اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر سرور و دامین جدید انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر سرور و دامین جدید انجمن

سلام به همه دوستان عزیز انجمن ECA
    یه خبر خوب براتون داریم:
    ✅ از این به بعد انجمن با دومین جدید در دسترسه:
    https://forum.eca.ir
    ✅ همچنین انجمن به سرور جدید منتقل شده؛ این تغییر با هدف فراهم کردن زیرساخت بهتر برای اضافه کردن امکانات کاربردی‌تر انجام شده.
    امیدواریم به‌زودی بتونیم قابلیت‌های جدیدی رو در اختیارتون قرار بدیم و تجربه بهتری از حضور در انجمن رقم بزنیم.
    مثل همیشه، همراهی و حضور شما باعث دلگرمیه و کمکمون می‌کنه تا مسیر توسعه رو بهتر و سریع‌تر پیش ببریم.

با احترام
    فرشاد اکرمی​

قالب قدیمی سبز رنگ و خاکستری رو برگردونید با رنگ قرمز و سفید چشم درد گرفتیم

دیدگاه

احسنت بشما
      لابد از سرور داخلی استفاده کردین که طبعا بهتره
      یادمه ناظر فنی سابق می گفت هرگز اینکارو نمی کنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
        احسنت بشما
        لابد از سرور داخلی استفاده کردین که طبعا بهتره
        یادمه ناظر فنی سابق می گفت هرگز اینکارو نمی کنه!
        بله نظر ایشون مقداری عجیب بود . البته 2 سالی هست رو سرورهای داخلی اومده انجمن ولی ارتقاهایی لازم بود که همخوانی با سایر بخش های سایت نداشت و به یک سابدامنه منتقلش کردیم که راحتتر بتونیم ارتقا بدیم.

سعی میکنیم قالب رو هم بهتر و خواناتر کنیم حتما
        I ❤️ ECA

دیدگاه

برخی علما میگویند SubDomain (ساب‌دامین) ایزوله‌تر و مدیریت بار پردازشی راحت‌تری داره و از نظر گوگل تا حدی مثل یک سایت جدا متا و سئوی مختص خودش رو داره اما اگه محتوا کاربرد متفاوت داره بهتر است و مانند فولدر قبلی از اعتبار دامنه‌ی اصلی و اشتراکات اون استفاده نمیکنه..
          حالا کار گوگول در اومد باید لینکهای قبلی رو جایگزین کنه! نحسی شرکای عبریش نگیره خوبه.
          میزبانی یک سرویس که اکثریت کاربرهای فعال اون داخلی هستند و بیشتر استفاده داخلی داره در داخل عاقلانه‌تر و به صرفه‌تر و مدیریتش هم راحت‌تر هست خوشبخانه زیرساخت به حد قابل قبولی رشد کرده و توانایی فنی و پشتیبانی هم جوابگو هست با اغماض؛
          مانند مدیر فلافگا فکر نکنیم که حتی از اشتباهات گذشته درس نگرفته و حق کاربر و بحث فنی و دسترسی و رابط تعاملی و همچنین مدرنیته را به صورت صحیح بلد نیست، خوش‌بخت‌تریم؛
          جدیدترین ویرایش توسط unicode; ۰۷:۰۹ ۱۴۰۴/۰۴/۲۶.

دیدگاه

متاسفانه با محدودیت های اینترنت زیرساخت و قطع و ضعیف شدن ارتباط بین سرورهای خارجی و داخلی عملا افت خیلی زیادی تو گوگل داشتیم و یکی از اهدافمون همونطور که گفتید بازتعریف سرچ انجمن در گوگل هست.
            تا سابدامنه نمیشد عملا این امکان فراهم نبود و البته برنامه های دیگه ای برای خود دامنه اصلی داریم که انجمن یکم دست و پاگیر بود

