سلام من هم در بخش الکترونیک دیجیتال می تونم همکاری کنم البته الان هم دارم در اون تاپیک فعالیت می کنم می تونید مشاهده کنید
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=34967.0
ی راه خوب اینکه سوالات پر کار برد در زمینه رباتیکا خودم مطرح کنم و بعد بهشون جواب بدم،
مقاله ها و مطالب مهما جمع آوری کنم و طبقه بندی شده تو قسمت رباتیک بذارم
از طرفی،
من دوستان زیادی دارم که می تونم این سایتا بهشون معرفی کنم؛در واقع سوالاتی که اونا از طریق sms یا yahoo messenger ازم می پرسنا اینجا بپرسن تا من جواب بدم
بعد از ی مدت هم مطمینأ اعضای جدید تو بخش رباتیک زیاد می شن(چون وقتی ی سرچ می کنن می بینن انگار اینجا هم ی حرفای برا گفتن داره...)
خلاصه سعی می کنم با همکاری شما روز به روز بهتر و بهترش کنیم...
"مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."
If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!
حیلی خوبه .
افشین جان لطفا کار رو شروع کنید. امیدوارم بعد از یک ندت فعالیت بتونیم زیر بخش های مناسبی برای بخش رباتیک ایجاد کنیم.
لطفا بنده رو هم در آینده در روند کارتون قرار بدید.
متشکرم
سلام
من هم الکترونیک خوندم و میخونم
شاید توی مباحث کلی الکترونیک بتونم کمک کنم.
ولی توی بخش فروشگاه بیشتر ، چون خودم یه فروشگاه تازه تاسیس شبیه فروشگاه شما دارم.البته تازه راه اندازی شده و کامل نیست.
من با تمام میکروکنترلرهای ARMآ ساخته شرکت ATMEL و NXP کار کردم (سری ARM7TDMI) و الان با پردازنده های CORTEX-M3 و CORTEX-A8 دست و پنجه نرم می کنم و تمام مباحث میکروکنترلر های AVR و 8051 در حد حرفه ای بلدم و در زمینه ساخت روبات تا الان 4 روبات مسیریاب یه روبات مین یاب پیشرفته کاملاً اتوماتیک و یه روبات امدادگر ساختم .
زبان برنامه نویسی من C و اسمبلی هست (تو اسمبلی خیلی حرفه ای و در سطح پیشرفته کار کردم)
با نرم افزار هایی مثل پروتئوس، کیل، کدویژن، پروتل DXP ، و مولتی سیم کا کردم
دیدگاه