اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گزینه مغفولی به نام "نشکر"

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گزینه مغفولی به نام "نشکر"

یه پیشنهاد

میزان تشکر های هر فرد در ستاره های دریافتی اون اثر داشته باشه نه فقط تعداد ارسال ها
    اینطوری یه کم از ارسال ها که به اصطلاح"اسپمه" کمتر میشه

یا خفن تر اینکه تا پستی ازش تشکر نشده جزو تعداد ارسال های هر فرد نیاد oo: oo::biggrin: :biggrin:
    بر محمد و آل محمد صلوات
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
    آموزش نرم افزار ADS و HFSS
    طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

پاسخ : گزینه مغفولی به نام "نشکر"

فکر خوبی هست اما قبلش باید این رو هم در نظر گرفت خیلی با اینکه بهشون کمک میشه اما دکمه تشکر رو نمیزنند.
    حالا از این ها گذشته تعداد تشکر ها و یا ارسال ها و ستاره ها چه تاثیر خاصی داره که بخوایم براش بررسی انجام بدیم؟
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

اتفاقا این فروم نسبت به سایر فرومهای دیگه که من عضوم کلید تشکر داخلش خیلی خوب استفاده میشه تو اکثر فروم های ایرانی برای دوستشون فقط تشکر می زنند اما اینجا کمتر من این مورد را دیدم و بچه ها اکثر(نه همه) برای ارسال مفید تشکر را استفاده می کنند.
      اما کلا با نظر آقا شاهین موافقم مگه قراره با این تشکر ها و ستاره ها به کسی حقوق ماهیانه داده بشه که تیم مدریت وقت خودشونو برای ساماندهی به این تشکرها تلف کنند
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سلام
        کامل موافقم چون شاهد خیلی از پست های اسپم و در خیلی از موارد جواب های نامعقول برای پرسش های اساسی هستیم.بعضی ها به جای کمک و راهنمایی یا بحث رو انحراف می دن یا پست رو با سوال جواب های بی ربط کامل پر می کنن و پستی که شاید با دو تا جواب ساده به جواب می رسه می بینین 10 صفحه ادامه داره
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
          پیشنهادم برای تشکر در پستهای کمکی قرار دادن متنی در امضای هر شخص هست که کاربر رو به یاد دکمه تشکر می اندازه و اگر کمکی صورت گرفته و ادامه داشته باشد باید به صورت مرحله ای جواب داده بشه تا علاوه بر اینکه کاربرآن تازه وارد یاد می گیرن هر نکته یه شفافیت موضوع بپردازه و سوال برانگیز باشه
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
            فکر خوبی هست اما قبلش باید این رو هم در نظر گرفت خیلی با اینکه بهشون کمک میشه اما دکمه تشکر رو نمیزنند.
            حالا از این ها گذشته تعداد تشکر ها و یا ارسال ها و ستاره ها چه تاثیر خاصی داره که بخوایم براش بررسی انجام بدیم؟
            آخرش فکر خوبی هست یا نه . من که خودمم نفهمیدم صحبت شما رو . در ضمن اگه چنین بشه میشه فرهنگ "تشکر" زدن هم تو فروم بهتر نهادینه بشه oo:

نوشته اصلی توسط deremel400
            اما کلا با نظر آقا شاهین موافقم مگه قراره با این تشکر ها و ستاره ها به کسی حقوق ماهیانه داده بشه که تیم مدریت وقت خودشونو برای ساماندهی به این تشکرها تلف کنند
            جالب اینجاست که آقای بلورچیان هم از شما تشکر کردن
            ستاره ها به این درد میخوره که مثلا نمیدونم من که خریدی تا حالا از سایت نداشتم ولی گویا یه سری تخفیف و اینا یه جایی خوندم که یادم نیست کجا بود آقای بلورچیان در نظر گرفته بودن. اگه اشتباه خوندم بگید؟
            در ضمن میشه مثلا حق عضویت 5 هزار تومن سایت تو بعضی بخشها براشون در نظر گرفته نشه و ....

بر محمد و آل محمد صلوات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جوجو2011
              آخرش فکر خوبی هست یا نه . من که خودمم نفهمیدم صحبت شما رو . در ضمن اگه چنین بشه میشه فرهنگ "تشکر" زدن هم تو فروم بهتر نهادینه بشه oo:

جالب اینجاست که آقای بلورچیان هم از شما تشکر کردن
              ستاره ها به این درد میخوره که مثلا نمیدونم من که خریدی تا حالا از سایت نداشتم ولی گویا یه سری تخفیف و اینا یه جایی خوندم که یادم نیست کجا بود آقای بلورچیان در نظر گرفته بودن. اگه اشتباه خوندم بگید؟
              در ضمن میشه مثلا حق عضویت 5 هزار تومن سایت تو بعضی بخشها براشون در نظر گرفته نشه و ....
              دوست عزیز خیلی فکر و وقته خودتو مشغول این چیزها نکن .شما اگر کمکی از دستتون بر میاد دوستان را راهنمایی کنید و منتظر تشکر کردن یا ستاره ها و غیره نباشید .تو نیکی کنو در دجله انداز ......................

