اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم وصل آنتن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم وصل آنتن

با سلام
    آیا عدم وصل آنتن در گیرنده های UHF , VHF می تواند منجر به صدمه دیدن گیرنده شود؟
    :eek: :eek: :eek:
    \A

پاسخ : عدم وصل آنتن

بستگی به طراحی مدار داره . گاهی اوقات که سوئیچر های معیوب باشند و آنتنی در مدار نباشه
    انرژی فرستنده به گیرنده اعمال میشه . البته این از خرابی های نادره .
    بهتره طرح مدار رو بزارید تا ببینیم .
    باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

سلام متشکر از پاسختون
      والا دستگاه یه گیرنده رنج 30 تا 1000 مگا هرتز ESM500 شرکت R&S هستش
      حالا این قضیه چه ربطی به سوییچ داره؟
      یه مقدار بیشتر توضیح می دی برادر؟
      \A

دیدگاه

چون هیچ اطلاعاتی نداده بودی و اسمی از گیرنده نبود من فکر کردم فرستنده و گیرندس...
        متاسفانه اطلاعاتی ندارم .
        فقط این دستگاه رو تو اینترنت سرچ کردم چندتا داکیومنت آلمانی پیدا کردم . شما فایل PDF برای
        این دستگاه به انگلیسی دارید . رک مونت هستش یا رومیزی ؟
        باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

سلام
          در صورت عدم تطبق امپدانس موج برگشتی داریم که اگر ضریب بازگشت موج رو بررسی کنیم در حالتی که هیچ باری در انتها نداشته باشیم ضریب رفلکس یک خواهد بود و تمامی موج ارسالی به سیستم برخواهد گشت در سیستم های رادیویی سیستمی تحت عنوان SWR هست که میزان بازگشت موج رو مشخص می کنه اگر مدار فرستنده به خوبی هم طراحی شده باشه آخر و برای مدت زمان زیادی همچین اثری نتایج خودشو می زاره.چون مثل اینه که شما یه گیت رو به صورت خروجی باشه اما شما به خروجی ورودی رو اعمال کنین.

نکته دیگه ای هم که هست هر وقت عدم تطبق امپدانس باشه و موج بازگشتی داریم و دچار موج ساکن بشیم اصطلاحا می گن مدار دارای دارای ذخیره انرژی هست که طبق کتاب طراحی آنتها ها برای فرستنده بسیار مخرب است
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

گیرنده اگه ورودیش به آنتن وصل نباشه هیچ صدمه ای نمیبینه چون امواجی تولید نمیکنه که در اثر وصل نبودن آنتن رفلکت کنه و طبقه خروجی رو نابود کنه
            ولی یه مساله دیگه ممکنه خیلی ایجاد خرابکاری کنه و اون اینکه آنتن از نوع هوایی ( دکل یا پشت بامی ) گراند نشده باشه در اون صورت اگه مثلا رعد و برق به آنتن بزنه انرژی اون تو گیرنده تخلیه میشه و ...
            نمونه شو اکثر تعمیرکارای تلویزیون دیده دارند خرابی تیونر ای سی جانگل مدار تغذیه و تقریبا هر چی نیمه هادی تو برد تلویزیونه بعلاوه سوختگی های روی برد

دیدگاه

سلام
              من فکر کردم که منظورتون فرستنده هست
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

منم یه بار از یکی شنیدم که میگفت اگه آنتن مودم وایرلس رو وصل نکنی ضعیف میشه یا میسوزه!
                چرا آخه ! هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم
                مدت هاست نیستم

دیدگاه

سلام
                  برای فرستنده حتما آنتن رو نصب کنین دلیل:

در صورت عدم تطبق امپدانس(نبود آنتن نیز عدم امپدانس شدید ایجاد می کنه) موج برگشتی داریم که اگر ضریب بازگشت موج رو بررسی کنیم در حالتی که هیچ باری در انتها نداشته باشیم ضریب رفلکس یک خواهد بود و تمامی موج ارسالی به سیستم برخواهد گشت در سیستم های رادیویی سیستمی تحت عنوان SWR هست که میزان بازگشت موج رو مشخص می کنه اگر مدار فرستنده به خوبی هم طراحی شده باشه آخر و برای مدت زمان زیادی همچین اثری نتایج خودشو می زاره.چون مثل اینه که شما یه گیت رو به صورت خروجی باشه اما شما به خروجی ورودی رو اعمال کنین.

نکته دیگه ای هم که هست هر وقت عدم تطبق امپدانس باشه و موج بازگشتی داریم و دچار موج ساکن بشیم اصطلاحا می گن مدار دارای دارای ذخیره انرژی هست که طبق کتاب طراحی آنتها ها برای فرستنده بسیار مخرب است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMOROUS
                    با سلام
                    آیا عدم وصل آنتن در گیرنده های UHF , VHF می تواند منجر به صدمه دیدن گیرنده شود؟
                    :eek: :eek: :eek:
                    نه
                    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X