اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

من هم پست شما رو خوندم و هم جواب جناب بلورچیان...

اول اینکه شما بهتر میبود با ادبیات بهتر و زیباتری صحبت هاتون رو بیان میکردید.اما چیزی که هست این سایت از اولش هم کار اقتصادی میکرده! حداقل از 86 به این ور رو من مطمعنم که اینطور بوده و این نبوده که یکی دو سال اخیر این اتفاق رخ بده و بعد کاربرای قدیمی به این دلیل از سایت برن!!! اما خب طبیعتا با گذشت زمان این کار رونق بیشتری پیدا کرده،تنوع محصولات بالا رفته و بالطبع مشغله مدیر سایت هم بیشتر شده.

اما مهم اینه که در کنار کار اقتصادی به علم هم توجه میشه؛ فرضا شما این لینک رو ببینید:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56268.0

میشه رفت این محصول رو از هرکمپانی که داشته باشه خرید و بعد هزار تا فروم و سایت سر زد واسه رفع مشکلاتش..اما اینجا در کنار فعالیت اقتصادی محصول رو ساپورت علمی میکنه و این رو نباید نادیده گرفت.

من فکر نمیکنم این رفتن ها خیلی ارتباطی با این مورد داشته باشه...چون کسانی که فعالیت میکردن از نظر علمی در سطحی بودن که بتونن از نظر اقتصادی شرایط خوبی رو برای خودشون ایجاد کنن ( بدون سایت زدن و کپی برداری از فعالیت دیگران) و نیازی نبود حسادتی به این سایت و فعالیت هاش داشته باشن.

اما بحث من و کلا انتقاد یا پیشنهاد من در این راستا بود که حالا که چنین فضایی فراهم هست که میشه خیلی پربار تر از یک دانشگاه عمل کنه (همونطور که عمل هم کرده) و خب بهترین مرجع فارسی زبان هم هست راه حلی پیدا بشه که کابرها بیان و همیشه بمونن و رفتنی نداشته باشیم...

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBERTO
      1-تغییر نام انجمن به انجمن تخصصی برق و کامپیوتر و یا انجمن تخصصی برق مناسب تر هستش چون این انجمن تمام گرایش های برق از جمله قدرت و کنترل و مخابرات رو هم شامل میشه و صرفا الکترونیک نیست و از طرفی الکترونیک هم جدا از برق نیست.
      2- یه سری پست های اضافی و بیهوده و نامربوط به عنوان انجمنی که پست در اون گذاشته شده حذف بشه و یا انتقال پیدا کنه، البته میدونم که انجام میشه ولی ضعیفه، الان همین قسمت انتقادات و پیشنهادات رو ببینید به 15 صفحه رسیده ولی ببینید چند پست واقعا حاوی پیشنهاد و یا انتقاد هستش
      1- فر کنم اسم سایت همون وب سایت ECA باشه ! چون گفتن کلماتی مانند برق و الکترونیک و .... هرچی باشه باز آخرش ناقص میشه
      2- موافقم ولی متاسفانه نیروز مناسب و مورد اعتماد جهت رسیدگی به این موارد نداریم. باید افراد مورد نظر دارای پختگی کامل جهت قضاوت در مورد پست هارو داشته باشند (مانند اعضای فعلی تیم نظارت) و این پختگی رو چطور میشه کسب کرد نمیدونم ! اینجوری هم نمیشه که یخوام اعلام آمادگی بشه ..... ولی در هر صورت اگر کسی فکر میکنه میتونه این کمک هارو انجام بده لطفا از طریق PM به من اطلاع بده تا بررسی بشه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

این که فعالیت در این فروم رایگانه دلیل نمیشه که نگهداری این فروم هم هیچ هزینهآ‌ای نداشته باشه.
        بعضی از هزینهآ‌های فروم:
        هرینه دامین
        هزینه هاست با پهنای باند بالا
        هزینه اینترنت پر سرعت برای مدیران
        علاوه بر این مدیریت فنی همچین سایتی به این سادگی نیست و مستلزم اینه که چند نفر روزانه روش کار کنن.
        شما حاضری کار و زندگیت رو تعطیل کنی و هر روز به این سایت برسی؟
        هزینهآ‌ی حقوق این افراد رو هم در نظر بگیر.

