اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظرسنجی در مورد حق عضویت برای بخش دانلود

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نظرسنجی در مورد حق عضویت برای بخش دانلود

با سلام
    خوشبختانه بخش دانلود سایت روز به روز درحال تکمیل شدن هست و طبق برنامه ای که داریم طی یک دوره زمانی چند ماهه، این بخش به کاملترین بانک مقالات و موارد مرتبط در زمینه برق و الکترونیک تبدیل خواهد شد.
    در طی این مسیر متاسفانه مشکلات بسیار زیادی از قبیل "سنگین بودن سرور دانلود - بسیار بسیار پر ترافیک بودن حجم دانلودها - صرف زمان بسیار زیاد جهت پلود این تعداد مقاله- زمان بر و هزیه بر بودن جمع آوری مقالات کنفرانس های داخلی" گریبانگیر این بخش بوده و تامین هزینه نگهداری این سرور و همچنین هزینه های جمع آوری و پلود فایل ها بسیار سنگین می باشد.
    شاید حدود 3 سال پیش بحث هایی برای پولی کردن بخش دانلود مطرح میشد که من به دلیل اینکه هنوز در حد مورد قبول، بخش دانلود گسترده نشده بود مخالفت کردم ولی الان فکر کنم که برای ادامه کار و تکمیل کردن این بخش واقعا به همکاری اعضا نیازمندیم و بدون کمک مالی (حق عضویت) این روند گسترش امکانپذیر نیست.
    پیشنهاد من برای گرفتن حق عضویت برای بخش دانلود سنتر، مبلغی در حدود 5000 تومان به صورت سالانه است که این مبلغ واقعا ناچیز، به عنوان نوعی کمک به پیشرفت این بخش در نظر گرفته میشه که اعضا خودشون در صورت تمایل حتی میتونند بیشتر هم پرداخت کنند.

توضیحات ارائه شده بسیار کوتاه و مختصر بودند و من مطمئنم تمام دوستان از مشکلات موجود گاهند و با مقداری تفکر پی به ارزش این بخش خواهند برد و انشالا بعد از چند ماه به جای خرید مقالات از سایت های مختلف شاهد یک مرکز دانلود واقعی برای جامعه مهندسی کشورمون باشیم.

خواهش میکنم با شرکت در این نظرسنجی من و بقیه همکارن رو در انتخاب صحیحتر مسیر یاری کنید.
    متشکرم
    www.download.eca.ir
    699
    بلی - جهت بالا رفتن کیفیت، حق عضویت گرفته شود.
    0%
    407
    خیر - رایگان باشد.
    0%
    292
    I ❤️ ECA

پاسخ : نظرسنجی در مورد حق عضویت برای بخش دانلود

با سلام

این کار خوبیه اما ممکن بعضی ها باشن که نتونن پرداخت کنن یا کسایی که موردی بیان و سر بزنن و دانلود هم یکی دو بار انجام بدن . برای این افراد هم بهتر راه کاری در نظر بگیریم .
    به هر حال چون به پیشرفت این بخش کمک می کنه موافق هستم با توجه به شرایط بالا .

دیدگاه

جناب واثقی امکان نداره کسی که به اینترنت دسترسی داره، نتونه 5000 تومان سالانه برای استفاده علمی پرداخت کنه.
      از طرفی، اتفاقا دوستانی که فقط موردی میاند و فقط به عنوان مصرف کننده هستند خیلی بیشتر مستحق پرداخت حق عضویت هستند چون بقیه دوستان که در جاهای مختلف سایت همکاری میکنند واقعا دین خودشون رو به این جامعه علمی ادا کردند.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

یا 5 هزار تومن یا ارسال یک مقاله جهت قرار گیری در بخش دانلود. کسانی که مقالاتشون رو ارسال میکنن نباید پول بدن
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

چیکار میشه کرد . ما که اگه یه روز به اینجا سر نزنیم روزمون که شب نمیشه

آقا زود باش شماره حسابو بده که برم بریزم !!!

می خوام ایندفعه آبروی اصفهانیا رو بخرم ملت همش نگند اصفهانیا خ.....ند

دیدگاه

بله امکان هم داره...
            اما یادتون نره که ECA به خاطر همین رایگان بودنشه که eca شد.
            مدت هاست نیستم

دیدگاه

موافقم!

نوشته اصلی توسط ma-bah
              پایتم خفن!

دیدگاه

یه خسته نباشید گرم به همه گروه ECA
                الان وقتشه که اینهمه مهمون نوازی صاحب خونه رو یه جورایی تلافی کنیم
                چون هدف اصلی کمک به سایته، سیستم رو جوری بزارید که بشه بالای 5000 تومن هم بتونیم پول واریز بکنیم. (( الان وژدان من داره منفجر میشه ))
                والا من خجالت می کشم 5000 تومن به حساب واریز کنم ! پول یه وعده ناهار الان بیشتر از این میشه .
                چند نفری میشناسم که چند سالیه دارن از انجمن استفاده می کنند و نم پس نمیدن !
                یه کاری می کنم واسه حفظ آبروشون هم شده بیان و یک هزارم چیزی که از اینجا گرفتند رو خرج بکنند

دیدگاه

پاسخ : نظرسنجی در مورد حق عضویت برای بخش دانل

نوشته اصلی توسط abbasalifix
                  بله امکان هم داره...
                  اما یادتون نره که ECA به خاطر همین رایگان بودنشه که eca شد.
                  نه دوست عزیز ، ECA به خاطر حمایت کاربراش هست که شده ECA

