اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک کردن تاپیک های بی پاسخ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاک کردن تاپیک های بی پاسخ

لطفا تاپیکهای بدون پاسخ رو پاک کنید تا موقع جستجو سر در گم نشیم. با تشکر

پاسخ : پاک کردن تاپیک های بی پاسخ

بعضی از انجمنها نظیر AVR بسیار بی جهت حجیم شده. کسی مثه من که قبل از ارسال هر تاپیک جدید توی انجمن ها جستجو می کنم با مشکل مواجه هستم.کلی تاپیک بی پاسخ و بی سرانجام جز وقت تلف کردن و خستگی چیزی واسم نداره.
    من خودم از این به بعد این پست های بی خاصیت رو به مدیران سایت معرفی می کنم.از همه دوستان هم می خوام اینکار رو انجام بدن تا انجمن دوست داشتنی ECA پالایش بشه انشاالله.
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

هم کاربرا و هم مدیرا و ناظرا باید یکم جدی تر بشن
      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام.
        وقتی انجمن PIC رو تحویل گرفتم؛ حدود54 صفحه بود.بعد از حدود 2ماه بررسی تک تک تاپیک ها و تشخیص تقریبی مفید یا غیر مفید بودن اون تاپیک یا فلان ارسال اون تاپیک و مشابه بودن موضوعات فلان تاپیک ها و اصلاح و ویرایش متنها و عنوان تاپیکها و....انجمن PIC شد 44 صفحه که هنوز هم 5-6 صفحه ی اخیر رو فرصت نکردم دقیق بازبینی کنم!!
        حالا مقایسه کنین که:
        1-کاربرهای PIC حدود 5% الی 10% کاربرهای AVR هستن.به عبارت بهتر؛ وقتی تو انجمن AVR امروز سوال میپرسی، دو روز دیگه میای؛ باید تو صفخات دوم به بعد دنبال ارسالت بگردی!
        2-بنا به همون دلیل بالا، تعداد ارسالهای انجمن AVR با PIC و تخمین حجم کار!!

دیدگاه

دوستان مدیر و ناظران بیان با بچه های فعال یه هم فکری بکنیم ببینیم چه کارایی میشه کرد از کاربرای عادی مثل من تا بقیه هر کدوم یه کاری بکنیم تا یکم جمع و جور شه
          هر چی زمان بیشتر بگذره سخت تر میشه این قضیه
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

آقا اختیار حذف تاپیک رو بدن به من همه رو ریدیف میکنیم
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

اختیاری اگه باشه که اسکریپتشم مینویسم فله ای پاک بشن ولی جدی ناظرارو بکشونیم اینجا بهشون بگیم این جوری که نمیشه خب

دیدگاه

چندین بار گفته شده هر جایی هر مشکلی داره از گزارش تخلف استفاده کنید رسیدگی خواهد شد

اختیاری اگه باشه که اسکریپتشم مینویسم فله ای پاک بشن ولی جدی ناظرارو بکشونیم اینجا بهشون بگیم این جوری که نمیشه خب
                فرمایش؟؟؟!!!!
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

یهویی بیا بزن مارو اصلا شما چرا ما خودمون میزنیم :angry:
                  یکم آروم تر با صحبت حل میشه خب
                  حالا از فرمایشات :
                  1- سخت گیری بیشتر
                  2-نظارت بیشتر
                  3-مرتب سازی بیشتر
                  4-مرتب کردن تاپیک ها مجددا در حد امکان مثل کار آقای شاهرخ مستقیمی
                  5-بقیه هم نظر بدن خب

در ضمن بعضی جاها رسیدگی یک مقدار (تاکید میکنم یک ذره نه بیشتر نه کمتر) سلیقه ای هست البته نظر منه اگه نمیزنید دوباره مارو

دیدگاه

اگه خیلی دلواپس تاپیک های بی پاسخ هستید میآ‌تونید خیلی راحت از گزینه گزارش تخلف استفاده کنید.
                    دیگه این همه بحث و جدل هم نداره.

دیدگاه

سلام
                      پس نتیجه میگیریم از دکمه گزارش تخلف اسفاده کنیم
                      ولی دو مشکل هستش:
                      1-بعد از ارسال گزارش شما اگه بیای یه گزارش دیگه مطرح کنی سایت بهت ارور میده! که 80 ثانیه پیش گزارش ارسال کردید لطفا بعدا گزارش دهید(یه چیزی تو همین مایه ها!)
                      2- حالا تو اون تکست باکس گزارش چی بنویسیم؟بنویسیم تاپیک بی پاسخ است؟ آخه مگه ما دیوانه ایم صد دفه یه متن رو بنویسیم؟؟؟!!!
                      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                      !Electronic On! Programming On
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!
                      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام. بعد از بحث داغ (overheated!) کم کم داره منطقیآ‌تر میآ‌شه ایشالا... ببخشینا بنده به عنوان تازهآ‌وارد وسط صحبت مدیران و بزرگان وارد میآ‌شم؛ جسارته...

