اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد انتخاب نام مناسب برای تاپیک ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد انتخاب نام مناسب برای تاپیک ها

سلام
    حتما شما هم تا حالا به عنوان تاپیک هایی بر خوردید که ادم از موضوع تاپیک هیچ چی دستگیرش نمیشه
    مثال ازش خیلی زیاده و نمیخوام نام ببرم چون ممکنه دوستان ناراحت بشن یا بهشون بر بخوره
    من پیشنهاد میکنم که سعی کنیم در انتخاب نام تاپیک ها یکم دقت کنیم
    و نامی رو انتخاب کنیم که نشون بده موضوع از چه قراره و سعی نکنیم از اسامی مثل "لطفا کمک" یا نمیدونم هر چی..... استفاده کنیم
    من که خودم تاپیکی به این اسم میبینم زیاد رغبتی به دیدنش ندارم چون نمیدونم اخه کمک برای چی یا در مورد چی به خاطر همین
    برای انکه هم زودتر به جواب سوالاتون برسین و هم اونایی که میخوان کمک کنن راحت تر باشن بییاییم اسامی درست انتخاب کنیم.

پاسخ : پیشنهاد انتخاب نام مناسب برای تاپیک ها

آقا حرفت درست ...
    ولی همین انتخاب نام درست برای تاپیک جزو قوانینه !!!
    اونایی هم که اسم درست برای تاپیکشون نمیزارن ( مثل ،آ‌کمک و به دادم برسید و .... ) به ضرر خودشونه!!
    به شخصه خود من هیچ موقع داخل اینجور تاپیکا نمی رم !!! خیلی ها هم حتما مثل من همینطورن!!!

حالا دیگه تاپیک پاک نمیشه ،آ‌ دیگه شدید به طرف حال داده میشه!!! چون بی چون و چرا میشه که تاپیک و را این اسمهای .... بدون هیچ عذر و بهانه ای ترور کرد!! :mrgreen:

دیدگاه

سلام دوستان.
      یک تاپیک مختص بحث رو این قضیه ایجاد شد ودوستان هم راجع به اون بحث کردن ولی متأسفانه بدلیل اشکال سرور پرید.
      بهر حال کاملا با نظر شما موافقم و باید این فرهنگ رو توسایت ایجاد کنیم تا کاربران عزیز موضوع مناسب و حتی الامکان با یک کلمه کلیدی برای تاپیک هاشون انتخاب کنند.
      هرچندرعایت قوانین به همه کاربران گرامی گوشزد شده. ولی متأسفانه بضی از دوستان کم لطفی می کنن و دقت نمی کنند. :eek: :eek:
      خبرآمد خبری در راه است
      سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

خیلی ممنون از توجهتون به این نکته ی خیلی مهم.
        این مورد جزو قوانین سایت هست و باید رعایت بشه ولی خوب به علت بالا رفتن حجم تاپیک ها یکم این مورد از دستمون خارج شده که در فکر روشی برای تفهیم و ترویج بهتر قوانین به کاربران هستیم که در حال شکل گیری هست.
        ولی در صورتی که دوستان پیشنهادی دارند لطفا اعلام کنند.
        متشکر
        I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X