اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مباحث مربوط به Software Radio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مباحث مربوط به Software Radio

سلام.اگر لطف کنید در مورد بردش یک توضیح بدید ممنون میشم.اگر درمورد بردش اطلاعاتی دارید واز نحوه ساختنش چیزی میدونید بگید.ممنون میشم.

دیدگاه

ببخشید، به دلیل مشغله زیاد یکم سریع و با کلمات کلیدی توضیح میدم.

یک سخت افزار Software Radio شامل این موارد هست :

RF Frontend ( L.O + Mixer + Filter + AGC )
      A2D
      D2A
      FPGA or DSP
      Connectivity Interface

از FPGA یا DSP برای انجام عملیات Digital Down Conversation و Digital Up Conversation و فیلترینگ دیجیتال ( عموما CIC ) استفاده میشه.

Digital Down/Up Conversation دقیقا شبیه به حالت آنالوگ هست، ضرب سیگنال ورودی در یک سینوس و کسینوس برای تولید دو موئلفه فاز متعامد در باند پایه.
      که به دو صورت انجام میشه، اول با استفاده از یک بلوک DDS و یک ضرب کننده دیجیتال
      دوم با استفاده از الگوریتم CORDIC در مد Rotation

همچنین فیلتر های دیجیتال از نوع CIC Decimator برای گیرنده و CIC Interpolator برای فرستنده در FPGA تعبیه می شند تا با توجه به پهنای باند پایه مورد نیازتون Sample Rate رو پایین بیارید یا بالا ببرید.

سپس باید بر روی داده های باند پایه پردازش دیجیتال انجام بدید. میتونید توی خود همون FPGA یا DSP اینکارو انجام بدید یا توسط یک رابط داده هارو به PC بفرستید و ...

کتاب سبک و روانی در این زمینه موجوده به نام
      البته درواقع یک بروشور تبلیغاتی هست ولی مطالب مفیدی رو خیلی سبک و راحت مطرح کرده.

Digital Receiver Handbook , Basics of Software Radio
      Rodger H. Hosking.
      فتو بلاگ من
      کاردستی ها :
      روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
      فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
      کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

اقا خیلی خیلی ممنون.من یک adcدارم فرکانس نمونه برداریش 800mspsوبالاست میخام تو sdrبه کار ببرم یک مدل fpgaمیخام به این بخوره باlvds ddrهم وصل میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مباحث مربوط به Software Radio

نوشته اصلی توسط alilair69
          اقا خیلی خیلی ممنون.من یک adcدارم فرکانس نمونه برداریش 800mspsوبالاست میخام تو sdrبه کار ببرم یک مدل fpgaمیخام به این بخوره باlvds ddrهم وصل میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
          از اسپارتان 6 میتونید استفاده کنید -اسپارتان 6 جدیدتره و سرعت پین هاش بالاتره ولی اگر میتونید هزینه کنید ویرتکس مناسبتر هست و سی پی یو هم دارید باهاش ولی با این سمپل ریت نیاز به رم بالایی خواهید داشت و البته پی سی بی زدن هم اسون نخواهد بود- برای این قطعاتی که عرض کردم حداقل پی سی بی باید 6-8 لایه باشه-
          نمیدونم بردی براش طراحی کردید یا نه ولی کلاک منیجر و کلاک کلینر با این سمپل ریت اجتناب ناپذیره!

دیدگاه

همونطور که دوستمون گفتن کار سختی در پیش دارید، الان Virtex7 تو بازار پیدا میشه ولی مرد عمل میخواد PCB زدن براش و جیب پر پول.
            فتو بلاگ من
            کاردستی ها :

دیدگاه

سلام ودوصد درود بر دوستان.حقیقتش من بخشpcbشو نمیدونم یعنی دس من نیست. ازadcبه اون ور بامنه.شاید اینجا جاش نباشه ولی چرا pcbچند لایه میخاد ؟من مخابراتی ام وچیز زیادی ازpcbنمیدونم حقیقتش. یعدش تو صفحه 1 شما یک اشاره ای داشتید به اینکه کدهای vhdlبخش fpga رو میشه گیر اورد.منطورم دستورات fpgaاز کجا میشه گیر اورد.؟

دیدگاه

ببینید شما باید از fpga رم استفاده کنید که و چیپ هایی که بتونن اون سمپل ریت رو جواب بدهند پکیج بی جی ای دارن -هم رم هم اف پی جی ای- طراحی برد خودش برای این سرعت کار ساده ای نیست- شما به رم DDR2 نیاز خواهید داشت که اگر از ای سی استفاده کنید خود این کلی مسئله هست و کلی مطلب دیگه-
                پروژه ی open bts اپن سورس هست -احتمالا تو سایتش لینکهاش باشه-اخرین بار که رفتم بود-
                در ضمن اگر فقط میخواهید بردی مشابه این برد بزنید نیازی به این سمپل ریت و هزینه ها و جوانبش نیست
                همونطوری که اگر دقت کرده باشید سمپل ریت adc همین برد خیلی پایین تر هست. البته من بردهایی با 40 مگا سمپل هم دیدم

دیدگاه

ممنون از راهنمایی تون.اگر لینکشو بزارید یک دنیا ممنون میشم.منظورم لینک کدهای FPGA هست.

دیدگاه

برای اتصال رم به fpga باید چه کاری انجام بدیم وچگونه؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مباحث مربوط به Software Radio

نوشته اصلی توسط alilair69
                      برای اتصال رم به fpga باید چه کاری انجام بدیم وچگونه؟
                      تمام موارد اتصال های های اسپید باید رعایت بشه-در مورد رم بستگی به نوع رم هم خواهد داشت -به داکیومنت های رم مربوطه مراجعه کنید.

دیدگاه

اگر بتونید لینک کدهای fpgaرو بزارید یک دنیا ممنون میشم باسه open bts میخام .یا چی باید سرچ کنم

دیدگاه

این سایت هست-ولی من دیگه سرچ نکردم چون هم دیر وقته هم خسته ام :smile: یعنی خوابم میاد
                          اخرین بار بود حالا رو نمیدونم باشه یا نه خودتون بی زحمت بگردید
                          openbts.org
                          و
                          gnuradio.org

دیدگاه

اقا اگر امکانش هست لینکشو بزارید رفتم تو این سایتا ولی پیدا نکردم.اگر این کار وبکنید یک دنیا ممنون میشم.

دیدگاه

اینجا رو بررسی کردید؟
                              http://gnuradio.org/redmine/projects/gnuradio/files
                              ----
                              https://wush.net/trac/rangepublic/wiki/WikiStart#WherecanIgetthelatestcode

دیدگاه

از اینجا میتونید دانلود کنید

https://github.com/EttusResearch/uhd

سمت راست گوشه download as zip رو بزنید و نیازی به نرم افزار های سورس کنترل هم نیست.
                                فتو بلاگ من
                                کاردستی ها :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X