نوشته اصلی توسط mostafahk
                  یا 5 هزار تومن یا ارسال یک مقاله جهت قرار گیری در بخش دانلود. کسانی که مقالاتشون رو ارسال میکنن نباید پول بدن
                  مصطفی جان، از همکاران علمی - کاربران فعال و افرادی که در بخش مجله سایت همکاری دارند و مقاله ارسال میکنند حق عضویت گرفته نخواهد شد چون همیشه این دوستان بیشترین کمک هارو به سایت انجام دادند حتی کمک های مالی.
                  ولی اینکه بگیم قیمت یک مقاله 5000 تومن هست، هر کس مقاله ارسال کند بدون پرداخت این مبلغ عضو خواهد شد خیلی بی انصافیه ! ارزش مقالات علمی واقعا خیلی خیلی بیشتر از این مبالغ است. هرچند که برای تشکر از دوستانی که مقاله ارسال میکنند، عضویت رایگان خواهد بود.

موفق باشین
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                    چیکار میشه کرد . ما که اگه یه روز به اینجا سر نزنیم روزمون که شب نمیشه

آقا زود باش شماره حسابو بده که برم بریزم !!!

خوشبختانه روند نظرسنجی مثبت هست . اگر همه دوستان با این دید مثبت به قضیه نگاه کنند احتمالا از فردا کم کم مراحل این کار آماده بشه و شماره حساب ها و نحوه پرداخت هارو اعلام کنیم.

متشکرم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

برای این سایت که اگهی و فروشگاه داره تعداد بازدید کننده یعنی پول. اگر دانلود رایگان باشه امکان جبران هزینه وجود داره.

دیدگاه

از اون جایی که معمولاً افراد در تشخیص و تخمین ارزش واقعی و کیفیت چیزی که قراره براش پول پرداخت بشه،خوب عمل نمی کنن، یه پیشنهاد دارم:
                        سه نوع حق استفاده در نظر گرفته بشه. مقاله هایی که مدت زیادی از تاریخ قرار گرفتنشون می گذره رایگان باشه، اما برای مقاله های جدیدتر به این صورت باشه که مثلا برای استفاده ی یک ماهه هزار، و شش ماهه سه هزار و یک ساله پنج هزار تومان در نظر گرفته بشه. و یا با پرداخت مبلغ خاصی، دائما عضو بشن. اگه اشتباه نکنم بهش اثر گلدلاک می گن که کاربر با دیدن این سه گزینه، گزینه ی وسط رو انتخاب می کنه.

دیدگاه

با سلام به آقای بلورچیان
                          منظورتون متن کامل مقالات ارایه شده در کنفرانس های داخلی هست؟ اگر اینطوره که به نظر من عالیه و 5000 تومان هم رقمی نیست.اگر چه من قبلا چندبار در حد توان و البته خیلی ناقابل کمک کرده بودم ولی این برنامه مدون و اصولیه اگر واقعا وعده ای که دادین عملی کنید. در مورد مقالات خارجی چی؟ کاری میتونید بکنید با توجه به قیمت و تحریم و ...؟
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            با سلام به آقای بلورچیان
                            منظورتون متن کامل مقالات ارایه شده در کنفرانس های داخلی هست؟ اگر اینطوره که به نظر من عالیه و 5000 تومان هم رقمی نیست.اگر چه من قبلا چندبار در حد توان و البته خیلی ناقابل کمک کرده بودم ولی این برنامه مدون و اصولیه اگر واقعا وعده ای که دادین عملی کنید. در مورد مقالات خارجی چی؟ کاری میتونید بکنید با توجه به قیمت و تحریم و ...؟
                            بله هدف متن کامل مقالات داخلی هست و البته خیلی موارد دیگر از جمله پروژه های تکلمیل شده - سوالات کنکورهای کاردانی-کارشناسی-ارشد و .....

در مورد مقالات کنفرانس های خارجی به دلیل اینکه تعداد این موارد تقریبا بینهایت است ! سعی میکنیم در قالب مجموعه های مختلف در ادسترس قرار بدیم و به صورت تک مقاله ای مقدور نخواهد بود . به صورت سال به سال و متناسب با نام کنفرانس به صورت یکجا مورد نظر ماست.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bert
                              از اون جایی که معمولاً افراد در تشخیص و تخمین ارزش واقعی و کیفیت چیزی که قراره براش پول پرداخت بشه،خوب عمل نمی کنن، یه پیشنهاد دارم:
                              سه نوع حق استفاده در نظر گرفته بشه. مقاله هایی که مدت زیادی از تاریخ قرار گرفتنشون می گذره رایگان باشه، اما برای مقاله های جدیدتر به این صورت باشه که مثلا برای استفاده ی یک ماهه هزار، و شش ماهه سه هزار و یک ساله پنج هزار تومان در نظر گرفته بشه. و یا با پرداخت مبلغ خاصی، دائما عضو بشن. اگه اشتباه نکنم بهش اثر گلدلاک می گن که کاربر با دیدن این سه گزینه، گزینه ی وسط رو انتخاب می کنه.
                              عنوان مقالات قابل مشاهده و جستجو خواهند بود .
                              هرچند مطرح کردن بحث ارزش مقالات علمی در مقایسه با 5000 تومن خیلی بی انصافی است.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X