سلام خدمت دوستان :smile:
راستش دنبال کیس های آماده برای مدارات مخابراتی می گردم . چیزی شبیه عکس پایین .

البته شرکت ها توی دیتاشیت بردشون شماره هایی برای این کیس ها اعلام می کنند! اما من جایی که بتونم این کیس ها رو پیدا کنم نیافتم . :sad:
حالا من احتمال می دم این کیس ها به صورت پیش ساخته وجود داره! کسی اطلاعاتی در این مورد داره ؟ مثلا اینکه تو ایران از کجا میشه دنبالش گشت و یا تهییه کرد ! آیا استاندارد های مشخصی دارند؟ یا سایتی در این مورد در دست دارید؟
اگرم بایدبه صورت طراحی و قالب گیری ساخته بشند بفرمایید. :redface:
:job:
راستش دنبال کیس های آماده برای مدارات مخابراتی می گردم . چیزی شبیه عکس پایین .

البته شرکت ها توی دیتاشیت بردشون شماره هایی برای این کیس ها اعلام می کنند! اما من جایی که بتونم این کیس ها رو پیدا کنم نیافتم . :sad:
حالا من احتمال می دم این کیس ها به صورت پیش ساخته وجود داره! کسی اطلاعاتی در این مورد داره ؟ مثلا اینکه تو ایران از کجا میشه دنبالش گشت و یا تهییه کرد ! آیا استاندارد های مشخصی دارند؟ یا سایتی در این مورد در دست دارید؟
اگرم بایدبه صورت طراحی و قالب گیری ساخته بشند بفرمایید. :redface:
:job:

البته هدفم خرید نوع از پیش ساخته شدش بود!چون قالب گیری داره و هزینه ی ساختش بالاست ! 

اما در مورد قالب گیری باید بگم رفتم دنبالش و کلی دنگ و فنگ داره . باید مدل رو تو کتیا ، اتوکد یا همچین نرم افزارایی اول بکشید بعد بدید روی یه نوع فوم با cnc در میارند (تا اینجاشون پامنارم می تونند انجام بدن) بعدش شما باید بگید می خواید قالب از چه جنسی باشه! از آلیاژ (احتمالا فولاد یا چدن یا مچین چیزایی -بسته به ماده ای که توش ریخته میشه یا تزریق میشه ) یا ... خود این قالب توی یه نوع خمیر آجر ساخته میشه که قالب اون هم از همون مدل سه بعدی که با cnc زدن ساخته میشه . بعد که قالب نهایی ساخته شد باید مشخص کنید چه ماده ای می خواید توش ریخته شه! مس (چون سریع اکسید میشه داستان داره) -آلمینیوم (چون منفجر میشه و گاز سمی هم ایجاد میکنه درنتیجه کار گاه تخصصی این کارو می خواد ) آهن ( معمولا جاذب خوبیم هست (آهن +کرین -نه فولاد یا چدن ها!)) ... بعد ازا این داستان ها باید مشخص کنید چه جور این فلز مذاب تو قالب ریخته میشه ! همینجوری با ملاقه بریزن
دیدگاه