اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صفحه اول وب سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

صفحه اول وب سایت

با سلام
    مدت زیادی بود که قصد داشتیم صفحه اول وب سایت را بروز کنیم و هدف از این بروزرسانی فعالتر بودن و پویایی بیشتر این صفحه بود.
    اما برای این کار محدودیت های زیادی داریم که شاید با نا هماهنگ بودن سایر بخش های وب سایت بایکدیگر بر میگردد که سعی در رفع این موارد نیز داریم.

الان سوال مهم این هست......
    شما به عنوان یک کاربر چه انتظاراتی از صفحه اول و صفحه اصلی وب سایت دارید؟ این صفحه باید شامل چه مواردی باشد تا مورد توجه و مورد استفاده شما قرار گیرد؟ باید شامل چه اطلاعاتی باشد که وقتی فردی وارد این سایت شد از کلیت سایت مطلع گردد؟

متشکرم
    I ❤️ ECA

پاسخ : صفحه اول وب سایت

به نظر من برای کسی که هیچ آشنایی از eca نداره باید ردی از انجمن ها تو صفحه اول سایت باشه! صرفا قرار دادن لینک انجمن های سایت به نظرم کافی نیست!

در کل به نظرم اینا لازمه:
    یه باکس برای نمایش تصادفی مطالب انجمن
    یه باکس برای نمایش تصادفی محصولات سایت
    یه باکس برای نمایش اخبار به صورت scroll
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

خود من حداکثر 5 بار صفحه اول سایتو دیده بودم چون خیلی

ولی الان دیدم خیلـــــــــــــــــی خوب شده. کلا منظم شده

بیشتر از سمبل های الکترونیکی استفاده کنید.

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

سلام

نیم ساعت ، یه گونی پیشنهادات نوشتم ، به خاطر امکان بالای SMF و قطعی لحظه ای نتم همش پرید!

خلاصه ش این بود :

1.صفحه ی اول مثل سایت های آماتور شده!

2. این CMS های موجود و قالب های آماده به کار eca با این همه کار بر نمیخوره!

راه حل:

1. میشه ECA,IR رو ریدایرکت کرد روی صفحه ی اول انجمن مثل سایت برنامه نویس
        2.میشه یه صفحه ی ایستا درست کرد و RSS انجمن و فروشگاه و... رو داخلش گزاشت + یه توضیحاتی در مورد سایت مثل سایت آشیانه

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
          نیم ساعت ، یه گونی پیشنهادات نوشتم ، به خاطر امکان بالای SMF و قطعی لحظه ای نتم همش پرید!
          فایرفاکس استفاده کن گردن smf ننداز!!!

دیدگاه

فایرفاکس دارم

دیدگاه

چرا میگید مثل سایت های آماتور شده؟ چه فاکتورهایی باعث میشه اینطوری بگید؟

RSS انجمن به صفحه اول اضافه شد (5 ارسال جدید) البته سعی میکنم شکل و قیافه و ظاهر بهتری براش درست کنم ولی فعلا گذاشتم که خالی نباشه
              I ❤️ ECA

دیدگاه

البته این یه نظر شخصیه.

دلیلشم اینه که این قالب ها تو اینترنت زیاده و هر کسی که یه سایت میزنه یکی از همین قالب ها رو میزاره روش!اینها دیگه تکراری شده.

به نظر من صفحه ی اول باید تفاوت با همه ی سایت ها باشه .

RSS هم که گزاشتید یه جوریه...
                http://ashiyane.org/ اینم یه نوعشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
                  سلام

خلاصه ش این بود :

1.صفحه ی اول مثل سایت های آماتور شده!

2. این CMS های موجود و قالب های آماده به کار eca با این همه کار بر نمیخوره!

