اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصلاح غلطهای املایی در تاپیک ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اصلاح غلطهای املایی در تاپیک ها

نوشته اصلی توسط mojalan
    راستش وقتی آدم میبینه یه مهندس "طرز کار" رو مینویسه "ترض کار" :biggrin: (و مسلما بعیده که این اشتباه در اثر تایپ کردن بوجود اومده باشه)؛ همش دوست داره مثل این بنده خدا :angry: هی سرشو بزنه به درو دیوار!
    از مدیران سایت خواهش میکنم در صورت امکان اینجور اشتباه ها رو خودشون اصلاح کنن تا خدای نکرده اگه یه نفر
    "مکانیکی" یا "عمرانی" سرو کله ش تو این سایت پیداش شد به "برقیا" نخنده :applause:
    سلام
    شاید عمدا نوشته و با کوبیدن سر اون آدمک به دیوار به خواسته اش رسیده !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
      درود بر شما

بنظر شما این ادبیات و نگارش یه دانشجو هست که در مورد تولید ملی صحبت کنه ؟
      حیف نیست با چنین ادبیات و نوشتاری در مورد مساله مهمی مثل تولید ملی صحبت بشه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71877.msg427042#msg427042

فکر کنم دوباره باید نوشته های ایجاد کننده تاپیک رمز گشایی بشه

شما با گفتن و شنیدن در ارتباطات گفتاری و با خوندن و نوشتن تو ارتباطات نوشتاری با دیگران ارتباط برقرار می کنین.
      نوشتن با غلط املایی تو ارتباط نوشتاری مثل اینه که کسی تو ارتباط گفتاری مشکل صحبت کردن داشته باشه.
      مطمئنا شما در ارتباط گفتاری با کسی که مشکل صحبت کردن داره دچار مشکل میشین
      همین قضیه هم در ارتباط نوشتاری وجود داره مطمئنا درک نوشته ای که غلط املایی نداره راحتتر از نوشته ای هست که غلط املایی داره ،اینطور نیست ؟

البته از بعد دیگه هم میشه به این قضیه نگاه کرد شما اگه به کسی احترام بذارین باهاش درست و مرتب و شمرده صحبت می کنین و انتظار دارین که احترامتون رو داشته باشه ولی وقتی باکسی تند سرسری نامفهوم و چاله میدونی صحبت کنین میتونه نشونه این باشه که برای طرف مقابلتون احترامی قائل نیستین.
      عین این قضیه میتونه تو ارتباط نوشتاری هم صادق باشه .

این یک حرف کلیشه ای که همه وقتی میخوان یه کاری رو انجام ندن میزنن
      شما یا منظور منو اصلا متوجه نشدید یا بد متوجه شدید که نهایت برمیگرده به اینکه حتمی مشکل از منه که نتونستم خوب تو ضیح بدم
      من اصن حرفی از احترام زدم؟
      من اصن درحدی نیستم(سایرعلماروخبرندارم) که بخام از غلط املایی یه نفر برداشت بی احترامی بکنم --هرچیزی ممکنه رخ بده اعم از عادت و.....که یه نفر غلط بنویسه
      بعدشم اونکسایی که میگن کاربرای اینجا سنشون بالاس و مهندس و...هستن و باید خیلی محتاطانه رفتار کرد باید بگم تو دنیای مجازی همه همدیگرو با یه یوزر و یه اوتار میشناسیم --کف دستمونو بو نکردیم که فرد مقابل ممکنه 50 سالش باشه و برداشتش بایه جوون 20 ساله زمین تا آسمون متفاوته
      طرف که سنشم میان ساله برای من اینجوری نوشته=
      سلامچجوریسرجلسهامروزرفتی
      1ساعت طول کشید بفهمم چی نوشته(کلی نوشته بود این فقط یه قسمتیش بود)حالا برگردم بهش بگم شما اول درست بنویس بعد.....
      مثلا هیچکدوممون به سن علی علی پور اصن توجه نمیکنیم و براش به اندازه سایر یوزرا احترام قائلیم و دوسش داریم یا اونکاربری که گفته بود 5دبستانه و یاخیلی های دیگه
      درمورد اون جمله هم که خود محسن خان اشاره کردن باید بگم:»
      من تاثیر بدی که جمله ی >>قبل از برطرف کردن نیازهای کشور بهتره یه مقدار املاتون رو تقویت و غلطآ‌های املایی و نگارشی متن تون رو برطرف کنید.<<رو ممکنه رو کاربر بزاره رو میگم ---میشد خیلی مهربون تر هم گفت-به هزاران شکل میشد اینو گفت
      منکه اینو دیدم ناراحت شدم وای به حال استارتر تاپیک

دیدگاه

این کاملا درست هست که رفتار های اشخاص باید اصولی باشد تا نه توهین آمیز باشد نه مسخره کننده و ....