دیدگاه

در مورد اسم جدای از دلیلی که جناب بلورچیان فرمودند این کار کلا یه کار غیر ممکن هست چون باید ده ها بنر و تایتل عوض بشه ...
          در ضمن این سایت با همین عنوان در گوگل و الکسا ثبت شده و تغییر عنوان در این سایت ها هم خودش یک کار پر دردسر هست ...
          ---------------------------------
          در مورد هزینه سایت حق با اقای رضائی هست ...
          با توجه به ترافیک و حجم سایت شاید هزینه ماهانه سایت از حقوق پایه یه کارمند هم بیشتر باشه ...
          بالاخره این هزینه ها باید از یه جایی تامین بشه
          با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBERTO
            یه پیشنهاد نسبت به خود بخش پیشنهاد و انتقاد داشتم اونم اینکه درسته که هر پیشنهادی که از طرف کاربران داده میشه قرار نیست اجرایی بشه و در صورت بررسی اگه مناسب و عملی بود اجرا خواهد شد اما پیشنهادم اینه که اگه یه پیشنهادی مورد قبول واقع نشد لا اقل دلایلش و مشکلاتی که باعث شده اجرایی نشه ذکر بشه تا این حس در کاربران پیش نیاد که اصلا به پیشنهاد ها یا انتقاداتشون که در جهت بهبود سایت هستش توجه ای نمیشه، به عنوان مثال چند وقت پیش من این پیشنهاد رو دادم و تاکنون خوب اجرایی که نشده ولی دوست دارم که لااقل بدونم دلایلش چی بوده؟
            حق با شماست. بعضی انتقادات فراموش میشن جواب داده بشن ولی حتما مطالعه میشن همشون.
            ما نیاز به یک مدیر برای بخش فوق داریم تا بعد بتونیم ریزتر کنیم بخش رو فعالیت بیشتری کنیم در این زمینه
            یک مدیر فعال براش نیاز داریم. لطفا اگر کسی میتونه اینکار رو بکنه PM !
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              1- فر کنم اسم سایت همون وب سایت ECA باشه ! چون گفتن کلماتی مانند برق و الکترونیک و .... هرچی باشه باز آخرش ناقص میشه
              ECA که خوب قابل قبوله ولی اخه الان گوشه سمت راست بالا نوشته :" انجمن تخصصی برق و الکترونیک " من منظورم اینه
              حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
              خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

حق با شماست. بعضی انتقادات فراموش میشن جواب داده بشن ولی حتما مطالعه میشن همشون.
                ما نیاز به یک مدیر برای بخش فوق داریم تا بعد بتونیم ریزتر کنیم بخش رو فعالیت بیشتری کنیم در این زمینه
                یک مدیر فعال براش نیاز داریم. لطفا اگر کسی میتونه اینکار رو بکنه PM !
                درسته ولی اخه با توجه به اینکه همین الان تو انجمن دروس و مباحث دانشگاهی چند زیر شاخه (الکترونیک،مدارالکتریکی و ریاضی و فیزیک) وجود داره تغییر این زیر انجمن ها به فرضا کاردانی،کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا رو پیشنهاد میدم

