سلام
میگم من امروز رفتم یه تایپیک دیدم هر چی فیمیل هستش رو برداشتن زدن کاربر فعال !
اسم نمی برم ولی مثلا یکیش با 80 ارسال شده کاربر فعال :eek:
این چیو نشون میده ؟
oo:
من تواین سایت شاید الان کمتر میام ولی چن وقت پیش زیاد بودم و تا حالا ندیدم هیچ کدوم از این کاربرهای فعال یه پست مناسب که به درد بچه ها بخوره یا کمکی برای کسی باشه بدن
oo:
در عوض ... :NO:
البته در آخر این هم بگم بنده نه از اون افرادیم که مخالف حضور زنانم ( ما خودمنون هم خواهر و مادر داریم و تو آینده زنم میگیریم ! ) و نه میگم که منو کاربر فعال کنید فقط به خاطر انجمن میگم چون این فروم بهترین فرومی که من توش بدم !
واقعا جای بسی تعجب و جای سوال داره ! :redface:
میگم من امروز رفتم یه تایپیک دیدم هر چی فیمیل هستش رو برداشتن زدن کاربر فعال !

اسم نمی برم ولی مثلا یکیش با 80 ارسال شده کاربر فعال :eek:
این چیو نشون میده ؟
oo:من تواین سایت شاید الان کمتر میام ولی چن وقت پیش زیاد بودم و تا حالا ندیدم هیچ کدوم از این کاربرهای فعال یه پست مناسب که به درد بچه ها بخوره یا کمکی برای کسی باشه بدن
oo:در عوض ... :NO:
البته در آخر این هم بگم بنده نه از اون افرادیم که مخالف حضور زنانم ( ما خودمنون هم خواهر و مادر داریم و تو آینده زنم میگیریم ! ) و نه میگم که منو کاربر فعال کنید فقط به خاطر انجمن میگم چون این فروم بهترین فرومی که من توش بدم !
واقعا جای بسی تعجب و جای سوال داره ! :redface:

خوبه یا بده ؟
یکی از چیزهایی که تا چند سال پیش خود من به شخصه از اون ناراضی بودم نبود فعالیت خانم ها تو این سایت بود ، چندین بار هم به همکارای خانم سایت پیشنهاد داده بودم که دنبال روشهایی باشند تا بتونند دوستانشون هم بیارن داخل سایت ولی یک سری مشکلات رو مطرح می کردند که اینجا جای گفتنش نیست 

دیدگاه