راه حل:
                  1. میشه ECA,IR رو ریدایرکت کرد روی صفحه ی اول انجمن مثل سایت برنامه نویس
                  2.میشه یه صفحه ی ایستا درست کرد و RSS انجمن و فروشگاه و... رو داخلش گزاشت + یه توضیحاتی در مورد سایت مثل سایت آشیانه
                  موفق باشید
                  گونی ؟ گونــــــــــــی ؟!!؟ فکر کنم تو گونی ریخته بودی sfm نزاشته پ کنی
                  اول از همه دست امیرجان درد نکنه، این چند روز کلی روی این صفحه اول وقت گذاشته
                  سایت آماتور ! تعریف دقیق سایت آماتور چیه ؟ رو این حساب ، صفحه اول گوگل یه سایت بچه گونست !
                  به طور خلاصه یک صفحه وب باید کمترین حجم رو داشته باشه و با کمترین پیچیدگی بتونه بیشترین اطلاعات رو به کاربر بده.
                  وب سایت های بزرگ تو صفحه اصلی یک چکیده از تمامی قسمت های وب سایت خودشون میدند، وهمین کار هم قراره تو صفحه اول eca انجام بشه. درسته بزرگترین بخش eca انجمن هست ولی همونطور که تلفظ میشه، "بخشی " از eca هست و باید مثل بقیه بخش ها تو صفحه اول معرفی بشه.
                  وظیفه صفحه اول چیه ؟ این اطلاعات رو در کمترین زمان ممکن به کاربر منتقل بکنه.
                  یه نکته دیگه در مورد اینکه گفتید سایت آماده و قالب و ... به eca نمیاد !
                  اگر دقت کرده باشید همین انجمن هم یه انجمن رایگان، ایضاً فروشگاه و ایضاً بقیه و ....
                  الان چیزی که برای ما اهمیت داره زمانه ! یعنی چی ؟ در کمترین زمان ممکن با کمترین نیروی انسانی بهترین نتیجه حاصل بشه . و هزارتا فاکتور دیگه که تا درگیرش نشید نیم تونید منظورم رو بگیرید.
                  پس لطفاً با توجه به زمان کمی که همیشه ما داریم و زحمتی که امیرجان این چند روز کشیدند ، دوستان نظر سازنده برای تکمیل شدن صفحه اول بدند نه تعویض !

دیدگاه

سلام
                    صفحه اول سایت اولا خیلی بی نظم و بهم ریخته شده متاسفانه :sad:
                    بعدش نمی دونم چطوری شده که من تا بازش می کنم سیستمم هنگ می کنه به همین دلیل بیخیال ش میشم اگرم هنگ نکنه صفحه ی اول سیستمم کاملا به هم ریخته یه
                    صفحه اول سایت الان ماهیتشو از دست داده طوری شده که من که وارد سایت میشم احساس می کنم وارد وبلاگ شدم یک سایت اصلا نباید این شکلی باشه

شما به شناسنامه و کارت ملی نگاه کنید دوستان شناسنامه رو کل سایت در نظر بگیرن و کارت ملی رو صفحه ی اول در نظر بگیرین :mrgreen:شما با یک نگاه به کارت ملی طرف می تونید خیلی راحت مشخصات مهم طرف و ببیند ولی اگر همون نظر کوتاهو به شناسنامه بندازین نمی تونید نگاه کنید شما با کارت ملی اولا که خیلی راحت می باشید و اینکه اگر کسی یک نظر کوچک بندازه به کارت ملی خیلی راحت مشخصات طرف و میتونه شناسایی کنه و اینکه کارت ملی اصلا بی کلاس و بی نظم نیست
                    می خوام بگم که صفحه اول باید به خود سایت بخوره و بی نظم اصلا نباشه وهدف های سایت و ماهیت سایت و مشخص کنه و در این حال اصلا نباید سنگین باشه و و در عینه سبکی جذاب هم باشه تا بیننده رو جذب کنه :wow:
                    در کل اصلا الان من صفحه ی اول سایت رو نمی پسندم و یکمی هم جای تاسف داره که یک چنین سایت معتبری توی ایران صفحه نخستش مدتیه این قدر بی کلاس و به هم ریخته و مشکل ساز شده من می خواستم اینو همون روزی که این مشکلاتو دیدم بگم که چرا این طوری شده ولی خوب الان با دیدن این پست دارم می گم البته شاید فقط توی سیستم من این شکلی باشه نمی دونم
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

