اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ های خلا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لامپ های خلا

درود
    میخواستم از عزیزان انجمن درخواست کنم اگر کتاب جالب یا منبع در دسترسی برای مطالعه درباره ادواتی مثل مگنترون ها یا BWO یا موارد مشابه میشناسید معرفی کنند
    و یه چیز دیگه هم اینکه از کجا میتونم مگنترون خراب با قیمت معقول نه فضایی پیدا کنم ؟ آیا شانسی دارم مگنترون برای باند های فرکانسی بالا پیدا کنم ؟ ( بالای 3 گیگاهرتز)
    پیشاپیش تشکر از راهنمایی شما.......

نوشته اصلی توسط الکترونیک مبتدی...... نمایش پست ها
    درود
    میخواستم از عزیزان انجمن درخواست کنم اگر کتاب جالب یا منبع در دسترسی برای مطالعه درباره ادواتی مثل مگنترون ها یا BWO یا موارد مشابه میشناسید معرفی کنند
    و یه چیز دیگه هم اینکه از کجا میتونم مگنترون خراب با قیمت معقول نه فضایی پیدا کنم ؟ آیا شانسی دارم مگنترون برای باند های فرکانسی بالا پیدا کنم ؟ ( بالای 3 گیگاهرتز)
    پیشاپیش تشکر از راهنمایی شما.......
    مگنترون ماکروویو به کارت میاد ؟
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

مگنترون ماکروویو به کارت میاد ؟
      بله هر مگنترونی
      مگنترون داخل مایکروویو های خانگی هم مناسب کارم هست البته خراب باشه بهتره ( فیلامان سوخته باشه یا خلا از بین رفته باشه) چون قرار نیست راه اندازی کنم قراره بازش کنم

دیدگاه

دوستم تو کار تعمیر لوازم خانگی هست.
        مگنترون سوخته میتونم ازش رایگان بگیرم واست بفرستم.میخوای ؟
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الکترونیک مبتدی...... نمایش پست ها
          بله هر مگنترونی
          مگنترون داخل مایکروویو های خانگی هم مناسب کارم هست البته خراب باشه بهتره ( فیلامان سوخته باشه یا خلا از بین رفته باشه) چون قرار نیست راه اندازی کنم قراره بازش کنم
          سلام.
          اگر برای شما مقدور است میتوانید حضوری به یک تعمیرگاه لوازم خانگی مراجعه کنید.معمولا انها قطعات خراب را دور می ریزند و لازمشان ندارند پس مشکلی هم ندارند که انهارا به رایگان (یا با قیمت پایین)به کسی بدهند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها

سلام.
            اگر برای شما مقدور است میتوانید حضوری به یک تعمیرگاه لوازم خانگی مراجعه کنید.معمولا انها قطعات خراب را دور می ریزند و لازمشان ندارند پس مشکلی هم ندارند که انهارا به رایگان (یا با قیمت پایین)به کسی بدهند.
            سپاس از راهنمایی شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
              دوستم تو کار تعمیر لوازم خانگی هست.
              مگنترون سوخته میتونم ازش رایگان بگیرم واست بفرستم.میخوای ؟
              خیلی خیلی ممنونم لطف دارید
              تونستم چند تا نمونه خراب از چند تا تعمیر کار در تهران گیر بیارم برای تحقیقم خیلی مفید بود
              شما رو تو زحمت نمیندازم فقط زبان خالی تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X