اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

من یه مدار بیسیم با برد بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : من یه مدار بیسیم با برد بالا

سلام دوستان.
    با اجازتون توضیح مختصری راجع به فرستنده ها می دم .
    امواج صوتی یا دیتا را با روشهای مختلف می توان انتقال داد. یکی از این روشها امواج الکترو مغناطیسی می باشد.
    این امواج در دسته بندی های مختلفی قرار دارند: LW,MW,SW,FM,VHF,UHF,VUHF
    که بسته به فرکانس مورد استفاده دسته بندی می شوند دراین دسته بندی LW دارای پایین ترین فرکانس وبلندترین طول موج وVUHF دارای بالاترین فرکانس وکوتاهترین طول موج رو داره که همون امواج ماکرو ویو هستند که در ارتباطات ماهواره ای استفده می شوند.
    ادامه دارد ...
    خبرآمد خبری در راه است
    سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

سلام .
      من مطلب بالا رو با یک سری مطالب دیگه در قالب یک مقاله در اوردم و تولینک زیر قرارش دادم.
      امیدوارم مورد استفادتون قراربگیره و بتونم ادامش بدم تا جایی که هرکس با خوندن این سری مقالات خودش بتونه فرستنده دلخواهش ر و طراحی کنه .
      البته کمک شما دوستان هم رکن اصلی کار هستش .

قسمت اول و دوم باهمدوباره پلود شدند.
      فایل های پیوست شده
      خبرآمد خبری در راه است
      سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

اقای محمد عاملی یکی از دوستان بنده هستن و همین الان هم فرستنده های پر قدرت کار میکنند.اون فرستنده رو ما هم همون زمانها ساختیم و10وات هم توان گرفتیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa4ir
          اقای محمد عاملی یکی از دوستان بنده هستن و همین الان هم فرستنده های پر قدرت کار میکنند.اون فرستنده رو ما هم همون زمانها ساختیم و10وات هم توان گرفتیم.
          ایشان در داخل کشور اقامت دارند ؟ ( میخوام بدونم همونی است که من هم میشناسمش؟)

دیدگاه

اقای عاملی که من میشناسمش توایران هستش.اقای عاملی تو مجله علم الکترونیک .....

دیدگاه

جمیعا سلام :agree:
              من کلا تازه با این سایت اشنا شدم :wow: :applause:
              یه چیز جالب در مورد این سایت اینه که در هر موضوعی که به مداری احتیاج داشتم یک تاپیک راجع بهش وجود داشت ولی همه همه چیز نوشته بودن توش الا اصل موضوع :cry2:
              آقا اگه در باب این موضوع بیسیم اطلاعی دارید خوب دا خیرتون بده خلاصه و مفید برای استفاده عموم قرارش بدید
              این همه شاخ و برگ دادن نداره که :angry:
              :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X