پاسخ : پیشنهاد تاسیس انجمن جدید! انجمن صدا و ت
سلام
من این عناوین رو با کمک دوستان دور و بر خودم تنظیم کردم. اگر خیلی بی کلاسه به بزرگی خودتون ببخشید :redface: و حتما برای اصلاحش نظر خودتون رو بگید. ممنون میشم  :rolleyes:
پیشنهاد من:
سیستمهای چند رسانه ای Multi Media Systems 
      ویدئو (آنالوگ - دیجیتال)
      صدا  (آنالوگ - دیجیتال)
      ماهواره و فرستنده (ریسیورهای خانگی - ماهواره ها و فرکانسها - فرستنده ها)
      تجهیزات (معرفی تجهیزات جدید صدا و تصویر - بازار - تعمیرگاه)
      صدا و تصویر رایانه ای (سخت افزار ها و نرم افزار های مونتاژ کامپیوتری - سیستمهای حرفه ای نوین)
      دوربینهای عکاسی (اپتیکال - دیجیتال)
حتی الامکان سعی کردم بیشتر عمومی باشه تا تخصصی. با اینحال اگر استقبال دوستان خوب بود باز هم جای کار داره.
من سعی میکنم بعد از تصحیح و اعمال تغییرات هر طور که بتونم به معرفی سایت و انجمنهاش به همه همکاران فنی در تهران و شهرستانها و در حد مقدورات در نشریه های تخصصی اقدام کنم.
باز هم از همه دوستان برای کمک در تصحیح این لیست پیشاپیش تشکر می کنم.
ممنون
اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
بعدد ما احاط به علمک...
پاسخ : پیشنهاد تاسیس انجمن جدید! انجمن صدا و تصویر
با سلام خدمت دوستان عزیزی که تازه عضو انجمن شدن و پست دادن در این تاپیک نشون دهنده تمایل دوستان به ایجاد همچین بخشی هست.
عنوان بخش خیلی خوب هست . ولی در مورد زیر بخش هاس یکم مشکل دارم!!!
من فکر میکردم هدف بعد فنی مسئله هست و بیشتر روی قسمت هایالکترونیکی تمرکز کردیم ....
ببینین بخش ماهواره قبلا هم وجود داشت ولی بعد از مدتی فقط در حد دادن فرکانس های مختلف شد که خوب اونم جذابیتی اینجا نداره چون هدف تخصصی کردن انجمن هست واسه همین هم اون بخش رو با اینکه روش خیلی کار شده بود حذف کردیم .
در مورد سخت افزار ها و نرم افزار های مونتاژ ... ما قسمت کامپیوتر با زیر بخش های مربوطه رو داریم که میشه اونجا این بحث هارو انجام داد.
من فکر کنم اگر بتونیم روی پردازش تصویر و صدا و کلا بحث تخصصی تر تکیه کنیم نتیجه بهتری خواهد داد. میتونم دوربینهای عکاسی هم بزاریم ولی خوب باید در کنار بخش های تخصصی باشن ....
سلام
من دربست فرمایش شما رو قبول دارم.
اما چند تا نکته برام جا نیفتاد!! این استراکچر رو من اینطوری پیشنهاد دادم چون بعضی از دوستان معتقد بودند( یا نگران بودند) این عنوان زیادی تخصصیه و ممکنه برای عموم جالب نباشه! ضمن این که پردازش و صدا و تصویر دیجیتال هم توش دیده شده ولی تصور می کنم اول باید اون کسی که میخواد قبل از پردازش بگه مثلا ویدئوی دیجیتال شده 4:2:2 یعنی چی باید اول باید بگه سیگنال کمپوننت ویدئو یعنی چی تا بگه ین اعداد با نمونه برداری از اونها به دست اومده و اصول ویدئو رو بگه تا بتونه جا بندازه چرا چهار نمونه از لومینانس و دو نمونه از تفاضلیها! پس جسارتا من فکر کنم بحث در مورد پایه صدا و تصویر از اونجا که مبنای پردازش صدا و تصویر هست از خودشون مهمتره!
