اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاداتی برای ادمین eca

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاداتی برای ادمین eca

درود
    مدیران زحمتکش eca
    در نظر دارید که در گذشته ها اشخاصی بعضا درگیر با کاربران رو اختیارات اجرایی داده بودین (که الان هم خودشون بخاطر افراط در تندروی ها ول کردن و رفتن) و اینها از روی لج و لجبازی شماری کاربران فعال رو بن اونم دائم کردند!!! که هیچ توجیه عقلانی و منطقی نداره. حتی نقض قوانین هم بن موقت داره نه دائم
    مناسبه بعد از سالها اون اکانتها رو از بن در بیارین یا دستکم عبارت اخراجی رو از کنار اسامی بردارین
    برای وجهه ی eca بسیار بد و آسیب زننده هست که می بینیم کاربرهایی با کلی تاپیکهای ارزنده کنار اسمشون نوشته اخراجی!! انگار تبلیغاتچی و اسپمر بودن
    در ذهن کاربران اینجور القا میشه که eca فرق ایندو رو با هم نمیدونه و این موجب دلسردی و بی انگیزگی همه و رکود انجمنه
    جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۱۰:۳۴ ۱۴۰۴/۰۶/۰۷.

سلام روز خوش
    دقیقا خاطرم نیست چه افرادی مد نظرتون هستند ولی اگر مورد خاصی هست اطلاع بدید تا اصلاح بشه. من هم موافق نوع نگاهتون هستم و نیازی به محدود کردن اکانت ها نیست واقعا
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
      سلام روز خوش
      دقیقا خاطرم نیست چه افرادی مد نظرتون هستند ولی اگر مورد خاصی هست اطلاع بدید تا اصلاح بشه. من هم موافق نوع نگاهتون هستم و نیازی به محدود کردن اکانت ها نیست واقعا
      دورود برشما بنده هم موافق هستم ما قدردان ارزش ها هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
        سلام روز خوش
        با سلام،
        به نظرم کاربران skylake و eca.ir/forums جزو این دسته باشن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X