اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست از مدیران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست از مدیران

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    همانطور که بقیه دوستان اعلام کردند قطعا این کار شدنی نیست و دلایلش هم مشخص است چون واقعا نمیشه ما تک تک کاربران رو بررسی کنیم و میزان تواناییشون رو لول بندی کنیم.
    جناب بلورچیان همانطور که گفتم اصلا نیازی به بررسی کسی نیست و میشه بنا رو بر ادعای خود طرف گذاشت . این اطلاعات در قسمت کاربری ذخیره میشه که فرضا من در بخش برنامه نویسی به زبان C توانایی دارم .
    تنها چیز مهمی که باید اضافه بشه اینه که یک قسمت برای جستجوی افراد بر اساس اطلاعات و توانایی هاشون ایجاد بشه .
    به نظر من که انجام دادنش خیلی ساده هست فقط کافیه بخواید . :biggrin:
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
      تنها چیز مهمی که باید اضافه بشه اینه که یک قسمت برای جستجوی افراد بر اساس اطلاعات و توانایی هاشون ایجاد بشه .
      والا بنده که بلد نیستم این کار رو انجام بدم اگر کسی رو پیدا کردم که همچین توانایی داشته باشه حتما روش کار میکنیم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

جناب بلورچیان!
        با سلام.
        میدونم که یک سر دارید و هزار سودا. نفراتی هم که بتونن کمک کنن خیلی کم هستن. اما یادتون نره که مدیریت هر قسمت در فروم رو افرادی مثل جناب کی نژاد - آقای حیاتی و غیرهم بر عهده دارن. میشه همونطوری که برای انتخاب کاربر ماه زحمت میکشید قسمتی رو برای امتیاز دادن به افراد در یک گروه خاص اختصاص بدید که بر اساس فعالیت در انجمن و میزان ارتباط جواب ها به سئوالات و اصلا در بدترین حالت؛ دل بخواه مدیران قسمت ها راجع به اون قسمت امتیاز بگیرن. اینجوری صرف دانش فنی هم امتیاز نمیاره و میزان فعالیت فرد در سایت هم ملاک مهمی میشه. این امتیاز ها هم فقط توسط مدیران قسمت اضافه و در صورت کم فعالیتی کاهش پیدا میکنه. اینجوری مشکل شما و این دوستمون هم بهتر حل میشه و فکر کنم به نوعی از مشکلات انتخاب کاربر ماه که بقول خودتون منشاء خیلی از دردسر هاتون هم هست کم بشه. تازه میشه بر اساس امتیاز های گرفته شده یک فرد در یک دوره زمانی بخصوص کاربر ماه رو راحتتر تشخیص داد و یا یک سری مثلا "کاربر ویژه" یا "کاربر متخصص" یا هر چی خودتون صلاح بدونین ایجاد کرد.
        البته من با وب و این دردسر هایی که شما عمدتا باهاش درگیر هستین آشنایی چندانی ندارم. فقط به عنوان پیشنهاد عرض کردم. مسلما شما از پیشرفت سایت بدتون نمیاد و مشکلات جاری رو بهتر از هر کسی هم میدونید.

ارادتمند.
        آقازاده.

دیدگاه

جناب بلورچیان همانطور که گفتم اصلا نیازی به بررسی کسی نیست و میشه بنا رو بر ادعای خود طرف گذاشت . این اطلاعات در قسمت کاربری ذخیره میشه که فرضا من در بخش برنامه نویسی به زبان C توانایی دارم .
          صحبت کردن در بارش خیلی سادهآ‌س ولی اجراش فوق العاده سخت.
          اگه فکر میآ‌کنید سادهآ‌س چرا خودتون دست به کار نمیشید؟
          یه ماژول(پلاگین) برای SMF بنویسید که امکانات مورد نظرتون رو اضافه کنه.

دیدگاه

سلام به همه دوستان

من به نمایندگی از تعداد زیادی از دوستان که درخواست کردن یک موضوع رو باید مطرح کنم

در بخش ARM ما با یک کمبود بسار مهم روبروییم-اون هم یک بخش مجزا برای آموزش IAR هست

این کامپایلر بسیار مهمه و در اکثر بخش های صنعتی با این کامپایلر در ارتباط هستن و ما یجورایی داریم ازش عقب میمونیم

همونطور که گفتم - این درخواست بسیاری از دوستان بود

امیدوارم در چند روز اخیر یه کارایی بکنیم :applause: :wow: :job:

اردتمند نجفی
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

مثل اینکه به درخواستهای دوستان توجهی نمیشه به هر حال :
              نمیدونم تاپیکی که زدم جای درستی نیست یا کسی که بدونه نیست :-/ :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58682.0
              دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

مثل اینکه به درخواستهای دوستان توجهی نمیشه به هر حال :
                نمیدونم تاپیکی که زدم جای درستی نیست یا کسی که بدونه نیست :-/ :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58682.0
                جاش درسته ولی دلیل نمیشه که به همهآ‌ی سوال هاتون جواب داده بشه. شاید کسی ندونه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X