[shadow=yellow,left]به نظر من بعضی جاها لازم میشه![/shadow]
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
یک پیشنهاد سازنده و نظرات شما!
Collapse
X
-
پاسخ : یک پیشنهاد سازنده و نظرات شما!
آخه شما نوشته بودین آیکن امتیاز ما فکرمون رفت یک جای دیگه.....
امکان امتیاز منفی داده نشده چون اینکار فقط ممکن هست باعث دلسردی دوستان بشه و هیچ نفع دیگه ای نداره.
اینجا همه هدفشون کمک کردن هست اگرم کسی اشتباهی بکنه دلیلی نداره امتیاز منفی بدیم خوب حتما طرف در حد توانش سعی کرده و جواب داده.I ❤️ ECA
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلیآخه شما نوشته بودین آیکن امتیاز ما فکرمون رفت یک جای دیگه.....
امکان امتیاز منفی داده نشده چون اینکار فقط ممکن هست باعث دلسردی دوستان بشه و هیچ نفع دیگه ای نداره.
اینجا همه هدفشون کمک کردن هست اگرم کسی اشتباهی بکنه دلیلی نداره امتیاز منفی بدیم خوب حتما طرف در حد توانش سعی کرده و جواب داده.
گیر ، نده دیگه . نظرسنجیه!مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......
دیدگاه
-
سلام
من مخالفم
طرف اومده کمکت کنه حالا شاید درست صورت سوال رو متوجه نشده
یا در توانش نبوده اشتباه گفته دور از انصافه منفی بدیم
در ضمن اون مورد های اخلاقی هم شورای نظارت داره
اگه منفی داشتیم من خودم هم به این طرز حرف زدنتون منفی میدادم
یه پیشنهاد اونم اینکه اصلا اون 0 منفی هم نمایش داده نشه
دیدگاه
-
سلام
آقای جعفری اگه یادتون باشه قبلاً امکان دادن امتیاز منفی تو سایت بود، ولی به تصمیم مدیرا به درستی حذف شد.
چون همونطور که آقای امیر علی گفتن با عث دلسردی دوستان میشه و خلاصه سودی نداره.
البته از این جهت که برای نظم دادن و الزام کاربران به رعایت قوانین باید عاملی وجود داشته باشه حق با شماست.
در این مورد هم تذکر توسط مدیران وسیله مناسبیه.
جسارت این قاشق نشسته را به بزرگی خود ببخشید :mrgreen:.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali-khاگه منفی داشتیم من خودم هم به این طرز حرف زدنتون منفی میدادم
یه پیشنهاد اونم اینکه اصلا اون 0 منفی هم نمایش داده نشه
پیشنهاد آقای ali-kh هم بی راه نیست ( متحول شدم ! )و فکر میکنم سازنده باشه.  :agree:
مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......
دیدگاه
-
گیر ، نده دیگه . نظرسنجیه!
[/quote]
سلام به همگی .
دوست عزیز اگه ناراحت نمی شید . باید بگم که فعلا شما گیر دادید.(یه نگاه به تعداد پستهاتون تو این تاپیک بندازید) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
وقتی مدیران سایت وسایر دوستان و(خود بنده که یکی از رأی دهندگان بودم ) اکثر دوستان ضمن بحث مفصل راجع به این قضیه به این نتیجه رسیدندگذاشتن امتیاز منفی به صلاح نیست .چرا شما اینقدر رو این قضیه مصریدو این بگو مگو رو ادامه می دید.
به نظر من باید بیشتر به فکر بالابردن سطح علمی سایت بپردازیم تا به این گونه حواشی . پس با هم آستینهارو بالابزنیم وسایت رو پربارش کنیم .باور کنید من بعضی وقتها این تاپیکهارو که می بینم ومقایسش می کنم با تاپیکی که یه دوستی گیر افتاده وتنها پست دهندش خودش وکمک می خواد خیلی ناراحت می شم . اگه تو سایت بگردید این پستها ی بی جواب تعدادشون کم نیست که خیلی هاشم دیگه طرف بی خیالش شده.
پس به نظر من ادامه دادن این بحثها که جوابش روشنه جز وقت تلف کردن وهدر دادن نیرو هیچ فایده ای نداره .
البته من مخالف پیشنهاد وانتقاد نیستم .ولی از نوع مفید ، عملی وسازندش .
امید وارم ناراحت نشده باشید.
مخلص همگی . :agree: :agree: :agree:خبرآمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن گاه است
دیدگاه
-
چشم :exclaim:
حق با شماست. من هم در حد تواناییم سعی میکنم مفید واقع شم.
امیدوارم به کسی بر نخورده باشه . ( باور کنید خیلی سایتتونو دوست دارم ، گفتم یه بحثی کرده باشیم :rolleyes( تا اینجاشم تنها تاپیک جدی که داشتم ( در پروژه های الکترونیک دیجیتال ) یه پروژه س که خودم فقط به خاطر سایت خوبتون طراحی و تنها تو این سایت گذاشتمش)
:biggrin:مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......
دیدگاه
دیدگاه