غلط املایی صرفا یه اشتباه بسیار کوچک است ، قتل که نیست، لذا این قدر موضوع را گنده نکنید.

به نظر من اکثراً قبول دارند که باید املا و نگارش نوشته ها رعایت شود.

حال در صورت مشاهده یک غلط املایی چه کار باید کرد، این هم یک اصل اخلاقی است ، برای هیچ کس قابل قبول نیست که به صورت توهین آمیز یا مسخره کننده به صاحب نوشته گوییم: "اول املا تو درست کن بعد ...." یا از این گونه جملات.

این کار شخصیت طرف رو خورد می کنه!

اینکه چه طوری باید یه اشتباه یک نفر رو به رویش آورد و به او فهماند فکر می کنم همه بدانند.

به هر حال بله ، شما ها درست می فرمایید: لحن و نوع برخورد جهت اصلاح اشکالات املایی باید به گونه ای باشد که کمترین مخاطرات را داشته باشد.
        حال می خواهد با ارسال خصوصی باشد، می خواهد با ارسال عادی و مودبانه و محترمانه باشد یا ....

این را بگویم این همه بحث و جدل برای این است که هر شخص ارسال کننده پیام حتی یکبار نوشته خود را بازبینی نمی کند، تا در صورت وجود مشکل آن را اصلاح نماید.
        اگر هر نفر بعد یا قبل از ارسال یک یا چند بار ارسال خود را بازبینی نماید، فکر نمی کنم اصلا این موضوع مطرح می شد.
        همواره یادمان باشد:
        1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
        2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اصلاح غلطهای املایی در تاپیک ها

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
          این کاملا درست هست که رفتار های اشخاص باید اصولی باشد تا نه توهینی آمیز باشد نه مسخره کننده و ....

غلط املایی صرفا یه اشتباه بسیار کوچک است ، قتل که نیست، لذا این قدر موضوع را گنده نکنید.

به نظر من اکثراً قبول دارند که باید املا و نگارش نوشته ها رعایت شود.

حال در صورت مشاهده یک غلط املایی چه کار باید کرد، این هم یک اصل اخلاقی است ، برای هیچ کس قابل قبول نیست که به صورت توهین آمیز یا مسخره کننده به صاحب نوشته گوییم: "اول املا تو درست کن بعد ...." یا از این گونه جملات.

این کار شخصیت طرف رو خورد می کنه!

اینکه چه طوری باید یه اشتباه یک نفر رو به رویش آورد و به او فهماند فکر می کنم همه بدانند.

به هر حال بله ، شما ها درست می فرمایید: لحن و نوع برخورد جهت اصلاح اشکالات املایی باید به گونه ای باشد که کمترین مخاطرات را داشته باشد.
          حال می خواهد با ارسال خصوصی باشد، می خواهد با ارسال عادی و مودبانه و محترمانه باشد یا ....

این را بگویم این همه بحث و جدل برای این است که هر شخص ارسال کننده پیام حتی یکبار نوشته خود را بازبینی نمی کند، تا در صورت وجود مشکل آن را اصلاح نماید.
          اگر هر نفر بعد یا قبل از ارسال یک یا چند بار ارسال خود را بازبینی نماید، فکر نمی کنم اصلا این موضوع مطرح می شد.
          کاملا قبول دارم

ولی وقتی یک نفر توی یک پست چند خطی پنج شش غلط داره
          خداییش نمی دونم چی بگم

نوشته اصلی توسط S_Ahmad

خدا خیرت بده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اصلاح غلطهای املایی در تاپیک ها

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
            خداییش حرف درستیه که نمیشه بهش ایراد گرفت
            -----------------------------------------------------------
            دوستان مارو با این تاپیک جو گیر کردین نزدیک بود شر درست شه oo: .چرا!! :cry:
            چون دیدم یه جا یارو نوشته منمشتعلعشقعلیمچهکنم منم رفتم بهش گفتم اول املاتو درست کن بعد بیا از عشق علی مشتعل شو-طرفم گفت###صدای بیب### :redface:
            خلاصه خداخیرتون بده به بعضیا نمیشه لطف کرد :هه

:bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X