من یه دونه فرستنده 6mhz بیست واتی دارم که آنتنش رو محاسبه کردم 24 متر میشه میخوام ببینم راهی وجود نداره کوچکتر و جمع جورتر شه ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با آنتن فرستنده
Collapse
X
-
.
سلام
میتونی از این آنتن که تنظیم اتوماتیک داره استفاده کنی . دارای قطعات و تکنولوژی خاصی است که طول آنتن رو بدون تضعیف کوتاه میکنه .
توضیحات و نحوه ساخت کاملا در لینک زیر شرح داده شده است .
فقط قول بده برای فروش به خلق الله استفاده نکنی . همه پست هاتو تو ایران مدار دیدن . icon_mrgreen
http://ludens.cl/Electron/HFantenna/HFAntenna.html
-
پاسخ : مشکل با آنتن فرستنده
سلام
شما 300 رو بر طول فرکانس تقسیم کن میشه طول موج
حالا معمولا یک چهارم موج میبندن که میشه 12.5 متر
میتونی یه منوبل 12.5 متری ببندی
بازم مشکل داری یدونه یک هشتم موج ببند میشه 6.25 متر
حتما یه مدار تطبیق ام÷دانس یادت نره بسازی
از اونا که با دوتا خازن متغیر و یه سلف هست مثل فیلتر pi
دیدگاه
-
سلام
محاسبات فیلتر اصتلاحا پی رو براتون اپلود کردم
یه نمونه مدار رو هم که سال 70 سخته بودم و برای انتنش از یه همچین مداری استفاده شد رو براتون اپاود کردم
شما امپدانس انتن رو در نیم موج 73 اهم
در یکچهارم موج 36.5 اهم
در یکهشتم موج 18.5 اهم
اابته اگه یه سلف و دوتا خازن متغیر استفاده کنید بهتره و محاسبات رو حدودی انجام بدید
امپدانس انتن در ضرایب طول موج دارای یک مقدار اهمی
واگر کمی بیشتر از ضرایب طول موج طول داشته باشه شامل یک مقدار سلفی
اگر کمی کمتر از ضرایب طول موج طول داشته باشه شامل یک مقدار خازنی خواهد بود
برای از بین بردن مقادیر موهومی امپدانس انتن میتونید از مدار ترپ(با فتحه را) که شامل یک سلف و خازن موازی خواهد بود استفاده کنید
شما میتونید در صورت نیز مداری طرح کنید که با اندازه گیری توان برگشتی انتن و در مدار قرار دادن چندین سلف و خازن مدار رو در بهترین حالت تنظیم نماید
توصیه مهم : جهت تنظیم مدارخروجی حتما توان خروجی را تا حدود یک وات (کمتر یا بیشتر ) کاهش داده پس از اطمینان از کارکرد صحیح مدار انتن توان را افزایش دهید
www.ariyana.eu/DATA/filter.jpg
www.ariyana.eu/DATA/8mhz6l6tx.jpg
چنانچه هیچ نوع وسیله اندازه گیری در دسترس ندارید برای تنظیم حداکثر توان روی انتن میتوانید یک عدد لامپ 12 ولت حدود 3 امپر را در قسمت خروجی فرستنده به انتن با انتن سری کنید در حالت انتقال توان ماگزیمم لامپ روشن خواهد شد
- تشکرها 2
دیدگاه
-
ممنونم این مدار فیلتررو برا یک هشتم موج هم میشه استفاده کنم میشه محاسبات رو خودتون انجام بدید من پیادشون کنم بعد قسمت ورودی خروجی فیلتر دقیقا معلوم نیست لطفا راهنمایی کنیدآدمی ساخته افکار خویش است فردا همان میشود که امروز می اندیشیده است...
وبلاگ تخصصی برق و الکترونیک
www.dragoncircuit.mihanblog.com
دیدگاه
-
سلام
عکس انتن تطبیق شده و لامپ سری روشن شده با انتن (توان خروجی یک وات )
www.ariyana.eu/data/match.jpg
فیلم با فرمت 3gp اگر نرم افزار روی کامپیوتر شما نشده میتونید به مبایل انتقال بدید بعد ببینید
حتما مشاهده کنید خیلی جالبه
www.ariyana.eu/data/match.zip
فایل رو ابتدا از حالت زیپ خارج کنید
دیدگاه
دیدگاه