حالا مگه بیآ‌پاسخ بودن یه تاپیک، تقصیر ایجاد کننده است که دوستان میآ‌خوان قلع و قمع بفرماین؟ امید چشم به راهی رو که تاپیک رو ایجاد کرده ناامید کنن؟ برچسب متخلف به یه بنده درمانده خدا بزنن (البته دور از حضور شما! درماندگی در مقام ایجادکننده و برچسبآ‌زنی در مقامات دیگر!)... اون خیّرینی که میآ‌خواستن به بندگان خدا کمک کنن چی که فرصت ازشون گرفته میآ‌شه رو بگو! نکنین عزیزان!

به نظر بنده که در هر انجمن کافیه یه عنوان ایجاد بشه (فعلاً توسط مدیر محترم) با نام «تاپیکآ‌های بیآ‌پاسخ قدیمیآ‌تر» و تمام تاپیکآ‌هایی که برای مدت مشخصی (مثلاً دو هفته) بیآ‌پاسخ مونده منتقل شه اونآ‌جا.
                        این موضوع میآ‌تونه تو قوانین سایت یا هر انجمن هم بیاد. اگه تو قوانین سایت اومد، مدت زمان قدیمی شدن میآ‌تونه ذکر شه یا به مدیر انجمن واگذار بشه که با توجه به حجم کار خودش تصمیم بگیره، ولی مشخصاً اعلام کنه.

« پیدا کردن هر چیزی غیر از «حقیقت»، گمآ‌کردن خود میآ‌تواند باشد. »

* عمدۀ احساس ما نسبت به حوادث زندگی تابع نگرشآ‌هایمان است، نه خود آن واقعیتآ‌ها. no one را میآ‌توان nobody خواند یا number 1. یک حادثه یا واقعیت بیرونی بسیار پیچیدهآ‌تر از یک کلمه است و برداشتآ‌هایمان نیز میآ‌تواند بسیار متنوع باشد...
                        * برای کامیابی لازم نیست مثل زامبیآ‌ها رفتار کنیم؛ اگر عقبآ‌گردها و انحرافآ‌ها حذف گردد، برای رسیدن به هدف نیازی به سرعت سرسامآ‌آور نخواهیم داشت. چهآ‌قدر به مسیری که در زندگی در حال پیمودنش هستیم، میآ‌اندیشیم؟

دیدگاه

طبقهآ‌بندی تاپیکآ‌های قدیمی (پاسخ: پاکآ‌کردن تاپیکآ‌های بیآ‌پاسخ)

اما بحث جامعآ‌تر:
                          این کارها رو یه ربات میآ‌تونه انجام بده و اصلاً نیازی به اعلام تخلف و رسیدگی به تخلف و این چیزا نیست که وقت با ارزش دوستان گرفته بشه.

بنابراین با اجازه شما از نظر بنده در هر انجمن چند نوع تاپیک داریم:
                          • [li]بسیار مهم: همیشه اون بالا میآ‌مونه و قرمزه (pinned) مثل مقررات[/li]
                            [li]مهم: در فضای زیرِ بسیار مهم با رنگ مثلاً نارنجی (pinned) با ترتیب از پیش تعیین شده. اگر تعداد زیاده، یا اول مهمآ‌ترها یا اینآ‌که با ترتیب الفبایی مثلاً 10تای اول نمایش داده میآ‌شه و یه لینک (ترجیحاً از لیستآ‌های باز شو) پایین این دهآ‌تا که «مشاهده همه تاپیکآ‌های مهم»[/li]
                            [li]عادی: رنگ عادی و زیرِ مهمآ‌ها. هر تاپیک وقتی ارسال جدید داشت میآ‌آد بالا (تعداد مثلاً 5تا تو صفحه اول انجمن) و این که:
                            • [li]میآ‌شه لیست کاملش رو تو صفحه دیگهآ‌ای بعد از کلیک دید.[/li]
                              [li]تعداد به نمایش در اومده از بالای صفحه برای کاربر قابل تنظیمه (از این 10 / 15 / 25 / 50 / 100 / همه)[/li]
                              [li]بشه همه رو تو یه صفحه دید حتی شده هزارتا![/li]
                              [li]بشه لیست رو در قالب فایل PDF، Excel، متن (text از نوع CSV یا TSV) دریافت کرد (مستقیم یا با ایآ‌میل)[/li]
                            [/li]
                            [li]جدید: تو یه فضا لیست بشه (مثلاً 5آ‌تا) بالا یا پایین عادی[/li]
                            [li]قدیمی: فاکتورهای ارزیابی
                            • [li]زمانی که ایجاد شده[/li]
                              [li]زمانی که آخرین پست فرستاده شده[/li]
                              [li]زمان آخرین مشاهده[/li]
                              [li]تعداد پاسخ[/li]
                              [li]تعداد تشکر رد و بدل شده[/li]
                            که اگه هر کدوم رو به دو حالت کم و زیاد تقسیم کنیم، میآ‌شه 32 حالت. حالا توانایی تحلیل و طراحی مدار منطقی (دیجیتال) بایستی به کار گرفته بشه :icon_razz: دوستان کمک کنین! رسید به جای سختش :rolleyes: [/li]
                          خُب... حالا از معکوسآ‌سازی بهره ببریم، یعنی به جای این که از سوال به جواب برسیم؛ جوابآ‌ها (حالتآ‌های ممکن) رو مطرح کنیم تا با سوالات لینک بشه (یعنی حالتآ‌های ورودی دستهآ‌بندی بشه.)
                          به عنوان شروع، این حالتآ‌های فرضی رو تعیین تکلیف کنیم:

حالتآ‌هایی که یه تاپیک قدیمی میآ‌تونه داشته باشه:
                          حالت 1 بحث کامل شده، مفید، بماند (چون در «عادی»ها به انتهای لیست میآ‌ره بایستی شیوهآ‌ای برای نمایشش در نظر گرفته بشه) در عین حال مهم محسوب نمیآ‌شه و عادی هست.
                          حالت 2 بحث مفید بوده ولی ادامه پیدا نکرده و جای گسترش داره
                          حالت 3 بحث ناقصی بوده ولی مطالب به درد بخور هم توش پیدا میآ‌شه
                          حالت 4 تک سوال بیآ‌جواب (هنوز ممکنه کسی پیدا بشه و ادامهآ‌ش رو بگیره)
                          حالت 5 مورددار (همون دستهآ‌ای که دوستان رو عصبانی میآ‌کنه):
                          • [li]تک سوال تکراری (میآ‌تونه به جای حذف، پست این سوال بره کنار سوال اصلی داخل تاپیک مربوطه؛ این کار بایستی به اطلاع ایجادکننده برسه تا بتونه پیگیری کنه؛ ترجیحاً اتوماتیک انجام بشه)[/li]
                            [li]بحث غیر مرتبط[/li]
                            [li]ایجاد شدن ریسمان (thread) جدید اینو تحت شعاع قرار داده و بلااستفاده (obsolete) شده یا مشکلاتی از این قبیل.[/li]

توضیح این که فرق حالتآ‌های 2 و 3 اینه که ارسالآ‌های 2 مفید و خوب بوده، ولی جمعآ‌بندی نشده (مثلاً بعضی سوالات بیآ‌جواب مونده) اما 3 کیفیت مطالب پایین بوده و پراکندهآ‌کاری شده هر چند نهایتاً به سوالات پاسخ داده شده باشه (که معمولاً تو چنین مواردی نمیآ‌شه) پاسخآ‌ها دورتر از سوالا قرار گرفته و شلوغ شده و استفاده از تاپیک راحت نیست.

:read: پیشنهادِ رویکرد (approach):
                          :arrow: اولاً که از همه اینآ‌ها فقط عنوانشون به نمایش در بیاد (تو صفحه اول انجمن) و نه خود تاپیکآ‌ها.
                          :arrow: ثانیاً به نظرم دسته پنجم (حالت 5) مشکلآ‌زا هست ولی حالت 4 باید تحمل بشه و التبه مدیریتش کرد که اتوماتیکش هم خیلی راحته. مشکل، تصمیمآ‌گیری برای حالتآ‌های 1 تا 3 هست؛ مخصوصاً 2 و 3 بیشترین کار رو میآ‌خواد و 3 احتمالاً بیشترین انرژی رو از مدیران انجمنآ‌ها میآ‌گیره و با روبات هم حل نمیآ‌شه.
                          :arrow: ثالثاً اگر کسی قصد اضافه کردن مطلبی به یکی از تاپیکآ‌های قدیمی (یکی از این 5تا حالت) رو داشت، پیغامی دریافت کنه که شما دارین روی مطلب قدیمی کار میآ‌کنین و دیده نخواهد شد. (به استثنای حالت 4 که باید موجب احیای تاپیک بشه)
                          :arrow: رابعاً میآ‌شه بعضی از این حالتآ‌ها رو قفل کرد، هر چند راهآ‌حلآ‌های بهتر توصیه میآ‌شه (پیدا کردن راهکار به جای سختآ‌گیری و ایجاد محدودیت)
                          :arrow: خامساً یه مکانیسمی باید باشه که خود یه تاپیک (ریسمان) رو بشه بهتر سازماندهی کرد؛ مخصوصاً تاپیکآ‌های پر مخاطب که چند موضوع با هم توشون پیش میآ‌ره و جواب سوال به قول دوستمون دو صفحه بعدتر نقل قول میآ‌شه. غیر از جابجایی دستی توسط مدیران، شاید مرتبآ‌سازی (انتخابی توسط بیننده) «موضوعی» به جای «زمانی» کمک کنه. منظورم اینه بعضی سایتآ‌ها رو دیدین وقتی به یه نظر پاسخ میآ‌دین، زیر همون نظر به نمایش در میآ‌آد و مشخصه که یکی توی باکس اون یکیه یا یه مقدار جلوتر از ردیف اصلی شروع شده و پاسخش هم دوباره جلوتر از این؟ نمیآ‌شه اینآ‌جا همچین کاری کرد؟