یک نکته دیگری هم شما فرمودید که بعضی از بخشها در مثلا انجمن کامپیوتر و سخت افزار هست. فرمایشتون کاملا متین و مورد قبوله. با این حال عرض اصلی من این بود که تمام مطالبی رو که من پیشنهاد می کنم با توجه به جامعیت موضوعات فعلی میشه توی اونها مطرح کرد ولی من فکر کردم اگر این ها با این دسته بندی تخصصی در دسترس باشه علاقمندان به این موضوع بهتر بتونند فعالیت کنند. به هر حال هر چی شما بفرمایید ما تابعیم.
راستی نمیشه انجمنها طوری باشند که یک موضوع رو که یکبار یک نفر می نویسه بتونه با همون یکبار نوشتن اون رو به چند انجمن مرتبط منتسب کنه؟! خوب می شه ها!
بعدد ما احاط به علمک...
متشکر از توضیحتون.....
ببینید چیزی که یکم تو ذوق من زد این هست که ما مصلا در بخش الکترونیک دیجیتال این انجمن رو میزنیم....بعد در کنار بخش میکرو کنترلر ها یکی میاد بخش نرم افزار های مونتاژ فیلم رو میبینه.....این اصلا جور در نمیاد. پیشنهادی که میدم بیایم و اینطوری تقسیم بندی کنیم .....
الکترونیک دیجیتال...>
سیستمهای چند رسانه ای Multi Media Systems
- پردازش سیگنال های دیجیتالی (صدا و تصویر)
-- تصویر ( دیجیتال)
--صدا ( دیجیتال)
- تجهیزات (معرفی تجهیزات جدید صدا و تصویر - تعمیرگاه)
-- دوربینهای عکاسی (اپتیکال - دیجیتال)
در واقع از زیر بخش زیر بخش هم استفاده کردم
البته این تقسیم بندی هم فقط نظر من هست و بقیه هم باید نظر بدن ولی من بر مبنای مطالب علمی و شاید حرفه ای تر مطرح کردم درسته دوستان و خود من از فراگیر نبودن این بحث ها نگرانند ولی خوب به هر حال علم روز باید مورد بررسی قرار بگیره.
من فکر کنم برای شروع کار در صورت موافقت دوستان اینطوری بد نباشه....حالا باز شمام نظر بدین تا بررسی کنیم.
سلام
فرمایش شما رو تایید می کنم. برای شروع می تونه خوب باشه. مباحث دیگه هم میتونه توی همین بخشها گنجانده بشه. من فقط دو تا توضیح عرض کنم:
اول اینکه منظور از مونتاژ کامپیوتری و سخت افزارهاش و نرم افزارهاش دقیقا بحث تکنیکال بوده نه operation.
دوم اینکه امیدوارم بودم برای صدا و تصویر آنالوگ که مبنای دیجیتال کردن و پردازش هست هم همینجا بشه یه جایی پیدا کرد که تعریف این قضیه تحت عنوان الکترونیک دیجیتال این قضیه رو فعلا منتفی میکنه.
به هر حال از توجهتون ممنونم.
از دوستان هم تقاضامندم در ارایه راهکار بیکار ننشینند.
بعدد ما احاط به علمک...
خیلی خوبه
فقط یک بحثی هست اونم اینکه کلا الکترونیک آنالوگ و دیجیتال رو با هم ادغام کنیم....من از اولش هم نظرم بر این بود چون جدا کردن اینا تو عمل هم امکان نداره....حالا مسولان اگر تونستن اینجا نظر بدن و یا اگر مناسب نبود این بحث رو در انجمن مدیران لطفا مطرح کنید.
متشکر
سلام
آقا بلورچیان شما دیگه تیشه ورداشتی زدی به ریشه همه چی رفت پی کارش!
ببینم می تونی یه کاری بکنی ما سرمون رو در راه این پیشنهاد عوامانه ای که دادیم ببازیم یا نه! :mrgreen:
خوبه دیگه ! اگه توی انجمن مدیران مطرح بشه ما عوام الناس اصلا نمی تونیم دخالت کنیم! اینطوری سرمون هم حفظ می شه!
عزت زیاد! فقط ما رو بی خبر نذارین...
بعدد ما احاط به علمک...
دیدگاه