اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست ایجاد بخشی برای سفارش خرید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست ایجاد بخشی برای سفارش خرید

ظاهرا من تو رسوندن منظورم مشکل دارم و مشکل از منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بابا من که نمیگم تو انجمن این کار رو بکنید
    من میگم یه جایی مثل بازارچه یا هرجایی که صلاح میدونید
    مگه هرکس تو بازارچه رایگان یا پولی تبلیغ نمیکنه ؟ حالا که موضوع رفع احتیاجه تبلیغ میشه؟
    نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
    ببینین دوستان
    محلی هست به اسم بازار که هر کاربری که وب سایت یا محصول و یا هر نوع خرید و فروشی در زمینه برق و الکترونیک داشته باشه می تونه اونجا بزاره و کاربرا بوسیله اون مغازه یا وب سایت مورد نظرشون رو پیدا بکنند.
    یه سوال:
    من کجایه بازار بپرسم که به فلان قطعه نیازمندم هرکس داره با من تماس بگیره؟
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من فعلا نظر نهاییم رو نمیدم .....فقط نظر شخصی میگم.
      به نظرم همچین بخضی به نوعی لازم هست.میشه یک زیر بخش جدید ایجاد کنیم تو مباحث متفرقه علمی برای اینچنین سوالاتی ولی با توضیحی که مجید عزیز دادند. از طرفی تنظیم کنیم که پست ها بعد از 10 روز خودکار پاک بشند اینطوری تاپیک های الکی که ممکن هست سوال فقط یک نفر باشه و از طرفی بعد از مدتی موجودی مغازه فلان هم تموم بشه جمع نشند. کسی هم نمیتونه دراز مدت تبلیغ کنه چون پستاش بعد 10 روز پاک میشند.

نظر شما چیه ؟
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان
        این کار نهایت لطف شما به ما بچه شهرستانی های دور از امکاناته
        هرجور که صلاح میدونید این کار رو انجام بدید فقط لطفا انجام بدید باور کنید خیلی ها مشکل من رو دارند
        همیشه دعاتون میکنیم
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          من فعلا نظر نهاییم رو نمیدم .....فقط نظر شخصی میگم.
          به نظرم همچین بخضی به نوعی لازم هست.میشه یک زیر بخش جدید ایجاد کنیم تو مباحث متفرقه علمی برای اینچنین سوالاتی ولی با توضیحی که مجید عزیز دادند. از طرفی تنظیم کنیم که پست ها بعد از 10 روز خودکار پاک بشند اینطوری تاپیک های الکی که ممکن هست سوال فقط یک نفر باشه و از طرفی بعد از مدتی موجودی مغازه فلان هم تموم بشه جمع نشند. کسی هم نمیتونه دراز مدت تبلیغ کنه چون پستاش بعد 10 روز پاک میشند.

نظر شما چیه ؟
          بسیار عالیه

اینجوری یک دفعه کسی به پست پارسال بر نمیخوره که بعد ببینه موجودی اون مغازه هم تموم شده :applause:

دیدگاه

با تشکر از امیرعلی خان
            من یه سوال برام ایجاد شده. چرا بجای تعیین 10 روز عمر تاپیکهای تبلیغاتی رو پاک نکنیم؟!
            به نظر من اطلاعات مربوط به قطعات بیشتر از 10 روز عمر می طلبند و اینجوری یه منبع خوب برای قیمت و محل فروش قطعات جمع میشه!
            اگه یه ناظر لازمه که پیام های تبلیغاتی رو پاک کنه من به عهده می گیرم.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

پیام های تبلیغاتی که باید پاک بند بحثی توش نیست . ولی مسئله این هست که اولا بازار ثبات نداره و هم قیمت بعد یک مدت تغییر میکنه و هم اینکه موجودی فروشگاه ها در حال تغییر هست. ثانیا مگر ما چند تا فروشگاه داریم ؟ فوقش 20 تا فروشگاه هستند که قطعات خاص دارند حالا هی در تاپیک های مختلف اسم اینهارو بریم و چندین صفحه تاپیک ایجاد میشه ....آخر سرم احتمالا مجبور میشیم برا هر فروشگاه لیست محصولاتشون رو تو تاپیک جدا قرار بدیم !!! :redface: البته این مورد شوخی بود ولی روند اینچنینی به نظر میرسه.

ولی در هر صورت این پیشنهاد من هست و نظر بقیه دوستان هم مهم هست. پیشنهاد بهتری باشه باید اجراش کنیم.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

بنام خدا

با سلام

شاید این پیشنهاد برای موضوع تاپیک بتونه کمکی باشه :
                البته ، این فقط یک پیشنهاده و بس . و شاید هم این روش ، در قسمت بازار ، وجود داشته باشد !!!

و اما پیشنهاد :
                تاپیکی ایجاد شود که در آن تاپیک ، کاربر فقط بتواند ، در جداولی ، نوع قطعه ، تعداد و اطلاعات فنی آن قطعه را تایپ نماید ، بدون ایجاد محلی برای پاسخهای مرسوم
                مانند ، فرم ثبت سفارش کالا . سپس مدیریت سایت یا فردی که به این عنوان از سوی مدیریت ، انتخاب میشود ، با فروشگاه های مطرح قطعات الکترونیک ، وارد مذاکره بشه ( تهیه لیست موجودی و قیمت هفتگی ) ، و پس از دریافت سفارش قطعه توسط کاربر ، بعنوان جستجو کننده و سفارش دهنده قطعه از فروشگاههای مورد نظر ، وارد عمل شده ، و در هر صورت ، اطلاعات مورد نظر را به کاربر انتقال دهد .