خوشحالم که این تغییرات باعث ایجاد سوال و فکر برای هممون شده.
            اگر آرامش باشد، سعی خواهیم کرد روند گسترش سایت و خدمات جدید رو مجددا پیش بگیریم.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام ،
              اینکه همچنان برای حفظ ، نگهداری و ارتقا این انجمن تلاش های زیادی میشه ، بسیار دلگرم کننده هست.
              اما مشکلی که نمیدونم صرفا برای من وجود داره یا دیگران هم دچارش هستن، اینه که لود شدن صفحه اصلی انجمن و تاپیک ها بیش از حد و بین 5-20 ثانیه طول میکشه ،
              گاهی هم روی لودینگ گیر میکنه و اجبارا باید چند بار صفحه رو رفرش کنم تا درست بالا بیاد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                با سلام ،
                اینکه همچنان برای حفظ ، نگهداری و ارتقا این انجمن تلاش های زیادی میشه ، بسیار دلگرم کننده هست.
                اما مشکلی که نمیدونم صرفا برای من وجود داره یا دیگران هم دچارش هستن، اینه که لود شدن صفحه اصلی انجمن و تاپیک ها بیش از حد و بین 5-20 ثانیه طول میکشه ،
                گاهی هم روی لودینگ گیر میکنه و اجبارا باید چند بار صفحه رو رفرش کنم تا درست بالا بیاد!
                قبل تعویض دامین و سرور این مشکل همیشگی بود با vpn که اصلاً باز نمیشد ولی از دیروز تا الان بدون vpn شرایط مناسبی داره

دیدگاه

با سلام ،
                  واقعا من که شخصا در برابر تلاش ها و کمک های شما برای انجمن هیچ حرفی برا گفتن ندارم ! کمک بزرگی به انجمن هستید
                  لطفا یکم راهنمایی کنید. تو صفحه خاصی کند هست؟ کش مرورگرتون رو یکبار پاک کنید و تست کنین الان واقعا بدون مشکل باید همه صفحات باز بشه اگر چیزی از دید ما پنهان مونده حتما اطلاع بدید تا برای حلش تلاش کنیم.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها

قبل تعویض دامین و سرور این مشکل همیشگی بود با vpn که اصلاً باز نمیشد ولی از دیروز تا الان بدون vpn شرایط مناسبی داره
                    کلی هزینه و کار تخصصی کردیم باید هم با وی پی و هم بدون ابزارهای خاص بتونید راحت سایت رو باز کنین.
                    هرمشکلی بود بگید لطفا
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها

واقعا من که شخصا در برابر تلاش ها و کمک های شما برای انجمن هیچ حرفی برا گفتن ندارم ! کمک بزرگی به انجمن هستید
                      لطفا یکم راهنمایی کنید. تو صفحه خاصی کند هست؟ کش مرورگرتون رو یکبار پاک کنید و تست کنین الان واقعا بدون مشکل باید همه صفحات باز بشه اگر چیزی از دید ما پنهان مونده حتما اطلاع بدید تا برای حلش تلاش کنیم.
                      خواهش میکنم، نظر لطفتونه.
                      این مشکلی که گفتم در صفحه خاصی نیست ، در تمام تاپیک ها هست.
                      بالا اومدن همین تاپیک حدود 1 دقیقه طول کشید ، راه حل های متداول مثل پاک کردن کش و کوکی ها و حتی امتحان مرورگر دیگه ( Edge ) رو امتحان کردم ، اما تاثیر خاصی نداشتن.
                      دقیق تر بخوام توضیح بدم ، در همون چند ثانیه اول که وارد یک تاپیک میشم ، قالب سایت و تمام پست و پروفایل ها باز میشن ، اما صفحه لودینگ جلوی دیدن محتوای تاپیک رو میگیره ، یعنی به نظر باگی وجود داره که لود شدن صحیح محتوا رو تشخیص نمیده و روی صفحه لودینگ گیر میکنه.
                      اینکه محتوا کامل لود میشه رو هم از طریق اسکرول سریع صفحه تشخیص میدم که در این موقع از لبه پایین صفحه، محتوای تاپیک دیده میشه.
                      ضمنا یه مشکل دیگه که فقط در موبایل وجود داره ، موقع نوشتن پست وقتی دکمه Enter رو میزنم میره خط (پاراگراف) بعدی که درسته ، اما برای برگشت به خط قبلی باید چندین بار Back Space رو بزنم که مقداری آزار دهنده هست.

دیدگاه

کلی هزینه و کار تخصصی کردیم باید هم با وی پی و هم بدون ابزارهای خاص بتونید راحت سایت رو باز کنین.
                        هرمشکلی بود بگید لطفا
                        الان مجدد در هر دو حالت چک کردم فعلنه اوکیه
                        رنگ قرمز و سفید تیز هست قالب تم صفحه اول سایت رو دارای گزینه در پایین سایت مثل سایت های دیگه به انتخاب کاربر در نظر بگیرید
                        جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۲۱:۳۸ ۱۴۰۴/۰۴/۲۶.

