اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

IC با فرکانس 100 MHz

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : IC با فرکانس 100 MHz

سلام به همه دوستان و اورجینال عزیز
    اورجینال عزیز اگه دقت کنید من از اول هم تو تاپیک گفتم یک رنج پیوسته می خوام از یک فرکانس پایین تا فرکانس 100 مگا
    مداری که برام فرستادید رو هم از ایمیلم دانلود کردم اما هنوز وقت نکردم بهش برسم
    اگه شما یه توضیح مختصری هم در مورد مدارتون به من بگید خیلی ممنون می شم
    یا اگه با گفتن رنج دقیق فرکانس مدار ساده تری رو در نظر دارید برام بفرستید
    در ضمن اگه این مدار ها به صورت آی سی اماده هم هست یه کمکمی هم تو این زمینه به من بکنید ممنون می شم
    بازم از حسن توجه شما ممنونم
    :wow:

دیدگاه

با سلام به همه
      شما برای اینکه یک محدوده فرکانسی وسیعی از 100Mhz_1Mhz داشته باشی می تونی از یک اسیلاتور 100 مگا هرتزی استفاده کنی بعد با استفاده از مقسم های فرکانس تا یک مگا مثل 74177 فرکانس کم کنی البته این IC تا فرکانس 35 مگا بیشتر کار نمی کنه اما مقسم هایی هستند که از این بیشتر هم جواب بدهند در آخر این نکته فراموش نشه که گه خروجی اسیلاتورت مربعی( TTL)باشه می تونی از این مقسم ها استفاده کنی

دیدگاه

سلام ak12 مرسی از کمکت
        شما اگه اسیلاتوری سراغ دارید لطفا معرفی کنید . اگه به صورت IC باشه خیلی بهتره مرسی

دیدگاه

سلام اورجینال عزیز
          مداری که برام فرستادید خیلی کامل بود.از شما ممنونم
          تو این چند وقته نتونستم کامل بررسیش کنم
          اما این طور که معلومه باید اطلاعاتم رو در زمینه VCO کامل کنم. دلیل این که اصرار دارم مدار رو گسترده نبندم همین کمبود وقت برای یادگیری
          مبحث VCO هستش و نیاز به یک IC دارم.فکر کنم هم همچین IC وجود نداره و من دارم اصرار بیخود می کنم.
          البته من تو چند روز آینده حتما مدار شما رو با دقت بررسی میکنم و در مورد اشکالاتم از شما راهنمایی میگیرم
          فقط اگه ممکنه یه مرجعی در مورد VCO به من معرفی کنید تا بخونم و خیلی شما رو تو این زمینه اذیت نکنم
          بازم از تمام زحمت های شما تشکر می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر عباس عزیزی
            سلام
            جناب sadedele_ghahraman اون شماتیک رو ملاحظه کردید ؟ به کارتون نمیاد ؟

لطفا اگه امکان داره این نقشه را برای من هم بفرسید mrlotfnejad@gmail.com
            ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
            کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X