اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا جواب ها توی پست ها انقدر گیج کننده شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا جواب ها توی پست ها انقدر گیج کننده شده

سلام . چرا توی این انجمن جواب ها ترتیب نداره و یه جورایی گیج کننده شده . معلوم نیست اونکه سوال مطرح کرده اولین پسته یا آخری . بعضی وقت ها کسی که سوال کرده وسطه مثل این پست .
    سلام. اگر من با یک تریستور یک موتور DC را روشن کنم بعد از قطع گیت باز تریستور خاموش نمیشود تا اینکه دو سر آند و کاتد تریستور اتصالی کند یا تغذهه جدا شود . اگر من یک ترانزیستور برای سوئیچ آند و کاتد استفاده کنم به خاطر جریان زیادی که از تریاک من میگزرد ترانزیستور میسوزد . یا اینکه از ترانزیستور قدرت بزرگ استفاده کنم که قیمت و

تنظیمی برای کاربر نداره که مثل قبلش کنه . خیلی بی خود شده

درود متاسفانه پست ها براساس تاریخ و زمان ارسال باید مرتب باشند که نیستند و همین باعث شده کلا ترتیب ارسال پستها به هم بخورد و بازدید کننده سردرگم شود لطفا رسیدگی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aminakbari نمایش پست ها
      درود متاسفانه پست ها براساس تاریخ و زمان ارسال باید مرتب باشند که نیستند و همین باعث شده کلا ترتیب ارسال پستها به هم بخورد و بازدید کننده سردرگم شود لطفا رسیدگی کنید.
      ممنون . تنظیمی نداره که از این خر تو خری در بیاد؟؟

دیدگاه

کاش انقدر که برای فروشگاه وقت میزارید یکم برای انجمن هم وقت بزارید .
        خیلی گیج کنندست . سوال طرف جواب دادم سوالش وسطه جواب من پایین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
          کاش انقدر که برای فروشگاه وقت میزارید یکم برای انجمن هم وقت بزارید .
          خیلی گیج کنندست . سوال طرف جواب دادم سوالش وسطه جواب من پایین
          سپهر جان من هم برای شما پیغام خصوصی فرستادم رفت تو قدیمی ها ظاهرا سرور انجمن ساعتش آپدیت نمیشه
          پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها

سپهر جان من هم برای شما پیغام خصوصی فرستادم رفت تو قدیمی ها ظاهرا سرور انجمن ساعتش آپدیت نمیشه
            ممنون . والا توی قسمت notification چیزی ندیدم . ولی حالا که رفتم دیدم پیام شما دیدم . بله تقریبا من هم از همین روش استفاده میکنم ولی حالا فقط deepseek بازه و جمینای فیلتره. ممنون از راهنمایی شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها

ممنون . والا توی قسمت notification چیزی ندیدم . ولی حالا که رفتم دیدم پیام شما دیدم . بله تقریبا من هم از همین روش استفاده میکنم ولی حالا فقط deepseek بازه و جمینای فیلتره. ممنون از راهنمایی شما
              سلام ...خواهش میکنم ...من اکانت deepseek داشتم الان نمیتوانم لاگین کنم چون به ایمیل قبلی دسترسی ندارم راهی برای ثبت نام جدید وجود داره ؟ ظاهرا ایمیلهای ایرانی را قبول نمیکنه ؟؟

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها

سلام ...خواهش میکنم ...من اکانت deepseek داشتم الان نمیتوانم لاگین کنم چون به ایمیل قبلی دسترسی ندارم راهی برای ثبت نام جدید وجود داره ؟ ظاهرا ایمیلهای ایرانی را قبول نمیکنه ؟؟
                صندوق پیام چک کن . مشکلت حل میشه

دیدگاه

درود.
                  منم یک مشکلی دارم.من دنبال پست های یک کاربر میگردم.

قبلا یک قسمت بود اسم یک کاربر خاص را جستجو میکردم هر پستی که اون کاربر جواب داده بود میومد و من میتونستم برم جواب هاش را بخوانم.یا اگر اون کاربر تاپیکی باز کرده بود من میتونستم ببینم.

اما الان اون قسمت نیست.هر چی گشتم نبود.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                    درود.
                    منم یک مشکلی دارم.من دنبال پست های یک کاربر میگردم.

قبلا یک قسمت بود اسم یک کاربر خاص را جستجو میکردم هر پستی که اون کاربر جواب داده بود میومد و من میتونستم برم جواب هاش را بخوانم.یا اگر اون کاربر تاپیکی باز کرده بود من میتونستم ببینم.

اما الان اون قسمت نیست.هر چی گشتم نبود.
                    کلا به هم ریخته انجمن . یادش بخیر . سایت ایران میکرو بود یه رقیبی برای ECA بود و از هر دو طرف تلاش میکردند انجمن بهتر از اون یکی باشه مجله های نوئیز و PMM و .... کلی مطالب علمی بود .حالا که دیگه ایران میکرو نیست و ECA بیشتر روی فروشگاه کار میکنند . یک هفته هست من این پست زدم یه مسئول نیومده رسیدگی کنه.
                    یعنی ببین اصلا معلوم نیست کی اولین سوال پسیده و دومین نفر کیه جواب داده ????????????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X