دیدگاه

مشکل فید نشدن لودینگ احتمالا به خاطر مشکل لود یک منبع است (شاید googletagmanager باشه که سورس خارجیه شاید چیزهای دیگه که رندوم دچار اختلال ارتباطی میشن مثلا aspnetcdn یا jsdelivr که قرار است سرعت رو بجای لود از لوکال بهتر کنند و بروز باشن اما چون ریموت هستن با توجه به شرایط فعلا گیر دارند یا ارتباطات ریموت ادیتور یا آپلودر یا آمارگیر و شبکه‌های اجتماعی و...) که در صفحه TimeOut میخوره یا زیادی سنگین است یا سرعت بارگذاریش کم شده به دلایل مختلف مثلا فایروال و نهایتا لودینگ هم میره.
                          من که ترجیح میدم لود شدن اجزای صفحه رو ببینم و لودینگ رو به دلیل همین طیف مشکل‌ها دوست ندارم از طرفی سایتهایی که استایلهای اولیه رو ابتدا سریعتر لود میکنند ساختار اولیه آشفته نیست و قابل دیدنه و میشه بدون نشانه لودینگ سرتاسری در دسترس باشن سپس به مرور دیتا لود شود (نه صرفا ناهمزمان بلکه همین صورت عادی). ویبولتین و قالب فعلی هم فکر نمیکنم مشکلی با این داشته باشه و محتوای مهم استاتیک رو سریعتر لود کنه.
                          به دلیل کنترل بیشتر روی ترافیک خارجی تاخییر یا قطعی دور از انتظار نیست به خصوص در پل‌ها اما چیزی که دیدم فروم جدید ورود مجدد خواست و حداقل برای من بدون تاخیر محسوس لود شد و منابع بارگذاری شده هم Cache شدند بار بعد سریعتر لود شد.
                          در مسیر قبلی فروم مشکل آزاردهنده ای بود صفحه اصلی حتی اگه وارد شده بودیم (Remmamber) به صورت کاربر میهمان نمایش داده میشد و با رفرش یا کلیک روی یک لینک درست میشد.
                          قبلا یک تفعلی هم به فروشگاه زده بودید محصولات بین پستها نمایش داده میشد به صورت ریموت سمت کاربر که خود این هم وقت میگرفت هم فضا.. البته اسپانسره حقایی هم داره دیگه. الان نیست احتمالا بزارید هرچند..........

احتمالا راه‌های ریکاوری رو میدونید ولی صرفا برای اطلاع
                          شاید بهتر باشه با shift+ctrl+del یا مشابه حافظه مرورگر رو ریست (خالی) کنید (به تیکها دقت کنید چیزی اضافه نپره!) و مرورگر رو بسته مجددا باز کنید. میتوانید دوباره لاگین کنید. ری‌استارت سیستم جزء همین روتین‌هاست. موتورهای غیر مایکروسافت ترجیحی‌تر هستن.
                          اگه سایتهای دیگه هم مشکل بارگذاری دارن پس بهتره دستی به dnscache سیستم هم بکشید پاکش کنید تا بازسازی بشه هم server اون رو تنظیم کنید.. یا بزارید روی پیش فرض اتوماتیک باشه یا سرور مناسبی انتخاب کنید.
                          مثلا پایداری و پینگ گوگل رو معمولا حواسشون هست 8.8.8.8 و 8.8.4.4 یا Cloudflare یا سرورهای ایرانی وقتی بینُل مختل میشه و...
                          Free public DNS Servers list
                          Clear DNSCache
                          جدیدترین ویرایش توسط unicode; ۱۰:۱۳ ۱۴۰۴/۰۴/۲۷.

دیدگاه

این مشکلی که گفتم در صفحه خاصی نیست ، در تمام تاپیک ها هست.
                            یک تغییراتی تو کانفیگ سرور داده شد
                            به نظرم باید مشکل دیر لود شدن صفحاتتون حل شده باشه اگر مقدور بود اینو خبرشو بدید.
                            مرسی
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

یک تغییراتی تو کانفیگ سرور داده شد
                              به نظرم باید مشکل دیر لود شدن صفحاتتون حل شده باشه اگر مقدور بود اینو خبرشو بدید.
                              مرسی
                              بله خوشبختانه این مشکل هم حل شد و الان صفحات طی 2-3 ثانیه باز میشن.
                              با تشکر.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X