دیدگاه

سلام
                  به نظر من نه تنها بخش اقتصادی و فروشگاهی سایت زیاد نیست بلکه بسیار کم رنگه ...............دوستان توجه داشته باشند این بسترهای علمی خصوصی مثل این سایت هزینه برداره بدون رو در بایستی هم نمیشه مدیران و مسولان سایت بیاند ایجاد فعالیت کنند و شب برند خونه برا زنو بچه یک کیلو تاپیک ببرند بخورند :eek:از طرفی دوستان یک سرچی بکنند خواهند دید سایتهایی که به جنبه اقتصادی و درآمد زایی توجه نکردند چه بلایی سر سایت اومده ..............یا اینکه عضویتش پولی شده .که به نظر من یعنی مرگ یک فروم عمومی (بحث فرومهای شغلی مثل تعمیرکاری و ..........فرق داره)یا اینکه کلا اون سایت دان شده و کلی زحمت و انبوهی از اطلاعات از بین رفته نمونه حاضرش سرچ بفرمایید فروم هات اورکلاک که یک منبع واقعا عالی سخت افزار بود و مدریت کلا تعطیلش کرد ...................

وهرچه شرکت پشت سایت در آمد زا تر باشه به کاربرش میتونه خدمات بهتری بده .................مثلا همین فروم خودمون میتونست یک پلود سنتر عالی داشته باشه که هر روز کلی فایل و عکس عالی از بین نره و کاربر بیاد به تاپیک مراجعه کنه و داخل تاپیک نوشته باشه :مثلا: توضیحات داخل عکس بعد هرچی نگاه میکنی چیزی نمی بینی میری عینک3dمیخری میگی شاید عکسش3dاست باز هم چیزی نمی بینی :redface:

مثلا پیشنهادی که داشتم مسولان سایت گهی بزنند و بازاریاب پورسانتی جذب کنند وبازاریاب بره و به صورت پورسانت برای فروم گهی بگیره تا درآمد سایت از گهی بالا بره.....................
                  و عوضش داغ دل این پلود سنتر را در بچه های سایت از بین ببره و حتی فروم به vbارتقاء داده بشه
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

موافقم ولی متاسفانه نیروز مناسب و مورد اعتماد جهت رسیدگی به این موارد نداریم. باید افراد مورد نظر دارای پختگی کامل جهت قضاوت در مورد پست هارو داشته باشند (مانند اعضای فعلی تیم نظارت) و این پختگی رو چطور میشه کسب کرد نمیدونم ! اینجوری هم نمیشه که یخوام اعلام آمادگی بشه ..... ولی در هر صورت اگر کسی فکر میکنه میتونه این کمک هارو انجام بده لطفا از طریق PM به من اطلاع بده تا بررسی بشه
                    فرمایش شما صحیحه و کمبود نیرو قابل درک ، اما همون طور که اگه پستی نا متعارف در سایت قرار میگیره بلافاصله حذف میشه این نشون میده که تا حدودی پس نیرو های موجود فعالند اما بیشتر تمرکزشون بر روی فرضا حذف پست های غیراخلاقی و توهین امیز هستش ولی از کنار پست های به اصطلاح اسپم به راحتی گذر میکنند. این باعث بوجود امدن صفحات و پست های زیاد میشه که هم برای کاربران جستجو رو خسته کننده میکنه و هم فکر میکنم به لحاظ فنی برای خود سایت هم مضر هستش.
                    بعضی موارد قضاوتش هم کاری نداره به عنوان مثال این انجمن عنوانش پیشنهادات و انتقتادات هستش پس هر پستی که شامل پیشنهاد یا انتقادی نباشه باید حذف شه چه پست من باشه چه کس دیگه

دیدگاه

منم چند تا پیشنهاد دارم :

1- فروم به ویبولتن منتقل بشه !
                      2- مثلا یه نفر عضو بشه بعد از یکماه اگر خوشش اومد اونوقت مثلا یه مبلغی بده برای عضویت سالانه و ماهانه و .... !
                      3- برای کاربر ها مدت تایین بشه مثلا وقتی به کاربر 6 ماه فعالیت نداشته باشه اون کاربر حذف بشه !
                      4- تعداد افراد تیم نظارتی بیشتر بشه !
                      5- بازاریاب برای فروم جذب بشه !