یا اینکه قطعه مورد نظر ، به هر دلیل موجود نمیباشد .

و یا اینکه

قطعه موجود بوده ، که ، حالا در صورت نیاز کاربر به آن قطعه ، سایت ، بعنوان فروشنده ، وارد عمل شده ، و مابقی ماجرا ..............

دیدگاه

دوستان خوبم
                  فرض کنید من یک کاربرم که سوال زیر را می پرسم.
                  یک آی سی لازم دارم که موج سینوسی تولید کند؟

حالا ما برای کمک به این دوست باید چه پاسخی بدهیم؟
                  آیا این پاسخ بعد از 10 روز کهنه می شود؟( در حالی که ICL8038 و XR2206 سالیان درازیست که در بازار هستند و هنوز DDSآ‌ها و میکرو جای آنها را کامل نگرفتند)
                  فروشگاهی که این آی سی ها را دارد 10 روزه تمامش می کند؟
                  آیا بقیه دوستانی که این تاپیک را بعدها می خوانند چیزی به سوادشان اضافه نمی شود؟

دیدگاه

طوری که من فهمیدم مشکل این بود که کسی میخواست بدونه آی سی XR2206 رو کجا میشه پیدا کرد ورنه کسی که آی سی تولید موج سینوسی میخواد میتونه تو انجمن مربوطش مطرح کنه ..... اینکه نیازی به بخش جدید نداره.

من فکر کردم مشکل فقط مکان فروش هست نه سوالات تخصصی که البته جای اینجور سوالات قبلا درنظر گرفته شده.

I ❤️ ECA

دیدگاه

هرکس هرجور دوست داره برداشت میکنه دیگه
                      شما این بخش رو افتتاح کنید فرهنگش هم کم کم جا میفته! :icon_razz:
                      ولی من منظورم همونی بود که شما گفتین!

دیدگاه

امیر جان
                        کسی نمی خواد چیزی طراحی کنه. دوست فرضی ما دنبال یه آی سی بود که موج سینوسی تولید کنه. ما هم نمی تونیم آی سی یی رو بهش معرفی کنیم که توی بازار نیست یا قیمتش نامعلومه.
                        اتفاقا فرهنگ درست تاپیک قطعات اینه که برای هر قطعه علاوه بر فروشنده و قیمت، مشخصات و عملکرد و کیفیت و ... هم عنوان بشه.

دیدگاه

موافقم اگر این فرهنگ جا بیفته مفیدتر میشه.

حالا اسم بخش چی باشه و زیر بخش کدوم انجمن باشه ؟
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

موافقم اگر این فرهنگ جا بیفته مفیدتر میشه.

حالا اسم بخش چی باشه و زیر بخش کدوم انجمن باشه ؟
                            با سلام

این نامها برای ایجاد یک تاپیک جامع چطوره ؟
                            بانک جامع تهیه و توزیع قطعات الکترونیک و دیجیتال سایت ECA ( مشاوره - امکان سنجی - اطلاعات - ابتیاع - ارسال )
                            واحد تهیه قطعات الکترونیک - دیجیتال سایت ECA

دیدگاه

جناب معیری مگر ما قراره تهیه و ارسال هم بکنیم؟!!!
                              دوستان فقط جایی رو میخواند که بپرسند قطعات کجا پیدا میشه. ارسال قطعات رو قبلا داشتیم و اصلا موفق نبود چون برا یک آی سی 3000 تومنی باید 1000 تومن هم هزینه ارسال بپردازند و اصلا به صرفه نبود در ثانی مبلغی که برا سایت میمونه هم خیلیخیلی کم هست و ارزش نداره یک نفر رو مسئول کار کنیم.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

جناب معیری مگر ما قراره تهیه و ارسال هم بکنیم؟!!!
                                دوستان فقط جایی رو میخواند که بپرسند قطعات کجا پیدا میشه. ارسال قطعات رو قبلا داشتیم و اصلا موفق نبود چون برا یک آی سی 3000 تومنی باید 1000 تومن هم هزینه ارسال بپردازند و اصلا به صرفه نبود در ثانی مبلغی که برا سایت میمونه هم خیلیخیلی کم هست و ارزش نداره یک نفر رو مسئول کار کنیم.
                                با سلام
                                جناب بلورچی گرامی
                                لزوما نه ، قرار نیست که تهیه و ارسال هم ، بر عهده سایت باشه ، ولی میتونه یک امکان باشه برای تاپیک پیشنهادی ( میتونه تولیدات مجموعه سایت را هم در بر بگیره ) ، درسته که برای یک عدد " uln2803 " ، با قیمت 250 تا 300 تومان ، هزینه ارسال 1000 تا 2500 تومان ، اصلا منطقی و به صرفه نیست .
                                ولی در صورتی که این تاپیک با مواردی که دوستان فرمودند ، نظیر ارتباط با دانشگاه ها و مراکز صنعتی ، هماهنگی بیشتری پیدا کنه ، احتمالا بهینه تر ، خواهد شد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X