الان که صفحه اول سایت رو چک کردم ، واقعا جا خوردم!!!
                      باور بفرمایید ، فکر کردم بخاطر اخلال در خط نت هنوز صفحه کاملا دانلود نشده و منتظر ماندم تا صفحه کامل بشه ، ولی بعدا دیدم ، نه همش همینه که هست.
                      صفحات داخلی خیلی باحال تر از صفحه اول هست !!!
                      البته قصدم ، خدای نکرده ، پراکندن انرژی منفی نیست ، بلکه بخاطر تعصبم به سایتمون هست ، که تو این مدت اخیر ، واقعا بهش مدیونم.
                      صفحه اول خیلی آماتورانه و بسیار ساده میباشد. انگار یه دانش آموز دبیرستانی میخواد برای اولین بار ، با دانش ابتدایی خودش ، یه سایت راه بندازه.
                      جدولها و کادرها بیشتر سفید و بدون افکت استفاده شده. میشد (و حتی باید!) از جلوه های فلش استفاده کرد. و . . .
                      چون شرط ادب اجازه نمیده فقط ، ایراد بگیرم ، دیگه ادامه نمیدم. ولی اگه خلاصه کنم ، صفحه اول تخت و بیروح شده . به نظر من باید با استفاده از افکتها ،حالت سه بعدی و زنده به صفحه داد!!

دیدگاه

برای ' وب سایت تخصصی ... ' یه فونت قشنگتر استفاده کنید فکر کنم بهتر باشه!
                        از 1500 کیلومتر دورتر به همه خسته نباشید میگم مخصوصا فرشاد و امیر عزیز!

دیدگاه

فرشاد جان چرا میزنی صفا صمیمیت دوستی و... پیشنهاد دادیم

در هر صورت من نظرم رو گفتم ...

فونت رو با رضا جان موافقم عوض بشه بهتره.

موفق باشید

دیدگاه

اول از همه در مورد کارهای گرافیکی ، قراره بعد این روش کار بشه !
                            یعنی اول قراره تمامی امکانات و بخش ها توش قرار بگیره بعد روی کارهای گرافیکی اون خورد خورد کار بشه !
                            لطفاً در مورد امکانات و چیزهایی که تو صفحه اول باید باشه نظر بدین ! نه رنگ و لعابش !
                            مثلاً
                            1- صفحه اول یه تماس با ما باید داشته باشه
                            2- یه صفحه برای معرفی بخش های وب سایت داشته باشه
                            3- مکان اصلی شرکت برای مراجعه حضوری و کلاً آشنایی اعضا
                            4- صفحه ای در مورد منشور کاری وب سایت و کلاً اهداف
                            5- یک صفحه ثبت تاریخ که توی اون اتفاقات مهم سایت برای آینده ثبت بشه
                            6- یک تقویم که توش بشه مناسب های خاص رو ثبت کرد
                            7- یک بلوک داشته باشه که بشه این صفحه اول وب سایت رو برای یک دوست ایمیل کرد
                            8- یک بلوک داشته باشه تا بشه کد عکس و لوگوی eca رو ورداشت و گذاشت تو سایت های یدگه برای تبلیغ
                            و ............... هزاران ایده دیگه که منتظریم شماها بگید !

صفحه اول الان خالیه و اطلاعاتش تکمیل نشده اینجوری دیده میشه ! اگر پر بشه میشه رو بخش های گرافیکی کار کرد و خیلی بهتر از اینی که هست میشه

( چه فایده ، الان اولین نفر که میاد باز میگه رنگ صفحه اول با روحیات انجمن و من همخوانی نداره :-(( )

دیدگاه

سه تا آیکون کوچک برای facebook و twiter و email جالب میشه.

مورد 2 و 4 هم خیلی خوبه. مخصوصا 4 که یک خلاصه کوچک هم عالیه.در واقع جوری باشه که شخص کلا بفهمه اینجا چیا میتونه بدست بیاره. البته پیشنهاد من اینه که زیاد شلوغ نباشه صفحه چون سایت سنگین برای اولین بار باعث خسته شدن کاربر میشه.
                              در مورد لینک به بخش های مختلف به نظر یه فلش کم حجم که مثل تم های 7 باشه و با رفتن روشون بزرگ بشن و ... هم جالب میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X