موفق باشید
                      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBERTO
                        فرمایش شما صحیحه و کمبود نیرو قابل درک ، اما همون طور که اگه پستی نا متعارف در سایت قرار میگیره بلافاصله حذف میشه این نشون میده که تا حدودی پس نیرو های موجود فعالند اما بیشتر تمرکزشون بر روی فرضا حذف پست های غیراخلاقی و توهین امیز هستش ولی از کنار پست های به اصطلاح اسپم به راحتی گذر میکنند. این باعث بوجود امدن صفحات و پست های زیاد میشه که هم برای کاربران جستجو رو خسته کننده میکنه و هم فکر میکنم به لحاظ فنی برای خود سایت هم مضر هستش.
                        بعضی موارد قضاوتش هم کاری نداره به عنوان مثال این انجمن عنوانش پیشنهادات و انتقتادات هستش پس هر پستی که شامل پیشنهاد یا انتقادی نباشه باید حذف شه چه پست من باشه چه کس دیگه
                        متاسفانه سر قضیه حذف پست ها همیشه با کاربرها به مشکل برخورد می کنیم و نمیشه اعمال قانون رو به صورت پله ای و لبه تیز اعمال کنیم پس گاهی مجبور میشیم نرم تر رفتار کنیم. از اونجایی که نه تنها تازه واردها بلکه حتی افراد باسابقه ممکنه پستهای اشکال دار بفرستند گاها مجبوریم ملاحظه کار باشیم تا به خاطر پاک شدن یک پست منابع علمی سایت از بین نره!

در ضمن من شخصا چند تاپیک مهم رو ویرایش و مرتب کردم آخرش هم به جای تشکر مورد انتقاد قرار گرفتم! در نظر بگیرید هر کسی برای زمان خودش ارزش قائل هست و نمیخواد وقتش بی ثمر باشه!
                        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                          متاسفانه سر قضیه حذف پست ها همیشه با کاربرها به مشکل برخورد می کنیم و نمیشه اعمال قانون رو به صورت پله ای و لبه تیز اعمال کنیم پس گاهی مجبور میشیم نرم تر رفتار کنیم. از اونجایی که نه تنها تازه واردها بلکه حتی افراد باسابقه ممکنه پستهای اشکال دار بفرستند گاها مجبوریم ملاحظه کار باشیم تا به خاطر پاک شدن یک پست منابع علمی سایت از بین نره!

در ضمن من شخصا چند تاپیک مهم رو ویرایش و مرتب کردم آخرش هم به جای تشکر مورد انتقاد قرار گرفتم! در نظر بگیرید هر کسی برای زمان خودش ارزش قائل هست و نمیخواد وقتش بی ثمر باشه!
                          ببینید به هر ترتیب ناراحت شدن نمیتونه دلیلی باشه که اعمال قانون صورت نگیره ، اینکه کاربران فعال و با تجربه هم ممکنه گاهی اشتباه کنند خوب در ارتباط با اون موارد میشه نرم تر رفتار کرد هرچند اگه حذف بدرستی صورت بگیره قاعدتا از سوی کاربری فهیم نباید دلخوری پیش بیاد بطوریکه مثلا بخواد قهر کنه و دیگه فعالیت نکنه
                          حالا من حتی صحبتم روی پست های اشکال دار هم نیست چرا که به قول جناب بلورچیان اینکه چه کسی میخواد قضاوت کنه جای سواله ، ولی من بیشتر منظورم پست هایی هست که کاملا نامرتبط به عنوان انجمن هستش. به عنوان یه مثال الان همین پست من و همین طور پست شما یه تاریخ انقضا کوتاه مدت داره و در کل باید حذف شن چون دیگه 10 روز بعد این پست من و شما فایده ای نداره. و یا مثلا پستی که در اون یکی از دوستان نظر اقای بلورچیان رو پرسیدند در حالی که در پست نه پیشنهادی هست نه انتقادی. پست مربوط به پیشنهاد یا انتقادی که اجرا شده دیگه باید حذف شه چون لزومی نداره باقی بمونه پیشنهاد یا انتقادی که عملی نمیشه دلایلش ذکر بشه و بعد از مدتی حذف بشه و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBERTO
                            از نگاه کسی که واقعا یه روزی خیلی دوست داشتم این اتفاق و خیلی اتفاق های دیگه بیفته عرض کنم که اینهایی که شما میفرمایید زمانی واسه ماها ارزو بود :دی اما بعیده شدنی باشه!! میدونید یه زمانی شدیدا مشتاق بودم جوری بشه که تمام تاپیک های قدیمی سروسامون بگیره و بشه حتی ازشون مقاله بیرون کشید و مرتب کرد به نحوی که بحث ها هدفمند شده و کاربر سرچ که میکنه سردرگم نشه اقای بلورچیان هم قطعا خودشون تمایل دارن که این اتفاق بیافته اما شدنی نیست!!

