با سلام
من نتونستم لینک رو باز کنم فرکانس 1.2 گیگ خیلی جالب و تامل برانگیزه . اگه از المانهای اونور آبی - یا هم ارز طلا استفاده نکرده باش وا قعا معرکه است
من هم در ایام جوانی فرکانس متر دقیق با avr ساختم
فرکانس کریستال 40 مگ رو با تولورانس 2500 هرتز اختلاف نشون میداد . ایده کار ساده است از تقسیم کننده های سریع ttl استفاده میکردم . در دو طبقه فرکانس را بر 2 به توان 16 تقسیم میکردم - 2 به توان 32 میشد -. و حاصل را اندازه میگرفتم
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
سلام
لینک هم برای من مشکل داره ، اما برای فرکانس متر بیش از فرکانس کاری میکرو می یان از تقسیم کننده ها استفاده می کنن مثلا با ضریب 100 فرکانس تقسیم بر 100 می شه و در خروجی تراشه قرار می گیره و با نمونه برداری توسط AVR فرکانس به صورت تا حد بسیار قابل قبولی به دست می یاد
بدشم اینکه این فرکانس متر واسه امواج مخابراتیه دیگه؟نه؟
هر سیگنالی که متغییر با زمان باشه و رابطه موج ماکسول رو برآورده کنه می گن موج ، پس چون یک خاصیت AC داره می تونین سنس کنین.
این مدارات بیشتر برای پالسها موثر هستن اما اگر بخواین می تونین با قرار دادن فیلتر در بین تراشه تقسیم کننده و میکرو شکل موج های دیگه هم اندازه گیری کنین.
حالا این روش که در ذهن من هست نمی دونم اون مدار هم همیجور کار کرده یا خیر ، ان شالله آقای علی رضا امینی لینک رو تصحیح و همه پی خواهیم برد به ذات مدار
هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
سلام
یه سئوال داشتم
وقتی ما فرکانس ورودی رو بوسیله گیت های خارجی (یه شمارنده)بیام تقسیم کنیم،تو فرکانس های پایین تکلیف چطوره؟
یعنی اگه ما بیایم از یه شمارنده 4 بیتتی استفاده کنیم و 1/16 فرکانس اصلی رو نمونه بگیریم باس تو میکرو فرکانسی که میخونیم رو در16 ضرب کنیم دیگه حالا فرکانس پایین مثل 10 هرتز یا 1هرتز چطور میشه؟
آیا یه سلکتور باس بگذاریم که ضریب واسه مابشه،مثلا 1 ، 4 ، 8 ، 16 ؟
آیا :دی
یاعلی
دیدگاه