اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف انجمن موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف انجمن موبایل

سلام
    آیا با حذف انجمن موبایلم وافقید؟
    از آنجاییکه مباحث مربوط به موبایل بسیار تخصصی شدند و یک انجمن فرعی جوابگوی نیاز کلی نخواهد بود از طرفی سایت های زیادی تخصصی روی این مورد دارند کار میکندد فکر کنم بهتر باشه که حذفش کنیم . البته انتخاب این موضوع با شما خواهد بود.

البته مواردی در مورد تعمیرات موبایل ها مورد نیاز سایت ما هست که در آینده میشه در قالب انجمن تعمیرات عنوان بشه.

لطفا نظر خاصی دارید بیان کنید.
    متشکرم
    409
    بله حذف شود
    0%
    272
    خیر حذف نشود
    0%
    137
    I ❤️ ECA

پاسخ : حذف انجمن موبایل

سلام

من با حذف انجمن موبایل (تلفن همراه :mrgreen موافقم ، در صورتیکه یک انجمن اصلی براش در نظر گرفته بشه..

میتونیم داخل انجمن اصلی موبایل قسمت های جالبی مثل معرفی گوشی های جدید ، تکنولوژی های جدید و همون که خودتون اشاره کردید تعمیر موبایل هم بزاریم....

به نظر من اینطوری سایت از نظر علمی و آماری خیلی بالا میره :redface:

موفق باشید

دیدگاه

مگه همچین انجمنی هم داریم ... من که تا حالا ندیدمش ... در هر صورت بودنش از نبودنش بهتره ...در حدی باشه که کار همین بروبچ خودمونم راه بندازه خوبه... ولی اگر جزو انجمن های اصلی کردین که چه بهتر
      دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

من با حذف این قسمت مخالفم - به نظر من خیلی از مشکلات رو بچه ها توی این بخش حل می کنند
        یا اگه قراره حذف بشه حداقل یه بخشی برای "مشاوره خرید گوشی" و "رفع مشکلات غیر تخصصی" بذارید که حداقل در همین حد جواب گوی دوستان باشه ( لطفا )

شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
        شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

ببینید اگر که کسی بخواد مدیریت این انجمن رو بر عهده بگیره خیلی خوب میشه و میتونیم رونق بدیم بهش ولی شرایط فعلیش اصلا جالب نیست ....
          کسی اگر تخصص کافی داشته باشه و مدیر بشه حتی میتونیم از زیر بخش درش بیاریم و یک انجمن اصلی بکنیم ولی به شرطی که رسیدگی بشه.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان کسی علاقه به مدیریت این انجمن نداره ؟
            I ❤️ ECA

دیدگاه

به نظر بنده هم اگه کسی واسه مدیریت درست حسابی پیدا نشد حذفش کنید . زیاد شدن بیش از حد موضوعات خیلی برای فروم جالب نمیشه
              موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
              (ادیسون)

دیدگاه

بهتر نیست اول حوزه فعالیت انجمن موبایل رو تعریف کنیم؟
                مسلما باید یه سنخیتی با موضوع اصلی انجمن که برق و الکترونیک هست داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid67
                  بهتر نیست اول حوزه فعالیت انجمن موبایل رو تعریف کنیم؟
                  مسلما باید یه سنخیتی با موضوع اصلی انجمن که برق و الکترونیک هست داشته باشه
                  در واقع درستش هم همینه ؛ منم با نظر این دوستمون موافقم
                  یه دوری که توی انجمن موبایل زدم یکم نظرم عوض شد ، منم میگم اگه میشه بیشتر به برق و الکترونیک ربطش داد که عالیه اگه هم قراره همیشه همین جوری بمونه ....
                  شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
                  شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

اگر میخواین بشه یک بخشی که هر کس میاد یه تاپیک باز کنه که آقا گوشی من فلان مشکل رو داره، فلان نرم افزار روش نصب نمیشه، فلان کد ایرانسل چنده؟..... همون بهتر که درش تخته بشه. چون اوووووووووونقدر انجمن فوق تخصصی گوشی و متعلقات زیاده که توی سرچ هم اسم اینجا پیداش نمیشه! خب همه میرن اونجاها تا اینجا!
                    ولی اگه بچسبونینش به الکترونیک و مخابرات خیلی بهتره! میشه یه تعمیرگاه آنلاین موبایل!!
                    چون خیلیها به سخت افزار گوشی دست نمیزنن، جز تعمیرکار موبایل. میخواین موقتاً تا یه مدت راه اندازی بکنین، اگه تونست رو الکترونیک موبایل مانور بده، که هیچ، در سمت خودش ابقا میشه! ولی اگه نه، راهی نمیمونه بجز بازخرید!
                    دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

پیشنهاداتتون خیلی خوبن

من خیلی قدیم ها انجمن موبایل رو رسیدگی میکردم وقتی که تعداد پست های انجمن زیر 1000 بود و بعد اون دیگه کسی مدیریت این بخش رو نداشت و دلیلش هم نبودن مسیر مشخص بود.

مواردی که میشه مربوط به موضوع سایت فعالیت کرد از نظر من ایناست :
                      تعمیر سخت افزاری موبایل
                      تکنولوژی های سخت افزاری موبایل ها
                      اینترفیس موبایل

البته احتمالا موارد دیگه ای هم باشند که من اینا به ذهنم رسید. به نظرتون چهطور این موضوعات رو منسجم کنیم ؟
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

به نظر من بهتره بخش تعمیر سخت افزاری موبایل همانند بخش پروژه های تکمیل شده برای هر موبایل یک تایپیک ایجاد شود و مشکلات گوشی مخصوص تایپیک در آن به بحث گذاشته شود وبه مجموعه راه های تعمیر گوشی اضافه شود
                        تکنولوژی های سخت افزاری موبایل ها:
                        این بخش فکر کنم باید زیر انجمن مخابرات بشه چون در اون در مورد سیستم های مخابراتی موبایل آنتن ها والگوریتم ها و روش های انتقال اطلاعات و ... بحث میشه
                        منظور از اینترفیس موبایل را نفهمیدم اما اگر منظورتان بحث در مورد سیستم عامل و پردازشگر باشه این قسمت بخشه از انجمن پروسسور ها میشه
                        هر جور که بخواهیم به موبایل نگاه کنیم میبینیم که ترکیب چند علم است که باعث بوجود آمدن موبایل شده ولی این میل شماست که قسمت های آن پخش بشه یا کنار هم بمونه من نظر خاصی ندارم :smile:

دیدگاه

اول باید یکم این بخش موبایل پربارتر بشه ... بعد بتونیم زیر بخش و ... براش ایجاد کنیم.
                          در مورد اینکه به بخش مخابرات منتقل بشه هم میتونه درست باشه ..... منتها بستگی داره که مطالب نجمن به چه سمتی پیش برند...بیشتر مسائل تامیرات باشه یا موارد مربوط به علم طراحی آنها
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X