شما فرض کنید پست کاربرا پاک بشه بعد بیان بگن از نگاه ما اسپم بوده میدونید چی میشه اینجا؟؟!! بعضی از کاربرها حتی دیده شده که تشکرهاشونو میشمارن و حسابش رو دارن!! اگه یکیش کم بشه مدیر رو سوال پیچ میکنن که تشکر من کجا رفته حالا پست که رابطه مستقیم با تعداد ستاره ها داره اگه حذف بشه که دیگه رسما فاجعه رخ میده!!!
                            برفرض هم بشه فقط قرنطینه کنن پست رو حذف نشه واقعا فکر نکنم کسی با اینهمه وقت ازاد پیدا بشه!
                            فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

کلا در انجمن های بزرگ علمی دنیا تنها کاری که میکنند این هست که تاپیک هایی که عمرشون بیشتر از 1 سال هست رو خودکار سیستم قفل میکنه که کسی دوباره نیاردش بالا. دیگه کسی نمیاد کلی وقت صرف کنه برای خوندن تاپیک ها و حذف اونها. یعنی هیچ راهی نیست.
                              البته مرتب کردن تاپیک های مهم و شلوغ واقعا لازمه ولی پست های قدیمی رو دیگه واقعا ارزش نداره کاریش کنیم.
                              البته راهکارهایی وجود دارند مثل اینکه هرکس گزارش بده یک پست اسپم رو یک عدد به تشکرهاش اضافه بشه .... ولی بنده سواد پیاده سازی این سیستم رو فعلا ندارم ولی اگر بشه راهکار خوبی میتونه باشه
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                                اینهایی که شما میفرمایید زمانی واسه ماها ارزو بود :دی
                                مگه الان اینها واسه شما چیه؟ :smile:

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                                اما شدنی نیست!!
                                میتونه شدنی باشه ولی به سختی :biggrin: کار نشد نداره!

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                                شما فرض کنید پست کاربرا پاک بشه بعد بیان بگن از نگاه ما اسپم بوده میدونید چی میشه اینجا؟؟!! بعضی از کاربرها حتی دیده شده که تشکرهاشونو میشمارن و حسابش رو دارن!! اگه یکیش کم بشه مدیر رو سوال پیچ میکنن که تشکر من کجا رفته حالا پست که رابطه مستقیم با تعداد ستاره ها داره اگه حذف بشه که دیگه رسما فاجعه رخ میده!!!
                                برفرض هم بشه فقط قرنطینه کنن پست رو حذف نشه واقعا فکر نکنم کسی با اینهمه وقت ازاد پیدا بشه!
                                باید یه سری قانون وضع شه و در چهارچوب قانون عمل شه (نه اعمال نظر شخصی) و کاربر ها اون قوانین رو بپذیرن در این صورت دیگه اعتراض معنی نداره ، ضمن اینکه اعمال قانون همواره با ناراحتی همراه هستش.
                                من که اخرش نفهمیدم این تشکر ها به چه دردی میخوره که بعضی ها اینقد روش حساسند اون هم تشکر هایی که گاها بی دلیله، فرضا من یه پست میزنم مینویسم سلام اونوقت یکی میاد تشکر میکنه!!
                                در هر صورت من که به کل این پیشنهادم رو پس میگیرم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X