اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چرا جواب ها توی پست ها انقدر گیج کننده شده
Collapse
X
-
ممنون . تنظیمی نداره که از این خر تو خری در بیاد؟؟نوشته اصلی توسط aminakbari نمایش پست هادرود متاسفانه پست ها براساس تاریخ و زمان ارسال باید مرتب باشند که نیستند و همین باعث شده کلا ترتیب ارسال پستها به هم بخورد و بازدید کننده سردرگم شود لطفا رسیدگی کنید.
دیدگاه
-
سپهر جان من هم برای شما پیغام خصوصی فرستادم رفت تو قدیمی ها ظاهرا سرور انجمن ساعتش آپدیت نمیشهنوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست هاکاش انقدر که برای فروشگاه وقت میزارید یکم برای انجمن هم وقت بزارید .
خیلی گیج کنندست . سوال طرف جواب دادم سوالش وسطه جواب من پایین
- تشکرها 1
دیدگاه
-
ممنون . والا توی قسمت notification چیزی ندیدم . ولی حالا که رفتم دیدم پیام شما دیدم . بله تقریبا من هم از همین روش استفاده میکنم ولی حالا فقط deepseek بازه و جمینای فیلتره. ممنون از راهنمایی شمانوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
سپهر جان من هم برای شما پیغام خصوصی فرستادم رفت تو قدیمی ها ظاهرا سرور انجمن ساعتش آپدیت نمیشه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام ...خواهش میکنم ...من اکانت deepseek داشتم الان نمیتوانم لاگین کنم چون به ایمیل قبلی دسترسی ندارم راهی برای ثبت نام جدید وجود داره ؟ ظاهرا ایمیلهای ایرانی را قبول نمیکنه ؟؟نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
ممنون . والا توی قسمت notification چیزی ندیدم . ولی حالا که رفتم دیدم پیام شما دیدم . بله تقریبا من هم از همین روش استفاده میکنم ولی حالا فقط deepseek بازه و جمینای فیلتره. ممنون از راهنمایی شما
دیدگاه
-
صندوق پیام چک کن . مشکلت حل میشهنوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
سلام ...خواهش میکنم ...من اکانت deepseek داشتم الان نمیتوانم لاگین کنم چون به ایمیل قبلی دسترسی ندارم راهی برای ثبت نام جدید وجود داره ؟ ظاهرا ایمیلهای ایرانی را قبول نمیکنه ؟؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
درود.
منم یک مشکلی دارم.من دنبال پست های یک کاربر میگردم.
قبلا یک قسمت بود اسم یک کاربر خاص را جستجو میکردم هر پستی که اون کاربر جواب داده بود میومد و من میتونستم برم جواب هاش را بخوانم.یا اگر اون کاربر تاپیکی باز کرده بود من میتونستم ببینم.
اما الان اون قسمت نیست.هر چی گشتم نبود.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
-
کلا به هم ریخته انجمن . یادش بخیر . سایت ایران میکرو بود یه رقیبی برای ECA بود و از هر دو طرف تلاش میکردند انجمن بهتر از اون یکی باشه مجله های نوئیز و PMM و .... کلی مطالب علمی بود .حالا که دیگه ایران میکرو نیست و ECA بیشتر روی فروشگاه کار میکنند . یک هفته هست من این پست زدم یه مسئول نیومده رسیدگی کنه.نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست هادرود.
منم یک مشکلی دارم.من دنبال پست های یک کاربر میگردم.
قبلا یک قسمت بود اسم یک کاربر خاص را جستجو میکردم هر پستی که اون کاربر جواب داده بود میومد و من میتونستم برم جواب هاش را بخوانم.یا اگر اون کاربر تاپیکی باز کرده بود من میتونستم ببینم.
اما الان اون قسمت نیست.هر چی گشتم نبود.
یعنی ببین اصلا معلوم نیست کی اولین سوال پسیده و دومین نفر کیه جواب داده ????????????
- تشکرها 1
دیدگاه

دیدگاه