی؛خروجی وGND فیلتر 455 کیلو هرتزی توی نقشه و روی قطعه کدومند ؟ اینم عکس فیلترو پایه هاش :

دیدگاه

سلام

در آی سی TA2003 پین شماره 4 خروجی سیگنال هستش و پین شماره 7 ورودی سیگنال و
          فیلتر 455 کیلوهرتز هم مابین این دو پین قرار می گیرد .
          میتونی از فیلتر های تک پل که زرد رنگ هستند هم در مدار استفاده کنی که ساده ترند .
          ولی اگه میخواهی از فیلتر دو پل CFU455-C استفاده کنی دیتاشیت رو ضمیمه کردم.
          -
          مدار PCB هم ظاهرا درسته و مشکلی نداره دستت درد نکنه تمیز کشیدی .
          میتر که در مدار گذاشته شده برای دیدن قدرت و ضعیفی سیگنال دریافتی میباشد
          رادیوآماتورها از این وسیله به دوری یا نزدیکی منبع سیگنال پی می برند .
          خرج چندانی نداره اگه باشه قشنگ تره. ضمنا میشه با LM3914 هم با LED درستش کرد .
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

دوست عزیز همین مشکل رو در مورد آشکار ساز fm دارم. تو حا لت fm کدوم پینها ورودی وخروجی IC محسوب میشند؟ در ضمن ورودی و خروجی فیلتر رو چه جوری پیداکنم؟ اون یه فیلتر سه پین ساده است یه چیزی تقریبا شبیه به این؛ با این تفاوت که روش هیچ علامت مشخصه ای نظیر لکه ای که روی گوشه سمت راست تصویر هست وجود نداره:

دیدگاه

سلام

فیلتر های 3 پین ایستاده جهت ندارند. چه 455 کیلو و چه 10.7 مگاهرتز . فقط در هر دو پین وسط مشترکه
              که یا به GND و یا VCC متصل میشوند.
              مدلهای خوابیده فقط ورودی و خروجی مشخص دارند. بهتره از نوع ایستاده هر دو (شبیه شکل) استفاده کنی
              که بیشتر در دسترس میباشند . اون لکه های رنگی پهنای باند رو مشخص میکنه که در اینجا مهم نیست .

دیدگاه

طرح روی فیبر قسمت رادیوئی هم تکمیل شد.دوست عزیز یه لطفی می کنید یه چکی بکنید اگه نکته ای به نظرتون می رسه بگید تا قبل از چاپ اصلاحش کنم

دیدگاه

با درود.
                  با اینکه خیلی دیر شده برای پاسخ اما چیزی را که پیدا کردم میذارم شاید بدرد بخوره.اینجا عکس اون فیلتر روسی را میبینین.فرکانسش با پسوند 3 هست 38 مگاهرتزو با پسوند 9 هست 38.9
                  قیمتش 20 روبله.احتمالا دوستانی که میرن شوروی قدیم!میتونن پیدا کنن.البته زیر پاساژ امجد آقای شفاعی هم قطعات روسی دارن .تو تلویزیونهای روسی هم شاید باشه.این همون saw filter هست؟

www.radioscanner.ru/forum/topic23937-8.html

http://trd.nov.ru/product_info.php?cPath=100023_100034&products_ id=39153

پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sovietiran
                    با درود.
                    با اینکه خیلی دیر شده برای پاسخ اما چیزی را که پیدا کردم میذارم شاید بدرد بخوره.اینجا عکس اون فیلتر روسی را میبینین.فرکانسش با پسوند 3 هست 38 مگاهرتزو با پسوند 9 هست 38.9
                    قیمتش 20 روبله.احتمالا دوستانی که میرن شوروی قدیم!میتونن پیدا کنن.البته زیر پاساژ امجد آقای شفاعی هم قطعات روسی دارن .تو تلویزیونهای روسی هم شاید باشه.این همون saw filter هست؟

www.radioscanner.ru/forum/topic23937-8.html

http://trd.nov.ru/product_info.php?cPath=100023_100034&products_ id=39153

پیروز باشید.

نه اتفاقا دیر هم نشده. ببینید دوستان من این مدار رو با تمام بی مهریهای شما اساتید سوار کردم ودر کمال ناباوری کارائیش محشره.
                    حالا بعدایه تصویر از کل مجموعه مدار ساخته شده براتون میذارم ببینید. علیرغم وضعیت نامناسب مدار مونتاژ شده که ناشی از کم سوادی
                    بنده بوده؛ کارائیش واقعا برام شگفت آور ه . از امواج انواع بی سیم گرفته تا مکالمات خلبانان با برج و انواع هواپیماهاو...........همشون قابل
                    دریافته. هر دو موج اف ام و آ آم روی هر سه کانال تیونر خوب جواب می ده و کار میکنه.توصیه موکد من اینه که امتحانش کنید.به زحمتش
                    می ارزه. ضمنا لازم می دونم تا از راهنمائی هاو زحمات ارزشمند استاد گرام آقای عزیزی کمال تشکر را بنمایم.واقعا اگه راهنمائیهائی
                    که ایشان تو همین چند صفحه کردند؛ نبود مدار عملی نمی شد که جای تقدیر و سپاسگزاری داره. الا ن هم دارم با کمک استاد عزیزی
                    روی قسمت سینتی سایزریش کار میکنم تا بلکه دیجیتالیش کنم ومشکل کانال یابی و استپ سایزش حل بشه. حداقلالان به بعد
                    سعی کنید مشارکت بیشتری داشته باشید.رو کمک همه اساتید حساب میکنم. در ضمن من با همون فیلتر سرامیکی و
                    تیونر تامسون آنالوگ که تو پستهای قبلی تصویرشو گذاشتم مدار رو سوار کرده ام. فکر نمیکنم نیازی به نوع روسیش باشه.

دیدگاه

سلام
                      جواب ندادن دلیل بر بی مهری نیست.این تاپیک 4 صفحه داره که در هر صفحه لاقل 5 پاسخ داده شده وجود داره پس دوستان خوب استقبال کردند.
                      خود تیونر را از کجا گیر آوردین؟

دیدگاه

از تو جمهوری .یه تیونر آنالوگه .فکر کنم همه تیونرهای آنالوگ موجود توی بازار جواب میدند.

دیدگاه

سلام
                          یه زمانی با استفاده از تیونر ویدیو های قدیمی(از اون بتاماکس بزرگ ها!!!!) می خواستم ریسیور ماهواره بسازم.تا حدودی موفق شدم.(موقعی که سیگنالها آنالوگ بودند)
                          روش کار به اینصورت بود که پس از دریافت سیگنال از LNB تیونر ضرب فرکانسی دوم را انجام می داد وبعد با یک PLL آشکار سازی FM انجام می شد.البته از یک مبدل باند صدا از 6.5MHz به 5.5MHz نیز باید استفاده می شد.

دیدگاه

می شه مشخصلت یک تیونر دیجیتال جدید رو که در بازار باشه بدین تا پیدا کنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hesam_M
                              می شه مشخصلت یک تیونر دیجیتال جدید رو که در بازار باشه بدین تا پیدا کنیم ؟
                              متوجه منظورتون نمیشم؟ اگه تیونر دیجیتال می خواین که اکثر تیونرهای موجود توی بازار الان دیجیتالند؟تیونر انالوگ داره کم کم از رده خارج میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X