اما زیرعنوانآ‌های (مثلاً رنگ قهوهآ‌ای) بخش «قدیمیآ‌ها» - که باز با کلیک باز شه (پایینآ‌افتادنی : drop down) - میآ‌تونن اینآ‌ها باشن:
                          حالت 1 بحثآ‌های جمعآ‌بندی شده (کامل و مفید)
                          حالت 2 بحثآ‌های ناقص (دارای مطالب مفید)
                          حالت 4 سوالات بیآ‌جواب (قابل احیا)
                          حالت 3 و 5 آرشیو
                          موارد تخلف مثل تبلیغات و سیاسی و کلام نامناسب که مستقیماً حذف میآ‌شن.

خُب... :applause: حالا دوستان دیجیتالآ‌دان و اسکریپتآ‌نویس! لطفاً:
                          • [li]اون 32 حالت رو به این 5 حالت مربوط بفرمایین (اون بازیآ‌ها بود با خط وصل میآ‌کردن، این شاخهآ‌شاخه است ولی :smile: )[/li]
                            [li]در مورد این دستهآ‌بندی بنده حقیر نظر عنایت کنین[/li]
                            [li]و اگه به برنامهآ‌نویسی این فروم کسی وارده، بفرماد میآ‌شه همچین چیزایی رو پیاده کرد؟[/li]
                          :question: اگه تا این جا رسیده باشین، ممنون که حوصله کردین و مطالعه فرمودین؛ نمیآ‌دونم تونستم مطلب رو برسونم یا گنگ بود؟ میآ‌خواین یه نمونه جدول صفحه اول به عنوان شِما ساخته بشه که طبقهآ‌بندی رو نشون بده؟
                          « پیدا کردن هر چیزی غیر از «حقیقت»، گمآ‌کردن خود میآ‌تواند باشد. »

* عمدۀ احساس ما نسبت به حوادث زندگی تابع نگرشآ‌هایمان است، نه خود آن واقعیتآ‌ها. no one را میآ‌توان nobody خواند یا number 1. یک حادثه یا واقعیت بیرونی بسیار پیچیدهآ‌تر از یک کلمه است و برداشتآ‌هایمان نیز میآ‌تواند بسیار متنوع باشد...
                          * برای کامیابی لازم نیست مثل زامبیآ‌ها رفتار کنیم؛ اگر عقبآ‌گردها و انحرافآ‌ها حذف گردد، برای رسیدن به هدف نیازی به سرعت سرسامآ‌آور نخواهیم داشت. چهآ‌قدر به مسیری که در زندگی در حال پیمودنش هستیم، میآ‌اندیشیم؟

دیدگاه

بی پاسخ بودن مساله نیست چون بچه ها دیر یا زود جواب میدن مشکل اون تاپیک هایی هست که مشابهش با 20 صفحه جواب از سیر تا پیاز رو توضیح داده بعد طرف اون و ندیده یا حال نداره بخونه میاد تاپیک میزنه

یدونه بود چند وقت پیش دیدم خیلی سوژه بود <<خانومه>> اومده بود سوال کرده بود تازه واردم بود 1 ارسال داشت
                            بعد بنده خدا نفر بعدی اومده بود گفته بود خانم فلان جواب اینه اونه
                            حالا پسره اومده پایینش نوشته من همون خانم فلانم با آیدی خانوم تاپیک زدم زود تر جواب بدید !!!! :eek: :eek:
                            همچین ملت شریفی داریم ما

دیدگاه

منظور از تاپیک بی جواب اینه که حداقل 1 سال از ایجادش گذشته باشه و جوابی هم بهش داده نشده باشه.
                              اگه حوصله صبر کردن بین دو گزارش تخلف رو ندارید میآ‌تونید لینک همهآ‌ی تاپیک های مورد نظرتون رو توی به فایل Text بنویسید و این فایل رو به دست تیم نظارتی برسونید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X