در مورد اون5 تومن و تخفیف این چیزها هم تا من یادمه فقط برای اعضای فعال و فکر کنم کامل بود در یک زمان خاص ارتباطی هم به تشکر و ستاره و ............نداشت روی اعضای فعال هم مدریت اعمال قانون های لازم را انجام می دهند :smile:
              اصل مطلب اینکه نه من نه شما به این 5تومن ها احتیاج ندارم .اگر هم امکانات خاصی برای اعضای فعال در نظر گرفته شده فقط یک انگیزه برای ادامه فعالیتشون است .
              بسیاری از اساتید ساعتها وقت خودشون را داخل این انجمن می گذارند و تا امروز نه طلبی داشتند نه نگران تعداد تشکرها و ستاره هاشون بودند که من همینجا از همشون تشکر می کنم
              ولتر

دیدگاه

در مورد اون5 تومن و تخفیف این چیزها هم تا من یادمه فقط برای اعضای فعال و فکر کنم کامل بود در یک زمان خاص ارتباطی هم به تشکر و ستاره و ............نداشت روی اعضای فعال هم مدریت اعمال قانون های لازم را انجام می دهند :smile:
                اصل مطلب اینکه نه من نه شما به این 5تومن ها احتیاج ندارم .اگر هم امکانات خاصی برای اعضای فعال در نظر گرفته شده فقط یک انگیزه برای ادامه فعالیتشون است .
                بسیاری از اساتید ساعتها وقت خودشون را داخل این انجمن می گذارند و تا امروز نه طلبی داشتند نه نگران تعداد تشکرها و ستاره هاشون بودند که من همینجا از همشون تشکر می کنم
                با کلیت نظرتون موافقم ولی پیشنهاد ها برای بهتر شدن فرومه
                برای من به شخصه و خیلی افراد دیگه که اصلا ستاره ها و .. اصلا اهمیتی نداره ولی من روی صحبتم با اون افرادیه که فروم را با چت روم اشتباه گرفتن و ... اسپم پشت سر اسپم
                که این باعث میشه فردی که تو یه موضوع خاص دنبال یه مطلب میگرده وقتش تلف بشه و وقتی هم که موضوع رو تو فروم پیدا میکنه مرتب با این اسپم ها باید سرو کله بزنه
                و ...
                بر محمد و آل محمد صلوات

دیدگاه

سلام

تشکر همیشه معنی تشکر نمی دهد در پار ه ای از موارد معنای تایید دارد و خود از زدن پست تکراری جلوگیری می کند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جوجو2011
                    با کلیت نظرتون موافقم ولی پیشنهاد ها برای بهتر شدن فرومه
                    برای من به شخصه و خیلی افراد دیگه که اصلا ستاره ها و .. اصلا اهمیتی نداره ولی من روی صحبتم با اون افرادیه که فروم را با چت روم اشتباه گرفتن و ... اسپم پشت سر اسپم
                    که این باعث میشه فردی که تو یه موضوع خاص دنبال یه مطلب میگرده وقتش تلف بشه و وقتی هم که موضوع رو تو فروم پیدا میکنه مرتب با این اسپم ها باید سرو کله بزنه
                    و ...
                    برای اسپم و اسپمرها هم بهترین راهکاری که در تمام فرومها وجود داره .استفاده دکمه گزارش به مدریته .البته فروم از نظر اساس و ساختارش هم بر اساس گفتگو شکل گرفته قرار نیست یک نفر یک سوال بپرسه و در جوابش یک نفر مثل یک مقاله علمی در قالب یک پست تمام مطالب را انتقال بده .واز طرفی خورده علم افراد باید جمع بشه تا جواب یک سوال کامل بشه که خوب در این بین اسپم ممکنه شکل بگیره
                    ولتر

دیدگاه

برای اسپم و اسپمرها هم بهترین راهکاری که در تمام فرومها وجود داره .استفاده دکمه گزارش به مدیریته .
                      آخه میدونید مشکل اصلی کجاست؟
                      اینجاست که بعضی از کاربرای پرستاره وحتی کامل رو هم که ببینی 90% پست هاشون اسپمه و تو خود بخوان حدیث مفصل از این ....
                      بر محمد و آل محمد صلوات

دیدگاه

جناب deremel400 به طور کامل مسائل رو توضیح دادن دیگه جایی برای توضیح من نیست !

ولی مسئله اینکه (به قول شما مشکل) بعضی افراد اسپم میدند و ..... اگر این اسپم باعث اذیت بشه و ... باید جلوش گرفته بشه ولی اگر فقط همراهی در پست هست و بار علمی کمی دارند دیگه کاری به کار شما ندارن که ! نمیشه اینهمه کاربر رو تک به تک کنترل کرد و هر پست غیر علمی رو حذف کرد و...... این قطعا مشکل نیست.
                        من درک میکنم که اراد جدید علاقه به پیشرفت در سایت دارند و این حس بای ما بسیار ارزشمند هست ولی اینکه بیاییم با روابط خاصی به افراد درجه بدیم و هی اینهارو کم و زیاد کنیم و ..... واقعا هم بای ما و هم برای شما وقت کشی به حساب میاد.

این پیشنهادات همه میتونن به بهتر شدن سایت کمک کنند ولی اولویت هارو هم باید در نظر گرفت
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X