با سلام . تلفن های مربوط به pcm یا همون ماهواره ای که بدون سیم هستند ، کار نمیکند . دنبال کشف عیب و یا به صورت کلی دنبال کشف مدار کلی این تلفن هستم . با کمک برد که جلوی من هست ، از کدام قسمت و از کجا شروع کنم به کشیدن شماتیک آن و کشف کل مدار ؟؟؟ از dsp های اصلی شروع کنم و پایه ها را یکی یکی از شماره 11 با مولتی متر بگیرم ببینم به کجا وصل هستن ؟ و همین طور پیش برم آیا راه های دیگری هست ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کشف شماتیک مدار تلفن pcm شرکت مخابرات
Collapse
X
-
پاسخ : کشف شماتیک مدار تلفن pcm شرکت مخابرات
سلام و درود،نوشته اصلی توسط amirtevez2 نمایش پست هابا سلام . تلفن های مربوط به pcm یا همون ماهواره ای که بدون سیم هستند ، کار نمیکند . دنبال کشف عیب و یا به صورت کلی دنبال کشف مدار کلی این تلفن هستم . با کمک برد که جلوی من هست ، از کدام قسمت و از کجا شروع کنم به کشیدن شماتیک آن و کشف کل مدار ؟؟؟ از dsp های اصلی شروع کنم و پایه ها را یکی یکی از شماره 11 با مولتی متر بگیرم ببینم به کجا وصل هستن ؟ و همین طور پیش برم آیا راه های دیگری هست ؟
رسم شماتیک اکثر مدارات از قسمت تغذیه شروع
میشه.
-
منظور این هست که به چه نحوی این کار صورت بگیرد ؟ مثلا روی کاغذ ؟ یا توی نرم افزار باشه . یکی یکی مسیرهایی که کشف میکنم را بکشم ؟نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود،
رسم شماتیک اکثر مدارات از قسمت تغذیه شروع
میشه.
دیدگاه
-
برای مدارات پیچیده اصلا کاغذ به درد نمیخوره ونوشته اصلی توسط amirtevez2 نمایش پست هامنظور این هست که به چه نحوی این کار صورت بگیرد ؟ مثلا روی کاغذ ؟ یا توی نرم افزار باشه . یکی یکی مسیرهایی که کشف میکنم را بکشم ؟
تنها راه استفاده از نرم افزار های رسم هست.
روال کلی به این صورت هست:
1- رسم بخش تغذیه
2- رسم بخش اکتیو اصلی (مثل میکرو کنترلر و پردازنده و حافظه ها)
3- رسم بخش اکتیو فرعی ( آیسی های خردُ و ترانزیستور ها)
4- رسم قطعات پسیو مثل خازن و مقاومت و دیود ها
5- رسم تست پوینت ها و کلید ها و کانکتور ها
6- رسم اتصالات.
بعضی مواقع لازمه که جای مراحل 4 و 5 عوض بشن.(جای هم قرار بگیرن)
دیدگاه
-
بسیار ممنون همکار گرامی . برای همین است که شما را جزو دوستان خودم قرار دادم . همین روال رو دنبال می کنمنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هابرای مدارات پیچیده اصلا کاغذ به درد نمیخوره و
تنها راه استفاده از نرم افزار های رسم هست.
روال کلی به این صورت هست:
1- رسم بخش تغذیه
2- رسم بخش اکتیو اصلی (مثل میکرو کنترلر و پردازنده و حافظه ها)
3- رسم بخش اکتیو فرعی ( آیسی های خردُ و ترانزیستور ها)
4- رسم قطعات پسیو مثل خازن و مقاومت و دیود ها
5- رسم تست پوینت ها و کلید ها و کانکتور ها
6- رسم اتصالات.
بعضی مواقع لازمه که جای مراحل 4 و 5 عوض بشن.(جای هم قرار بگیرن)
- تشکرها 1
دیدگاه

دیدگاه